Kızım...

Ben kizimi 8 aylikken bakiciya biraktim. Kamerasiz babaanneye bile birakamazdim acikcasi. Cunku beslenme hatalari olsun istemiyorum hic. Buyukler bazen kiyamiyor, sacma sapan seyler yedirebiliyor. Kizim simdi 20 aylık. Seneye krese gondermek istiyorum ama evden kamerayla izleyemez, sesini duyamazsam asla guvenemem. Bence sesini duymadiginiz hicbir yere guvenmeyin. Kreslerde de ses sistemi yok sanirim. Evinize ses sistemi olan kamera taktirmalisiniz. Baska yolu yok

Kesinlikle katılıyorum size..Kreşlerde ses sistemi var diye biliyorum ben yani bazılarında en azından

Canim cogu evden izlenmiyor diye biliyorum. Bulbul gibi konusana kadar guvenemem :(

İçim öyle acıyor ki...
3-4 hafta içinde işe başlayacağım. Kaç gündür ruh gibi dolanıyorum evde. Kızım uyurken başında ağlıyorum ben seni bırakıp nasıl işe başlayacağım diye..

Kızım on dört aylık.. Doğumundan sonra ücretsiz izin aldım, bu güne kadar hep birlikteydik. Bir saatimiz ayrı geçmedi.. Her sabah neşeyle uyanıp Anni diye seslenir.. Yatarım ben de beşiğine onun yanına.. Gün boyu vaktin nasıl geçtiğini hiç anlamam, akşamları uyuduğunda oyuncaklarını toplarken bile içim cız eder, özlerim yavrumu..

İşe başlamak zorundayım.. Borçlar-giderler derken tek maaşla geçinemiyoruz. Keşke çalışmama gibi bir durumum olsada kızımı kendim büyütebilsem. Bir kaç ay annem bakacak. Sonra bakıcı bakacak...

İçim çok acıyor.. Ben mis kokulumu nasıl bırakacağım

daha oğluşuma kavuşmadım ama aynen senin gibi hissediyorum.bende ne kadar verirlerse ücretsiz izin alacağım ama ya sonrası...?çocuğumu kendim büyütmek isterim ama şartlar el vermiyor.çok zor Allah yardımcımız olsun..:((((

Elbette geçiyor... Bende ilk 1 seneyi çok zor geçirdim. Çok vicdan azabı, pişmanlık yaşadım ama geçti. Artık oğlum 2,5 yaşında.

İçim öyle acıyor ki...
3-4 hafta içinde işe başlayacağım. Kaç gündür ruh gibi dolanıyorum evde. Kızım uyurken başında ağlıyorum ben seni bırakıp nasıl işe başlayacağım diye..

Kızım on dört aylık.. Doğumundan sonra ücretsiz izin aldım, bu güne kadar hep birlikteydik. Bir saatimiz ayrı geçmedi.. Her sabah neşeyle uyanıp Anni diye seslenir.. Yatarım ben de beşiğine onun yanına.. Gün boyu vaktin nasıl geçtiğini hiç anlamam, akşamları uyuduğunda oyuncaklarını toplarken bile içim cız eder, özlerim yavrumu..

İşe başlamak zorundayım.. Borçlar-giderler derken tek maaşla geçinemiyoruz. Keşke çalışmama gibi bir durumum olsada kızımı kendim büyütebilsem. Bir kaç ay annem bakacak. Sonra bakıcı bakacak...

İçim çok acıyor.. Ben mis kokulumu nasıl bırakacağım

kızımı bırakıp işe başladığımda tam 2 aylıkdı ...
ozamanlar doğum izni şimdiki gibi değildi.
vicdan yapacak bişey yok onların geleceği için çalışmak zorundayız.
cocugunuz arkasında güçlü bir anne olmak için çalışmanız çok güze bence
mutlu olun.

Cocugunu kendin buyutmek istiyorsan keske calismak zorunda kalmasaydin ama ekonomik durumun el vermiyorsa yapilcak birsey yok.bana kalirsa calismak en iyisi ona daha iyi bir gelecek saglamak için calisiyorsun zaten .

Allah sabrınızıda verir umarım.
O kadar haklısınız ki,evladınız sonuçta..:16:
Ben bile şimdiden düşünüyorum,çocuğumu bırakıp nasıl çalışıcam acaba diye..
Özellikle bakıcı konularını gördükçe endişeye kapılıyorum..
Umarım herşey gönlünüzce olur..:16:

en azından 15 ay kendın bakmıs olacaksın
ılk bebegımde dogumdan sonra eskı esım tarafından terk edıldım
ısten ıstıfa ettım dogum ızınındeydım sonra ıse basladım 6 aylıkken bebegım ama o 6 aya kadarda hıcb ısey anlamadım uzuntu stres sıkıntı
hıc bıseyıne ılk ben sahıt olamadım
sımdı yenıden hamıleyım
bu sefer daha fena dogum yasal ıznım bıter bıtmez ıse donmelıyım malesef esımın aldıgı maas anca kredıyı ve faturalrı odeyebılır benım maasım daha yuksek bense en azından 2-3 ay ucretsız ızın alıp oglumu okula bu bebegımınde bıraz secılene kadar onunla ılgılenmek ıstıyordum
öte yandan kaynanam bebege bakmaya talip hemde bizle yaşayarak
yani beterin beteri var herşey burnumdan geliyor üzülüyorum

ah arkadasım yuregime indiriyordun az daha
icim oyle aciyorki yazini okur okumaz aklima kotu seyler geldi neyseki oyle degilmis
rabbim canlarini sag etsinde gerisi onemli diil
haklisin bende yavrumu uyuyunca bile ozlerim ama onun daha iyi sartlarda yasamasi icin calisman gerek anladigim kadariyla
calisan annelerin isi zor gercekten hem ev.hem is.hem cocuk Allah yardimciniz olsun ve melelerimize uzun omur versin.Amiiiiin:nazar:

