- 23 Aralık 2019
- 1.010
- 1.959
Bana bir erkek bir kız kardeşe babanne ve dede ismi verilmesi korkunç geliyor. Soyisimine kadar, evli bir çiftin adını iki kardeşe veriyorsun.Esimin ailesi de aile buyugu isimleri vermyi saygszlk olarak goruyor. O ismi drekt kullanarak hitap etmk hos olmzms. Yeri gelyo azarlyosn cocugu, ne biliyim uyaryosn vs o isimle..aslnda boyle dusununce ne guzel bi neden, koymamk icin..esnz cok bncilmis
O da en buyuk istegim bu diyor. Babaannesi buyutmus sayilir cok deger veriyor ona. İs inada biniyor. Nasi ikna edecegim
bende doğuma kadar ağladım cnm nafile inatlaştı benimde kaynanam ikinci ismi koyduk ben kendi koyduğumu söylüyorum sorun yok o da bozuluyor tabii19 haftalik hamileyim kiz dedi doktor buyuk ihtimal. Esim erkek olursa dedesinin kiz olursa babaannesinin ismini vermek istiyor. Dedesinin isminde sorun yok benim de begendigim bir isim ama babaannesinin ismini koymak istemiyorum kizima. İlk donemler ciddi kavga bile ettik bu yuzden. İkinci isim olarak istedigini koyabilirsin diyor. Ben de ikimiz birlikte karar verelim ama o isim olmasin diyorum.
En son konuyu kapattik bir sonuca varmadan. Esimle cocugunuza isim bile secemiyoruz yani bu mutlulugu bile paylasamiyoruz sinir oluyorum.
İnat etmeyip onun istedigi ismi ve kendi sectigim bir ismi koysam eminim o isimle seslenecek cocuga onu kullanacak ailesi falan ben her defasinda sinir krizi gecirecegim.
Napmak lazim fikri olan var mi
Hshdhhdbd bayildimAsla müsade etmeyin. Babaannesinin adını yaşatmayı bu kadar çok istiyorsa hayrat çeşmesi yaptırsın
Tepki koydum o da koydu. Ortada sonuc yok inatlasmaya dondu olaySizin adınıza tepkinizi koyamadiginiz için üzüldüm. Yıl olmuş 2021 anne baba olarak çocuğuna kendi adını veremiycek olan bagimsizlasamamis kişiler çocuk yapmasın ya bu ne komik olaydir
O da en buyuk istegim bu diyor. Babaannesi buyutmus sayilir cok deger veriyor ona. İs inada biniyor. Nasi ikna edecegim
Onu yapan da mi var? Eyvah eyvahBana bir erkek bir kız kardeşe babanne ve dede ismi verilmesi korkunç geliyor. Soyisimine kadar, evli bir çiftin adını iki kardeşe veriyorsun.
Babaannenin İsmi nedir19 haftalik hamileyim kiz dedi doktor buyuk ihtimal. Esim erkek olursa dedesinin kiz olursa babaannesinin ismini vermek istiyor. Dedesinin isminde sorun yok benim de begendigim bir isim ama babaannesinin ismini koymak istemiyorum kizima. İlk donemler ciddi kavga bile ettik bu yuzden. İkinci isim olarak istedigini koyabilirsin diyor. Ben de ikimiz birlikte karar verelim ama o isim olmasin diyorum.
En son konuyu kapattik bir sonuca varmadan. Esimle cocugunuza isim bile secemiyoruz yani bu mutlulugu bile paylasamiyoruz sinir oluyorum.
İnat etmeyip onun istedigi ismi ve kendi sectigim bir ismi koysam eminim o isimle seslenecek cocuga onu kullanacak ailesi falan ben her defasinda sinir krizi gecirecegim.
Napmak lazim fikri olan var mi
Bizi yaşatın nedir yaBenimde aynı şekilde kız olacak dendiğinde kayınvalidem kendi ismini, erkek olacak dendiğinde de kayınpederim ismini koymamızı istedi sanki kendileri çocuklarına istediklerini koymamışlar gibi bizi yaşatın diye baskı yaptılar.Neredeyse hiçbir konuda muhalefet olmadım ama bu konuda asla taviz vermedim hatta kabul edelım diye kalabalık ortamlarda söylendi cevap veremeyiz diye ama eşim herkes kendi hayatını yaşasın benım kızımda adıyla yaşasın diyerek susturdu. Yani sizin net tavrınız eşinizi de etkiler. Taviz vermeyin kesin ve net konuşun açık kapı bırakmayın