Bu kadar kişi isim ne ki diye soruyorkenValla cok sinir bozucu. Stres yapmamak icin dusunmemeye calisiyorum ama ismi duyunca urperti geliyor
Sanki o isim koca Türkiye’de bir eşinin babannesinde var da deşifre olacak.Bazı arkadaşların da dediği gibi isterse dünyanın en güzel ismi olsun, anne babadan birinin onayı yoksa bence de o iş bitmiştir.Yani bu noktada ismin güzel ya da güncel olup olmamasının bir önemi kalmıyor.Ama o kadar insan merak edip sormuşken ismi ısrarla söylememesi garip gerçekten.İnşallah burada ismi söylememek için gösterdiği kararlılığı doğduktan sonra istemediği ismi bebeğine koymamak konusunda eşine de gösterebilir.Bu kadar kişi isim ne ki diye soruyorken
Sizin görmezden gelmeniz ne tuhaf
Allahın bir ismi deseniz ne olur sanki
Devlet sırrı mi bu
Tuhaf gercekten
Gormezden gelmedim soylememeyi tercih ediyorum .konu isim mi burda yani ? Ben beni rahatsiz eden bir durumu derdimi paylastim. İsim cok absurt bir isim degil sadece hosuma gitmiyor. Siz deyin ayse ben diyeyim hatice ne fark eder sizin icin?Bu kadar kişi isim ne ki diye soruyorken
Sizin görmezden gelmeniz ne tuhaf
Allahın bir ismi deseniz ne olur sanki
Devlet sırrı mi bu
Tuhaf gercekten
Konu sizin de yazdiginiz gibi anne babanin onayi. İsmin bir onemi yok. Devlet sirri degil arkadaslar sakin olalim .cok mu merakliyiz neSanki o isim koca Türkiye’de bir eşinin babannesinde var da deşifre olacak.Bazı arkadaşların da dediği gibi isterse dünyanın en güzel ismi olsun, anne babadan birinin onayı yoksa bence de o iş bitmiştir.Yani bu noktada ismin güzel ya da güncel olup olmamasının bir önemi kalmıyor.Ama o kadar insan merak edip sormuşken ismi ısrarla söylememesi garip gerçekten.İnşallah burada ismi söylememek için gösterdiği kararlılığı doğduktan sonra istemediği ismi bebeğine koymamak konusunda eşine de gösterebilir.
Evet konu kv nin ismi siz koymak istemiyorsunuz koymayın da zaten sadece kv ismi olunca mevzu meraktan soruluyor bu kadar gizlenecek ne var çok komikGormezden gelmedim soylememeyi tercih ediyorum .konu isim mi burda yani ? Ben beni rahatsiz eden bir durumu derdimi paylastim. İsim cok absurt bir isim degil sadece hosuma gitmiyor. Siz deyin ayse ben diyeyim hatice ne fark eder sizin icin?
Hic sormayin yahu ben de anlamadim.Konu sahibi söylemek istemiyorum dedi zaten.
Neden bu ısrar. Artık tacize girdiğini düşünüyorum
Mesela benim dedemin ismi. Tek isimdir yani. Asla bulamazsınız. İsim sözlüğünde vs asla çıkmaz. O kadar garip ki.
Şimdi ben yazsam mesleğim,yaşadığım yer vb bilgilerle acayip kolay deşifre olurum.
Konu sahibi söylemek istemiyorum dedi zaten.
Mesela benim dedemin ismi. Tek isimdir yani. Asla bulamazsınız. İsim sözlüğünde vs asla çıkmaz. O kadar garip ki.
Şimdi ben yazsam mesleğim,yaşadığım yer vb bilgilerle acayip kolay deşifre olurum.
eeee sonuc ne oldu cok merak ettim19 haftalik hamileyim kiz dedi doktor buyuk ihtimal. Esim erkek olursa dedesinin kiz olursa babaannesinin ismini vermek istiyor. Dedesinin isminde sorun yok benim de begendigim bir isim ama babaannesinin ismini koymak istemiyorum kizima. İlk donemler ciddi kavga bile ettik bu yuzden. İkinci isim olarak istedigini koyabilirsin diyor. Ben de ikimiz birlikte karar verelim ama o isim olmasin diyorum.
