Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım çok fazla açmıyorum zaten ama arada ızledıgım bı kaç dızı var yanı ıllakı karsılasıyo ha bıde hayko cepkınden korkuyo ondan bende korkuyorum gerci:)
hayko cepkinden benim yeğenimde korkuyo çığlık çığlığa kalıyo çoçuk bide yatarken uykusundan sıçrıyo eğer hayko cepkini gördüyse.ama zamanla korkularını yenerler heralde aklı erene kadar açmıycaz artık normal tvlerilmaz:
mrh arkadaşlar benim bebegimde elektrikli süperge ve saç kurutma makinesinden korkuyor var mı böyle etrafınızda yardımınıza ihtiyacım var benimki tv pek izlemez korkmuyor aksine reklamı seviyor :ecrin_bebek:
mrh arkadaşlar benim bebegimde elektrikli süperge ve saç kurutma makinesinden korkuyor var mı böyle etrafınızda yardımınıza ihtiyacım var benimki tv pek izlemez korkmuyor aksine reklamı seviyor :ecrin_bebek:
Var canım.Kurutma makinesi,çamaşır makinesi,elektrik süpürgesi vb.ses çıkaran ev eşyalarından yeğenim çok korkar,çığlığı basar,ağlardı.Recepten korkuyormuş ne şeker ya:))
bayadir yazan olmamis ama yinede yazayim.
benim kizim kemal sunaldan korkar misal daha korktugu cok alakasiz seyler var ama bu gercekten komik. tatli kizim üc yasina girdi...