Öyle ama biz milletcek sevgimiz bile aşırı şiddet içerir yeriz vurarak severiz ısırırızSabrım senin poponu yerimtövbeler olsun
Pipi önemli tabi, zaten başımıza ne geliyorsa kutsal pipiden geliyorÖyle ama biz milletcek sevgimiz bile aşırı şiddet içerir yeriz vurarak severiz ısırırız
Hatta şu da var
Sabrim pipini göster amcalara der övünürüz
Bi roman okumuş gibi oldumHhhajj bende okumaya niyetlendim cesaret edemedim
Siz de belki eski sevgilinizin ismini koyarsınız oğlunuza belli mi olurNiye hep o karar veriyor kız olursa ben erkek olursa sen karar ver diye anlaşma yapın ...misal belki geçmişteki kız arkadaşının ismini koyacak babaanne adini koyuyorum bahanesiyle ..gerçi bu adam kiskanilmaz bile hamile eşini üzüyor bencil ayy gıcık oldum ..2 kızım var 2 sinide ismini ben koydum 3. Kız olursa yine ben koyucam asla vermem isim hakkımı ama erkek olursa eşim koyar yani dedim ona üçüz erkek olsa bi tanesini ben koyabilir miyim dedim olmaz dedi ama ucuz kız olursa hepsini ben koyarım hahahha
Bizde de isim kavgası oldu eşim ilk çocuğumuza koymuştu ikinci benim hakkım dedim ona rağmen bu çocuğa da kendi isim koymak istedi kavgalı bi zamanımızda ağzıma geleni saydım içimde ne var ne yok söyledim ondan sonra ailece kabullendiler
Ayni sebeplerden bizde cocuklara büyüklerin adı koyulmaz. Herkesin ismi farklıdır.Ben sevmiyorum büyüklerin ismini koymayı
Mesela erkek oldu diyelim ki kayınbaba adi kondu mesela adi sabri olsun
Insan çocuğunu sevemez hele kayınbaba yanında
Sabrım güzel oğlum opuyum diyemez ohhh sabrım diyemez yerim seni popunu yerim diyemez
Sabri altına yaptı diyemez b.klu sabri diyemez
O nine o kadar meraklıysa isim koymaya, açsın sims oynasın durmadan çocuk yapıp isim koysun. Hevesini alırBenim yaşlı bir tanıdığım her torununa ve torun çocuğuna isim verme hevesinde. Verdiği isimler de artık dünyada yok, öyle diyim size.
Şimdi çok yaşladı. Artık ölümü sonrası için vasiyet ediyor. Ben ölürsem oğlun olursa adını sıpkatullah koy diye.
Böyle bildiğiniz torunlarına vasiyet ediyor
Vebalini de almam. Banane. Bana mı sordu vasiyet ederken.
Bana biri vasiyet etse zerre umrumda olmaz. Ama işte o erkek torunlar ileride eşlerinin canına okuyacak.
Yani bence de babaannenin isminin ne olduğunun ne önemi var ki. İsterse dünyanın en güzel ismi olsun. Kadın istemiyor işte. Zorlamanın anlamı var mı?Israrla babannenin ismi sorulmus. Zorlama dayatma var ortada.son donemin populer isimlerinden asel buglem masal falan olsa ne olur, ayse zeynep olsa ne olur. Hic bir onemi yok.
Çatır çatır savunacak kadar ne yaşadın kardeşim eşin çok mu dayattı bu konuyu anlamadım yani? Haktan hukuktan bahsediyorsun ama eşinin babalık hakkını görmezden geliyorsun ne mana ??Kendimde bu hakkı görüyorsam eşimin emeklerini hakkını da yok sayamam.Bencillik buValla ben iki çocuk doğurdum çektiğim acıyı ben bilirim, demek ki sizin dogumlariniz çok kolay oldu. O eşinizin yaptığı şeyleri anneler zaten iki büklüm halinde 7/24 yapıyor artı belli bir süre sonra işe de gidiyoruz.
PekiÇatır çatır savunacak kadar ne yaşadın kardeşim eşin çok mu dayattı bu konuyu anlamadım yani? Haktan hukuktan bahsediyorsun ama eşinin babalık hakkını görmezden geliyorsun ne mana ??Kendimde bu hakkı görüyorsam eşimin emeklerini hakkını da yok sayamam.Bencillik bu
Bizim bir tanıdık kayınpederin ismini koymamak için evi terk etmişti babasının evinde doğurdu gitti bebeğin ismini kendisi koymuştu sonra barıştılar tabi adam şimdi sözünü dinliyor ne derse yapıyor bazen gemileri yakmak önemli. Kayınpederin ismide fuzuli idi