Kizima babaanne ismi 😖

Bu haddi nereden buluyorsunuz?
Ezik diye küçümsemek sizi yüceltiyor mu?
Sizin gibi istedigi bir şeyi elde etmek için yalandan kendini yerlere atmadığı için mi ezik oluyor?

Sükür esime istedigini yaptirmak icin kendimi ne yalandan nede gercekten yerlere atmama hic gerek kalmadi.

Eger Wein beni insan yerine koyup doguracagim cocuga isim fikrimi bile sormasaydi, coktaaaaaan eski esim olurdu

O da en buyuk istegim bu diyor. Babaannesi buyutmus sayilir cok deger veriyor ona. İs inada biniyor. Nasi ikna edecegim 🤦
İsmi çok merak ettm. Kötü bı isim mi. Cevriye gibi bı isim değilse yanına tatlı kısa modern bı isim ekleyip kullanabilirsiniz.

Sükür esime istedigini yaptirmak icin kendimi ne yalandan nede gercekten yerlere atmama hic gerek kalmadi.

Eger Wein beni insan yerine koyup doguracagim cocuga isim fikrimi bile sormasaydi, coktaaaaaan eski esim olurdu
Ben bunlari mi sordum size?
Gelmiş bana ne kadar iyi bir eşiniz oldugunu anlatiyorsunuz.

Eşiniz size bayıldığı hayran oldugu icin degil gerçekten iyi huylu bir adam oldugu için isteklerinizi yapıyor.

Kendini yere atmayan kadin da burada cinnet geçir yık evi diye örnek vermez.
Bu örneği veren, ne kadar işe yaradığını bildiği için verir.

Siz daha kendi hakkinizi savunamiyorsunuz, cocugunuzun hakkini nasil savunacaksiniz ki?
Ne diyorsunuz ya bu ne hadsizlik. daha bebegim dogmadan benim anneligimi beni hic tanimayan birisi olarak siz mi yargilayacaksiniz? Haktan saygidan bahsederken once biraz saygili olun bence.

Başkasında okusanız ve boşanamasa ne gurursuz kadınsiniz diyeceğiniz hiçbirsey yaşamadınız mı evliliğinizde, emin misiniz?

Çok büyük büyük laflar ediyorsunuz.

Ben bunlari mi sordum size?
Gelmiş bana ne kadar iyi bir eşiniz oldugunu anlatiyorsunuz.

Eşiniz size bayıldığı hayran oldugu icin degil gerçekten iyi huylu bir adam oldugu için isteklerinizi yapıyor.

Kendini yere atmayan kadin da burada cinnet geçir yık evi diye örnek vermez.
Bu örneği veren, ne kadar işe yaradığını bildiği için verir.
Tmm cnm

19 haftalik hamileyim kiz dedi doktor buyuk ihtimal. Esim erkek olursa dedesinin kiz olursa babaannesinin ismini vermek istiyor. Dedesinin isminde sorun yok benim de begendigim bir isim ama babaannesinin ismini koymak istemiyorum kizima. İlk donemler ciddi kavga bile ettik bu yuzden. İkinci isim olarak istedigini koyabilirsin diyor. Ben de ikimiz birlikte karar verelim ama o isim olmasin diyorum.
En son konuyu kapattik bir sonuca varmadan. Esimle cocugunuza isim bile secemiyoruz yani bu mutlulugu bile paylasamiyoruz sinir oluyorum.
İnat etmeyip onun istedigi ismi ve kendi sectigim bir ismi koysam eminim o isimle seslenecek cocuga onu kullanacak ailesi falan ben her defasinda sinir krizi gecirecegim.
Napmak lazim fikri olan var mi 😖
Bir arkadaşımın öküz kocası kadın hastaneden çıkmadan gidip çocuğun kimliğini çıkartmış, üstelik daha önce konuşmuşkar ve kadın olmaz demiş. Ebesinin ismimiymiş neymiş. Berbatta bir isim. Umarım sizin hikyeniz farklı olur.

Başkasında okusanız ve boşanamasa ne gurursuz kadınsiniz diyeceğiniz hiçbirsey yaşamadınız mı evliliğinizde, emin misiniz?

Çok büyük büyük laflar ediyorsunuz.

Yok tabi ki var, Ben evliligim süper falan demedim ki. Ama hamile bi anneye kendi esine zerre degeri vermeyen bi Adam var Burda.

Ki ayrica Ben bosan demedim.

Son düzenleme:
Verecek bir cevabınız yok belli ki.

Eşinizden gördüğünüz hürmetin nedenini kendinizde aramayın.

Eş iyi bir insansa iyi davranıyor, orta yola geliniyor zaten.

Ama eşiniz kötü ya da zor bir insansa, siz ne kadar iyi olursaniz olun hiçbir şey yapamiyorsunuz.

Yani marifet sizin EZİK olmamanızda değil. Iyi huylu bir kocanız olmasında.

Aldığınız tepkilerden sonra bile bir utanmanız olmamış hayret ediyorum.

Yok tabi ki, Ben evliligim süper falan demedim ki. Ama hamile bi anneye kendi esine zerre degeri vermeyen bi Adam var Burda.

Ki ayrica Ben bosan demedim.
Yok mu diyorsunuz, peki.
Siz boşarim demişsiniz ya o işler öyle olmuyor bence, neyse.

Verecek bir cevabınız yok belli ki.

Eşinizden gördüğünüz hürmetin nedenini kendinizde aramayın.

Eş iyi bir insansa iyi davranıyor, orta yola geliniyor zaten.

Ama eşiniz kötü ya da zor bir insansa, siz ne kadar iyi olursaniz olun hiçbir şey yapamiyorsunuz.

Yani marifet sizin EZİK olmamanızda değil. Iyi huylu bir kocanız olmasında.

Aldığınız tepkilerden sonra bile bir utanmanız olmamış hayret ediyorum.

Yani böyle düsünen bir insana ne cevap verim bilemedim acikcasi.

Söyle Mi o Zaman? Konu sahbi istedigi kadar hakli olsun, kocasi kötü oldugu icin saygi duymicak ?

E o zaman biz niye fikir veriyoruz?

X