Bir yillik evliyiz ben calisiyorum hamileyim. Genel olarak biraz kavgali gurultulu bir yıl oldu. Kafa yapilarimiz cok farkli. Esim cok ataerkil malesef.
Cok cirkin bir durum ama aramizda para muhabbeti cok oldu. Ben kadin disarda calisip yoruluyor evin gecimine katki sagliyorsa erkek de evde ev islerine katki saglamalidir kafasindayim. Evlenmeden once de ona bunu soyledim o da ben ev isi yapmam dedi. Cok uyumlu (!) bir cift oldugumuzu anlayip evlendik
bile bile lades.
En son tartismamiz da şöyle. Bulundugumuz yerde esya almadik bekarlik esyalarimizi kullaniyoruz. Tayin oldugumuz yerde esya alinacak. bana "istedigini alirsin ama cok asiriya kacma para konusunda" dedi. Ben de " ben de calisiyorum tek basina yapmayacaksin" dedim. Niyetim borclari daha kolay oderiz demekti. Ama o beni kazandigim parayi gozune sokmakla sucluyor. Bu konuda cok hassas kompleksli. Benim de gelecege ve insanlara karsi guven problemim var. Birikim yapmak istiyorum.
Yarin obur gun bosanma durumu olursa diye kendi bekarlik birikimimi babama gonderdim mesela, bu yaptigim beni kotu niyetli bir insan mi yapar? Surekli kendimi guvence altina alma ihtiyaci hissediyorum elimde degil.
Esim icin de bazen dusunuyorum acaba calisiyor olmam benimle evlenmek istemesinde etkili miydi?