• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım ve kuzeni

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Merhaba, 8 yaşında kızım var. Ben çalıştığım için kızım okuldan çıktıktan sonra babaannesinde duruyor. Orada iki kardeş olan diğer kuzeni de var 13 yaşında oda okuldan çıkar çıkmaz oraya gidiyor. Kızım aslında onu çok seviyor ama o kızımı çok tersliyor ve ben oraya gittiğim zaman bana kızımı şikayet ediyor ki kendi kardeşi de 6 yaşlarında oda sürekli herşeye ağlayan saatlerce uzatan bir çocuk.
Neyse, dün kızımı eşim oraya almaya gittiğinde anlatmışlar, bahçede dururken kuzeni kendi kardeşine xxxx(benim kızım) gidince bahçede oynarız demiş kızım da bunu duymuş başlamış ağlamaya abim beni istemiyor diye ki çocuk bu başka bir çocukta olsa aynı şeyi düşünür, eşimin babası da diğer torununu savunmuş vs
Akşam eve gelince yemekte kızım ben oraya gitmicem anneanneme gidicem sevmiyorum orayı diye ağlamaya başladı, yıllarca kendi annem baktığı için bir de eşimin ailesiyle çok kopuktuk kaynaşsınlar diye oraya gönderiyoruz ama olmuyor
Eşim akşam babasına telefon etti, zor ikna ediyoruz lütfen söyle birdaha kızımın yanında konuştuklarına dikkat etsin dedi, babası nevar bunda napalım şimdi diye hala savunuyormuş
Ya ben torun sahibi olsam diğer torunum bu şekilde üzülse tamam söylerim üzülmesin dikkat eder derim yani diğer torunumun üzülmesini asla istemem
Sürekli diğer torunlarını savunuyorlar, biz tekken iyiyiz kızıma da çok ilgi gösteriyorlar ama diğer torunları olunca iş değişiyor net bir şekilde anlaşılıyor
Kimse kızımla oynamak zorunda değil ama en azından kızımın yanında bu şekilde konuşmasın, emin olun o an hangi çocuk olsa üzülürdüm konu çocuk olunca dayanamıyorum, belki de kendi çocuğum olduğu için bu kadar duygusalım bilemiyorum
Sizden de yorum istiyorum sadece, düşüncen de haklısın yada haksızsın gibi

13. Yaşındaki çocuk 8 yaşındaki çocukla oynamaz anlaşamazlar ki. Biri kız biri erkek hemde.
Oynasın demiyorum zaten, anlamadınız sanırım
Kızımın yanında kardeşine kızımdan için gidince oynarız demesine kızdım, kimse kızımla oynamak zorunda değil tabi ki.
Ama en azında kızımın yanında konuşmalarına dikkat etmesini istiyorum

Fazla büyütmüşsünüz olayı.
Çocuk bunlar.
Zaten kızınız hep anneannesindeymiş. Diğer kuzenlere de muhtemelen babaanne bakmıştır.
Tabi ki korumaya gelince daha uzun süre kendinde olanı koruyor olabilir.
13 yaşındaki ergen çocuk tabiki sizin kızınızla vakit geçirmek istemez.

Bence abartmayın. Ama içim rahat değil diyorsanız anneannesine bırakın.

Ananesine gonderin,biraz özlesinler birbirlerini😊
Anneannesi eskisi gibi bakıcak durumda değil bu yüzden, biraz annemin rahat etmesini istiyorum çünkü kızıma doğduğundan beri bakıyor ama en kötü bir kadın bulup okul bitince kızımı okuldan alıp evime getirir parası neyse o kadına vericez artık

Kızımın yanında kardeşine kızımdan için gidince oynarız demesine kızdım, kimse kızımla oynamak zorunda değil tabi ki.
Farkındaysanız o da çocuk, bu kadar büyütmeye telefonla aramaya falan gerek yok. Bazen çocuklar arasında böyle şeyler olur, belki kızınız oyunbozanlık etti, o yüzden öyle söyledi. Ki gerçekten önemi yok, hem arada yaş farkı var hem belki şimdiye kadar çok sık görüşmedikleri için birbirlerine alışamadılar. Bu kadar büyütecek mesele değil. Kızınızın her sorununu siz çözerseniz ilerde problem çözmeyi öğrenemez.

Fazla büyütmüşsünüz olayı.
Çocuk bunlar.
Zaten kızınız hep anneannesindeymiş. Diğer kuzenlere de muhtemelen babaanne bakmıştır.
Tabi ki korumaya gelince daha uzun süre kendinde olanı koruyor olabilir.
13 yaşındaki ergen çocuk tabiki sizin kızınızla vakit geçirmek istemez.

Bence abartmayın. Ama içim rahat değil diyorsanız anneannesine bırakın.
Anlayamıyorum sanırım
Kızımla vakit geçirsin istemiyorum, sadece kardeşiyle oynamasını kızımın yanında söylemesin, kızım üzülüyor ve ağlıyor
Yoksa tabiki de kızımla oynamak zorunda değil

ben de bu yoruma katılıyorum..

13 yasinda ergenlige yavas yavas gecis yapan bir cocugun yaninda kuzende olsalar 8 yasinda bir kiz cocugu olmamali.evde durum nasil oluyor bilmiyorum ama yalniz birakma baska odada oynama durumu bile asla olmamali.eger anneannesi bakabiliyorsa zaten oraya gonderin

Eğer kendini mutsuz hissedecekse anneanneye gitsin boşverin kaynaşmayı
Hangi çocuk olursa olsun üzülürüm bu şekilde sizi de anlıyorum sonucta ortada kırılan bir çocuk var
Evet
Ben sadece kızım için değil, o an hangi çocuk olsa üzülürüm
Çocukların üzülmesine dayanamıyorum

Bunda bir şey yok ki

Muhtemelen küçük kuzen ve kızınız oynuyordu

O nedenle gidince biz bahçede oynarız demiş

Oh gidiyor kurtulduk demiş gibi olayı dramatize etmeyin

Cidden kp aranıp şikayet edilecek bir şey yok muhtemelen kp de sorunun ne olduğunu bile anlayamamıştır

Yalnız hep annem baktı biraz da onlar baksın vs küçük hesaplar

Bir iki yıl daha göz kulak olunacak mesafe çok değilse gitsin anneanneye

Dede belli ki erkek torun seviyor.
Pipi sevdalısı bir cins daha. İnsan olan ufacık çocuğun kalbini kırmaz zaten..

Göndermeyin çocuğu oraya. Çocuğunuzdan daha değerli değil onlarla oluşacak bağ.
O kopukluğu hakediyorlar onlar. Lafı açılınca söylersiniz "çocuğumuzu dışladınız sizi sevmiyor" diye..

Bence daha fazla uğraşmayın, kızınızın kalbi yeterince kırılmış. Bırakın kopukluk olsun. Bunu düşünmeyen insanlara bişey anlatamazsınız. Kızınız istemiyor zorlamak çok yanlış.
Zorladığımızı düşüyoruz ama bir yandan da çocuk unutur kaynaşır diyoruz, geçende de yine ağladı ben babaanneme gitmicem diye, kızım oda babanne seni seviyor destekte anlamıyor, zaten yüzüne de söylemiş annem ve babam beni buraya zorla getiriyor diye
Keşke çalışmasam da kızımı oraya mı görürsek buraya mı götürsek diye düşünmesem

Back
X