Kızım...

Cutemom yorumlarını arada okuyorum. Biliyorum konularını az çok.
İçimden bir ses senin kızın olacak diyor
Allah hayırlısını versin..
Bu sefer senin için her şey çok güzel olacak inşallahhh

Aaaa ne tesaduf sımdı bende bır arkadasa benımde bır oglum var ama bence karnımdakıde erkek dıyordum :) Hayırlısıyla fark etmez cınsıyetı kız erkek keske kendım bakabılsem cocuklarıma dımı
hayat ıste bırde calısıyoruz onlar ıcın borc odede ode ne cocukları alıp dısneylanda goturebılıyoruz ne de panamada gezdırebılıyoruz yerı geldıgınde kıyafetlerını bıle ertelıyoruz nasıl ıs anlamadım :)

ah arkadasım yuregime indiriyordun az daha
icim oyle aciyorki yazini okur okumaz aklima kotu seyler geldi neyseki oyle degilmis
rabbim canlarini sag etsinde gerisi onemli diil
haklisin bende yavrumu uyuyunca bile ozlerim ama onun daha iyi sartlarda yasamasi icin calisman gerek anladigim kadariyla
calisan annelerin isi zor gercekten hem ev.hem is.hem cocuk Allah yardimciniz olsun ve melelerimize uzun omur versin.Amiiiiin:nazar:

Amin arkadaşım. Yeter ki canları sağolsun

Aaaa ne tesaduf sımdı bende bır arkadasa benımde bır oglum var ama bence karnımdakıde erkek dıyordum :) Hayırlısıyla fark etmez cınsıyetı kız erkek keske kendım bakabılsem cocuklarıma dımı
hayat ıste bırde calısıyoruz onlar ıcın borc odede ode ne cocukları alıp dısneylanda goturebılıyoruz ne de panamada gezdırebılıyoruz yerı geldıgınde kıyafetlerını bıle ertelıyoruz nasıl ıs anlamadım :)

Bir evin borcu hiç biter mi..
Annemler 28 yıllık evli.. Hala bitmez:)
Bir de çalışmazsak daha neleri
Erteleriz

ba$ligi gorunce kizina kotu bi$ey oldu zannettim
içerigi okuyunca rahatladim
etrafinda gordugun çali$an kadinlarin hepsi birakiyor çocuklarini
bi du$un, kre$teki ogretmen,hastaneye gittiginde oradaki hem$iresi doktoru,senin i$ arkada$larin
herkes ama herkes anneyse çali$iyorsa bi $ekilde ayriliyor çocugundan ama bu onlarin iyiligi için
sen serrin kanli olursan daha az problem ya$arsiniz bakicilik konusunda

haa bi ana okulu ogretmenleri var çocugu yaninda gotuuryoalr ama ilkokulda yine ayrilirlar çaresi yok:)

hayat zor guseller çalışmaya mahkumuz evlatlardan ayrılmak cok acı
ben gunde 3 kez gormeme ragmen yetmıyo ve o kadar vıcdan azabı yasıyorum kı anlatmam cok zor
10 aylıktı oglum ıse basladım 1 hafta hastaydım her sanıyem aglamaklıydı hala bıle durduk yere kopar ıcım
zalım kader oglumun en gusel gunlerınde yanında degılım dıye ne ıcın yıne onlar ıcın fakat malesef eger az bıraz dururmum olsaydı ilk okula baslayana kadar calısmayı dusunmezdım ana kuzusu cunku bunlar bızım sevgımıze ılgımıze muhtaclar kım ne kadar ıyyı bakarsa baksın bır anne sevkatını veremez :43:

Son düzenleme:
:53:

Mart ayına kadar annem bakacak kızımıza..
Annem gitmeden de en az bir ay öncede bakıcı başlar diye düşünüyorum
Eve kamera muhakkak koyacağım. Telefonada programları kuruluyormuş
Çok teşekkür ederim

Bakıcı olayındaki en iyi,en rahat edebiliceğiniz yöntem bu bence.Kamera ve bakıcının erken işe başlaması
Umarım istediğiniz gibi birini bulursunuz.

Kızını 14 ay kokunla büyütmüşsün, bence üzülmene gerek yok. Emmeyi de bırakmıştır artık. Hiç zorlanmicaksın bence. Çalışan anneler her zaman daha kıymetlidir çocuklar için. :)

Kızın sorumluluk sahibi, annesinin neden çalışmak zorunda oldugunu ve kendisinin bi gün bu yollardan geçeceğini bu nedenle iyi bir eğitim alması gerektiğinin bilincnde olarak büyüyecek. Onun için üzülme. annesi evde olanlardan çok daha şanslılar.

Olayı da fazla dramatikleştirip çok şımartma yaramazı :)

Back
X