ŞefikaYa seni yanlış etiketlemişim yengecl bibi burada takılıyor da onlara demistim sen arada kaynamışsın hahaah
Neyse konuyu dağıtmayalım
Sizin babaanne ismi nedir
Senı de annen buyuttu.O da en buyuk istegim bu diyor. Babaannesi buyutmus sayilir cok deger veriyor ona. İs inada biniyor. Nasi ikna edecegim
Aynen oyle. Saygisizlik. Neler dedim ben de . O ismi koyarsan ben de soyadimi degistiririm babamin soyadina geri donerim bile dedimBu size yapılan çok büyük bir saygısızlık . Ve bence çok büyük bir günah. Oğlumun adını eşimle ben seçtik. Kayınpederim benim adımi koysunlar demiş. Kaynanamda bize söyledi. Bende ne münasebet neden koyacakmışım dedim konu kapandı. Simdide hamileyim en baştan beri sorunlu hamileliğim o yüzden eşim adini sen koy senin hakkın dedi.
Daha neler isteğin ismi koy bu ne saçmalık yaaa19 haftalik hamileyim kiz dedi doktor buyuk ihtimal. Esim erkek olursa dedesinin kiz olursa babaannesinin ismini vermek istiyor. Dedesinin isminde sorun yok benim de begendigim bir isim ama babaannesinin ismini koymak istemiyorum kizima. İlk donemler ciddi kavga bile ettik bu yuzden. İkinci isim olarak istedigini koyabilirsin diyor. Ben de ikimiz birlikte karar verelim ama o isim olmasin diyorum.
En son konuyu kapattik bir sonuca varmadan. Esimle cocugunuza isim bile secemiyoruz yani bu mutlulugu bile paylasamiyoruz sinir oluyorum.
İnat etmeyip onun istedigi ismi ve kendi sectigim bir ismi koysam eminim o isimle seslenecek cocuga onu kullanacak ailesi falan ben her defasinda sinir krizi gecirecegim.
Napmak lazim fikri olan var mi
Eşim olmayan çocuğumuza dedesinin ismini önerdi kıyametleri kopardım, ne kadar saçma bişey ya , ne benim ailem ne onun ailesi olsun ortak güzel bir isim olsun , bu kafalar hiç değişmiyor..Nedir koloni gibi aynı isimleri koyma zorunluluğu anlamıyorum vallahi
Tamam isteyen koysun ama herkes evladına içinden geleni koysun yahu
Ay kahkaha attım okurken ne güzel demişsiniz ..gitsin hayrat çeşmesi yaptirsin doğru vallahiAsla müsade etmeyin. Babaannesinin adını yaşatmayı bu kadar çok istiyorsa hayrat çeşmesi yaptırsın
Aynen oyle. Saygisizlik. Neler dedim ben de . O ismi koyarsan ben de soyadimi degistiririm babamin soyadina geri donerim bile dedim
Bak sen, lütfetmiş beyimiz.İkinci isim olarak istedigini koyabilirsin diyor.