Çocuk Hastalıkları Kızım sürekli hastalanıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Karakartal123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2021
16
4
16
27
14 aylık bir kızım var 4 . Kez hastalandı 2 gündür ateşli doktor disinden dedi üst solunum enfeksiyonu dedi bu kez nefes almakta zorlanıyo konusurken sesi çıkmakta zorlaniyor 3 kez buhar tedavisi oldu 1 kez hastanede yattı onlarda ateşlenmemisti böyle sıkıntı yaşayan var mı acaba 3 gündür uyusuzum ne yapabilirim denemedigim yöntem kalmadı.

Sesi boğulur gibi mi çıkıyor, larenjiti bir araştırın benziyor mu bakın derim.
Çok geçmiş olsun.

Kızım da her ay hasta oldu bu yaştayken. Kreşe giden komşu çocuğundan kaptı hep. Ama hepsi viraldi, hemen geçti çok şükür. Doktor “şimdi kaptığı virüsleri okula başlayınca kapmaz, rahat edersiniz” demişti.
İnşallah bir an önce atlatır minnoş. Ben hep burundan şırıngayla serum fizyolojik verdim. Hem burnu temizledi hem boğazdaki balgamı.
Bir de mutlaka yastıkla yatırın. ciğerine inmesin diye

Tesekkur ederim bogulur gibi degilde bizlerin bogazi ağrıyınca sesi degisir kısılır ya öyle gibi
3 gün viral ateş devam eder, sonrasında ne olduğu çıkar.
Bu sürede sırtını dinlemeye çalışın, ciğerlerine inmesin.
Ses ya da hırıltı duyarsanız tekrar doktoru görsün ventolin budacort falan başlar muhtemelen.

Maalesef benim çocuklarım da bebekliklerinden beri sürekli hastadır, bazılarımızın bağışıklı düşük.

Canim cok kucuk benim diyebilecek cok sey varda ona olmaz. Sadece ilik suyun içine bal koy birazcık. Onu ver boğazını yumuşatır biraz.

Teşekkür ederiz canım serumu bende 2 3 saate bir sıkıyorum ilk cigere düşmüştü suan bogazında balgamı var atamıyor malesef her yolu denedik alerjik olabilecegi söylendi 3 kez buhar tedavisi görünce alerji doktorundan sıra altık götüremeden yine hasta oldu iyilesince götürebilicem

Malesef bundan öncekilerde düştü cigerine buhar tedavisiyle iyilesti insallah bu sefer olmadan atlatabiliriz cok zorlu oluyo ağzında tutmuyo küçük oldugu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…