En son konuyu kapattik bir sonuca varmadan. Esimle cocugunuza isim bile secemiyoruz yani bu mutlulugu bile paylasamiyoruz sinir oluyorum.
İnat etmeyip onun istedigi ismi ve kendi sectigim bir ismi koysam eminim o isimle seslenecek cocuga onu kullanacak ailesi falan ben her defasinda sinir krizi gecirecegim.
Napmak lazim fikri olan var mi
------ Guncelleme -----
İsmi yazmayayim simdi desifre olmayalimtesekkurler herkese yorumlar icin. Gerikafali bir erkekle evlenmenin ceremesini cekiyorum. Kizima verecegim en buyuk tavsiye evlilik zamani gelince, bebegi olursa istedigi ismi koymasina gonlu razi olacak ,bunun kadinin hakki oldugunu dusunen ,merhametli, kadina deger veren, onula ego savasina girmeyecek biriyle evlenmesini soylemek olacak. Allah yavrularimiza saglik versin.
Bak şimdi !! Artık senin dedenin ismini de merakediyoruzKonu sahibi söylemek istemiyorum dedi zaten.
Bak şimdi !! Artık senin dedenin ismini de merakediyoruz
Evet artık herkes ipek diye bahsediyor yine de doğum belgelerini vermiycem beraber gidip yazdırcam nüfusa yine de güven olmazHiç utanmadı mı 2.ye de ben koyacağım derken?
Nasıl insanlar bunlar.
Sizin isteğiniz olacak kesin değil mi?
Ben sevmiyorum büyüklerin ismini koymayı
Mesela erkek oldu diyelim ki kayınbaba adi kondu mesela adi sabri olsun
Insan çocuğunu sevemez hele kayınbaba yanında
Sabrım güzel oğlum opuyum diyemez ohhh sabrım diyemez yerim seni popunu yerim diyemez
Sabri altına yaptı diyemez b.klu sabri diyemez
Yasiyoruz. Bencil ataerk geri kafali. Bakalim nereye kadar gidecek. Cok sukur meslegim var calisiyorum. Allah sonumuzu hayretsinEşinizle başka problemler yaşıyor musunuz?çünkü çok bencil bir adam
Isim analizi uzmanlari buyuklerin isimlerinin cocuklafa konulmasini asla onermitorlar. Sira mercan in bu konuyla ilgili aciklamalari var. Youtube da instagramda bulabilirsnz.belki onlari dinleyince fikri degisir. Kesinlikle mucadele edin.cocugunuz da ilerde memnun olmayacaktir.19 haftalik hamileyim kiz dedi doktor buyuk ihtimal. Esim erkek olursa dedesinin kiz olursa babaannesinin ismini vermek istiyor. Dedesinin isminde sorun yok benim de begendigim bir isim ama babaannesinin ismini koymak istemiyorum kizima. İlk donemler ciddi kavga bile ettik bu yuzden. İkinci isim olarak istedigini koyabilirsin diyor. Ben de ikimiz birlikte karar verelim ama o isim olmasin diyorum.
En son konuyu kapattik bir sonuca varmadan. Esimle cocugunuza isim bile secemiyoruz yani bu mutlulugu bile paylasamiyoruz sinir oluyorum.
İnat etmeyip onun istedigi ismi ve kendi sectigim bir ismi koysam eminim o isimle seslenecek cocuga onu kullanacak ailesi falan ben her defasinda sinir krizi gecirecegim.
Napmak lazim fikri olan var mi
------ Guncelleme -----
İsmi yazmayayim simdi desifre olmayalimtesekkurler herkese yorumlar icin. Gerikafali bir erkekle evlenmenin ceremesini cekiyorum. Kizima verecegim en buyuk tavsiye evlilik zamani gelince, bebegi olursa istedigi ismi koymasina gonlu razi olacak ,bunun kadinin hakki oldugunu dusunen ,merhametli, kadina deger veren, onula ego savasina girmeyecek biriyle evlenmesini soylemek olacak. Allah yavrularimiza saglik versin.