:53:
Meraba,
İnanın ki yalnız değilsiniz,burda bunu yaşayan pek çok anne var..Bende bunlardan biriyim.
Kolay diyemem kesinlikle size.Ama zamanla alışıcaksınız diye teselli verebilirim ancak
Benim size verebilecek en iyi tavsiyem şu,
Anladığım kadarıyla 3-4 hafta berabersiniz.
Eğer ayrılmadan 1-2 hafta önce bakıcınızı bulursanız daha rahat ederseniz.Çünkü iki haftanızı beraber geçireceksiniz,siz onu tanır güvenirsiniz,bakıcınız da sizi tanır kurallarınızı öğrenir.Hem bakıcınızı gözlemleme şansınız da olur becerisi,iletişimi vs.
Ben oğlum 5 aylıkken çalışmaya başladım,bakıcımızla 5 ay beraberdik..Alışma sorunu vs. olmadı,daha rahat güvendim.
Evimizde kamera da var..Umarım gönlünüze göre bir bakıcı bulabilirsiniz.Eğer sorularınız vs olursa seve seve yanıtlarım..

Mart ayına kadar annem bakacak kızımıza..
Annem gitmeden de en az bir ay öncede bakıcı başlar diye düşünüyorum
Eve kamera muhakkak koyacağım. Telefonada programları kuruluyormuş
Çok teşekkür ederim

Ben kizimi 8 aylikken bakiciya biraktim. Kamerasiz babaanneye bile birakamazdim acikcasi. Cunku beslenme hatalari olsun istemiyorum hic. Buyukler bazen kiyamiyor, sacma sapan seyler yedirebiliyor. Kizim simdi 20 aylık. Seneye krese gondermek istiyorum ama evden kamerayla izleyemez, sesini duyamazsam asla guvenemem. Bence sesini duymadiginiz hicbir yere guvenmeyin. Kreslerde de ses sistemi yok sanirim. Evinize ses sistemi olan kamera taktirmalisiniz. Baska yolu yok

Benim de korkularımdan biri beslenme hataları..
Ses sistemli kameraları araştıracağım. Teşekkürler

daha oğluşuma kavuşmadım ama aynen senin gibi hissediyorum.bende ne kadar verirlerse ücretsiz izin alacağım ama ya sonrası...?çocuğumu kendim büyütmek isterim ama şartlar el vermiyor.çok zor Allah yardımcımız olsun..:((((

Sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah.. Allah bütün çalışan annelerin yardımcısı olsun

kızımı bırakıp işe başladığımda tam 2 aylıkdı ...
ozamanlar doğum izni şimdiki gibi değildi.
vicdan yapacak bişey yok onların geleceği için çalışmak zorundayız.
cocugunuz arkasında güçlü bir anne olmak için çalışmanız çok güze bence
mutlu olun.

Eminim ki ilerde kızımda çalışan bir annesi olsun ister

Cocugunu kendin buyutmek istiyorsan keske calismak zorunda kalmasaydin ama ekonomik durumun el vermiyorsa yapilcak birsey yok.bana kalirsa calismak en iyisi ona daha iyi bir gelecek saglamak için calisiyorsun zaten .

Tabi ki her anne kendi çocuğuna kendi bakmak ister
Her şey onun geleceği için

Allah sabrınızıda verir umarım.
O kadar haklısınız ki,evladınız sonuçta..:16:
Ben bile şimdiden düşünüyorum,çocuğumu bırakıp nasıl çalışıcam acaba diye..
Özellikle bakıcı konularını gördükçe endişeye kapılıyorum..
Umarım herşey gönlünüzce olur..:16:

Çok teşekkür ederim... Umarım sizin de her şey gönlünüzce olur

en azından 15 ay kendın bakmıs olacaksın
ılk bebegımde dogumdan sonra eskı esım tarafından terk edıldım
ısten ıstıfa ettım dogum ızınındeydım sonra ıse basladım 6 aylıkken bebegım ama o 6 aya kadarda hıcb ısey anlamadım uzuntu stres sıkıntı
hıc bıseyıne ılk ben sahıt olamadım
sımdı yenıden hamıleyım
bu sefer daha fena dogum yasal ıznım bıter bıtmez ıse donmelıyım malesef esımın aldıgı maas anca kredıyı ve faturalrı odeyebılır benım maasım daha yuksek bense en azından 2-3 ay ucretsız ızın alıp oglumu okula bu bebegımınde bıraz secılene kadar onunla ılgılenmek ıstıyordum
öte yandan kaynanam bebege bakmaya talip hemde bizle yaşayarak
yani beterin beteri var herşey burnumdan geliyor üzülüyorum
Cutemom yorumlarını arada okuyorum. Biliyorum konularını az çok.
İçimden bir ses senin kızın olacak diyor
Allah hayırlısını versin..
Bu sefer senin için her şey çok güzel olacak inşallahhh

Back
X