- 15 Kasım 2016
- 1.484
- 2.651
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşündüm ama yaşım 30 .Değiştirmeyi hiç düşündünüz mü ?
Siz kabul ederdiniz, yetmez mi?Düşündüm ama yaşım 30 .
Artık kimse yeni ismimi kabul etmez diye değiştirmedim.
Allah yadimcin olsun vazgecmesse iki isimli olsunŞefika
Konu sahibi ben değilim kendi babaannemin adini yazdım ama ismim o degilAllah yadimcin olsun vazgecmesse iki isimli olsun
Hahah pardonKonu sahibi ben değilim kendi babaannemin adini yazdım ama ismim o degil
2. İsime çok sevdiğin bi isim bul. İlerde hep 2. İsimle hitap et. Kuzenimin 2. İsmi kimlikte vardır ama hiç öyle hitap eden yoktur. Yani en çok hangisinin söylendiği önemli olan. Orta yolu bul bence..19 haftalik hamileyim kiz dedi doktor buyuk ihtimal. Esim erkek olursa dedesinin kiz olursa babaannesinin ismini vermek istiyor. Dedesinin isminde sorun yok benim de begendigim bir isim ama babaannesinin ismini koymak istemiyorum kizima. İlk donemler ciddi kavga bile ettik bu yuzden. İkinci isim olarak istedigini koyabilirsin diyor. Ben de ikimiz birlikte karar verelim ama o isim olmasin diyorum.
En son konuyu kapattik bir sonuca varmadan. Esimle cocugunuza isim bile secemiyoruz yani bu mutlulugu bile paylasamiyoruz sinir oluyorum.
İnat etmeyip onun istedigi ismi ve kendi sectigim bir ismi koysam eminim o isimle seslenecek cocuga onu kullanacak ailesi falan ben her defasinda sinir krizi gecirecegim.
Napmak lazim fikri olan var mi
Yine herkes eski ismimle seslenmeye devam edecek olduktan sonra yetmezdi.Siz kabul ederdiniz, yetmez mi?
Allah aşkına erkek napiyo? Bi anlık zevkine çocuk oluyor işte,hamileliği, mide bulantısı, kontrolleri, doğum öncesi ağrıları, doğum sonrası ağrıları, meme yaraları hep anne çekiyor.İsim hakkı annenin olduğu kadar babanında hakkı bence.Sonuçta kendi kendine oluşmuyor değil mi?Gelelim büyüklerin isimlerinin konmasına ilk ismi kendiniz verin kv ismini de ikinci isim olarak teklif edebilirsiniz.
Iyyy bi de kendi mi dedi benim adimi koysunlar diye.Bu size yapılan çok büyük bir saygısızlık . Ve bence çok büyük bir günah. Oğlumun adını eşimle ben seçtik. Kayınpederim benim adımi koysunlar demiş. Kaynanamda bize söyledi. Bende ne münasebet neden koyacakmışım dedim konu kapandı. Simdide hamileyim en baştan beri sorunlu hamileliğim o yüzden eşim adini sen koy senin hakkın dedi.
O da en buyuk istegim bu diyor. Babaannesi buyutmus sayilir cok deger veriyor ona. İs inada biniyor. Nasi ikna edecegim
Kim ezik ben mi ? Ne guzel bir yorum fikir almak icin yaziyoruz burda bir de hemcinsimiz hakaret ediyor aaa aaCinnet gecir, yik o evi.
Böyle ezik kadinlar bide anne olup kendi gibi ezik kizlar yetistiriyorlar
Bu haddi nereden buluyorsunuz?Cinnet gecir, yik o evi.
Böyle ezik kadinlar bide anne olup kendi gibi ezik kizlar yetistiriyorlar
Bende eşine kıl oldum nefret ediyorum düşüncesiz adamlardan hiç karnında 9 ay çocuk taşıyıp dünyanın en büyük acısını yaşayıp çocuk doğurmuş mu ki şak diye şu isim olacak bu isim olacak diyor azıcık düşünceli bir adam olsa senin o çocuk üzerindeki hakkını düşünüp sana bırakırdı ya da sadece bir öneri sunardı19 haftalik hamileyim kiz dedi doktor buyuk ihtimal. Esim erkek olursa dedesinin kiz olursa babaannesinin ismini vermek istiyor. Dedesinin isminde sorun yok benim de begendigim bir isim ama babaannesinin ismini koymak istemiyorum kizima. İlk donemler ciddi kavga bile ettik bu yuzden. İkinci isim olarak istedigini koyabilirsin diyor. Ben de ikimiz birlikte karar verelim ama o isim olmasin diyorum.
En son konuyu kapattik bir sonuca varmadan. Esimle cocugunuza isim bile secemiyoruz yani bu mutlulugu bile paylasamiyoruz sinir oluyorum.
İnat etmeyip onun istedigi ismi ve kendi sectigim bir ismi koysam eminim o isimle seslenecek cocuga onu kullanacak ailesi falan ben her defasinda sinir krizi gecirecegim.
Napmak lazim fikri olan var mi
İsim hakkı annenin olduğu kadar babanında hakkı bence.Sonuçta kendi kendine oluşmuyor değil mi?Gelelim büyüklerin isimlerinin konmasına ilk ismi kendiniz verin kv ismini de ikinci isim olarak teklif edebilirsiniz.