Kizima babaanne ismi 😖

Benimki Allah nasip ederse 3. Çocuğum olacak inşallah. Doktor kız dediği zaman eşim dedi. Bu senin hakkın istediğin ismi koy. Yada kendi annenin ismini al. Ama yok diyorsan da ben annemin ismini alabilirmiyim. Bende dedim kesinlikle olmaz. En baştan beri belirttim kızımın ismi ablası ile uyumlu olacak. 20 yıl sonra çocuk nasıl kullansın bu ismi. Şimdi kendi seçtiğim ismi koyacam inşallah. 2 kızımın ismini ben koydum. Oğlumun ismini babası koydu. Aslında hep orta yolu bulduk.

Valla doğumda olay çıkarırım, babası olacağı için gizlice tek basına kimlik cıkarabilir dogum belgesiyle . Herkesi uyarırım bu adama doğum belgesi vermeyin diye inat ediceksin dediğim dedik olacaksın yok öyle.

Niye hep o karar veriyor kız olursa ben erkek olursa sen karar ver diye anlaşma yapın ...misal belki geçmişteki kız arkadaşının ismini koyacak babaanne adini koyuyorum bahanesiyle ..gerçi bu adam kiskanilmaz bile hamile eşini üzüyor bencil ayy gıcık oldum ..2 kızım var 2 sinide ismini ben koydum 3. Kız olursa yine ben koyucam asla vermem isim hakkımı ama erkek olursa eşim koyar yani dedim ona üçüz erkek olsa bi tanesini ben koyabilir miyim dedim olmaz dedi ama ucuz kız olursa hepsini ben koyarım hahahha

Siz de belki eski sevgilinizin ismini koyarsınız oğlunuza belli mi olur baştan tedbirli davranıp çocukları kız erkek diye ayırmak en mantıklısıı, böyle güzel çözüm duymadım bu zamana kadar.

Hiç utanmadı mı 2.ye de ben koyacağım derken?
Nasıl insanlar bunlar.
Sizin isteğiniz olacak kesin değil mi?

Ayni sebeplerden bizde cocuklara büyüklerin adı koyulmaz. Herkesin ismi farklıdır.

Bizim bir tanıdık kayınpederin ismini koymamak için evi terk etmişti babasının evinde doğurdu gitti bebeğin ismini kendisi koymuştu sonra barıştılar tabi adam şimdi sözünü dinliyor ne derse yapıyor bazen gemileri yakmak önemli. Kayınpederin ismide fuzuli idi

Ben doğduğumda babam da bana babaannemin adını koymak istemiş, annem kabul etmemiş anlaşamamışlar vs. En son annem doğum belgemi komşusuna vermiş saklasın diye ve bir gün babamdan habersiz gidip istediği ismi koyup gelmiş. İyi ki de öyle yapmış Sizin de uğraşmanıza değmez, düzgün dilden anlamıyorsa gizlice gidin istediğiniz ismi koyup gelin bence

O nine o kadar meraklıysa isim koymaya, açsın sims oynasın durmadan çocuk yapıp isim koysun. Hevesini alır

Israrla babannenin ismi sorulmus. Zorlama dayatma var ortada.son donemin populer isimlerinden asel buglem masal falan olsa ne olur, ayse zeynep olsa ne olur. Hic bir onemi yok.
Yani bence de babaannenin isminin ne olduğunun ne önemi var ki. İsterse dünyanın en güzel ismi olsun. Kadın istemiyor işte. Zorlamanın anlamı var mı?

Çatır çatır savunacak kadar ne yaşadın kardeşim eşin çok mu dayattı bu konuyu anlamadım yani? Haktan hukuktan bahsediyorsun ama eşinin babalık hakkını görmezden geliyorsun ne mana ??Kendimde bu hakkı görüyorsam eşimin emeklerini hakkını da yok sayamam.Bencillik bu

Mükemmel. Bu kadar cesur olmak lazım

Seninki babaanne de benim ki bacanak mı, benim babaannemin ismini koyacağız diyin.

Taraflar kendi anne babasının ismini çocuğuna vermek isteyebilir tabi ama eşi istemiyorsa yapacak bir şey yok. Diretmek eşe saygısızlık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…