kızım olsun istiyoruuuuuuum

gocmenkuslar

Üç silahşör & anne baba
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
1.033
12
318
arkadaşlar benim dünya tatlısı 2 oğlum var her zaman şükretmişimdir sağlıklı oldukları için. ama eşim kız çocuklarına bayılıyor nerede görse maşallah şuna bak ne tatlı deyip seviyor.resimlerini çekiyor. ona kızıyorum senin çocuklarını kimse böyle seviyormu diyorum kıskanıyorum sırf bu yüzden üçüncüyü yapasım geliyor ama oda erkek olursa ben ne yaparım 4 erkekle (babalarıda dahil) bana doktora git o ayarlar diyorlar böyle bir yöntem varmı bilemiyorum ama günaha girmekte istemiyorum sonuçta Allahın dediği olur. çin takvimine bile baktım ama diğer 2 oğlumu hesaplıyorum tutmuyor. bazıları gökyüzündeki aya göre yapıyormuş ama onuda hesaplamasını bilmiyorum. :84: yöntem bilenler paylaşsın en azında denerim şansıma :10:

bence bütün hesaplamalar, takvimler fasa fiso
rabbimin dilediği olur
allah oğullarınıza hayırlı uzun ömürler versin
inş.bir kız evlat nasip eder

cnmm allah öncelikle tabiki sağlıklısını versin ama insanız işte ne yoksa onu istiyoruz.
bnm bildiğim adetin biter bitmez yaparsan kız oluyor.

merhaba arkadaşlar benimde 2 oğlum var bende bebek düşünüyorum.bende kızım olmasını istiyorum.Allahtan hayırlısı tabi .kız annelerinin deneyimlerini bekliyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin.:78:

bu arada bu topiği açtığın için teşekkürler göçmennkuşlar birbirimize destek olarak burda hamiş kalırız inşallah.allah gönlüne göre versin.bizim gibi iki oğlu olup kız isteyen arkadaşlar buyrun beraber paylaşalım.topiğimiz şenlensin:9:

destekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim ..........ALLAHIM BANA HAYIRLISIYLA BİR KIZ EVLADI VER.AMA YİNEDE BİZLERE HAYIRLI OLANI SEN DAHA İYİ BİLİRSİN.SEN HERŞEYİ BİLENSİN.....(AMİN) :97:

Son düzenleme:
hoş sipariş le olmaz bu işler günah olsun varsın kızları sevsin ne olcak ille yapmanmı şart bu işler siparişle olmazz:19:

hoş sipariş le olmaz bu işler günah olsun varsın kızları sevsin ne olcak ille yapmanmı şart bu işler siparişle olmazz:19:

sipariş değil destek.dua etsen ne olur.herşey dua üzerine .tabiki allahın dediği olur.pozitif düşünmek lazım.ben üçüncüyü zaten düşünüyorum allahtan hayırlısını diliyorum

şöyle bilimsel bir mantığı var, X kromozomları daha dayanıklı, Y kromozmu ise daha çabuk yitiriyor canlılğını o yüzden yumurtlama gününden önce ilişkiye girmeyip sadece yumurtladığın gün ilişki olursa Y kromozomu bol olacak spermlerde ve erkek olma ihtimali artacak. ama öncesinde de ilişkiye sık girersen önceki günlerden kalan spermlerde Y ler canllığını yitirecek X ler çoğunlukta olacak kız olma ihtimali artacak. ben tükrükle yapılan ovulasyon testi sipariş verdim de onun prospektüsünde aynen buna benzer şeyler yazıyor. ben pek önemsemiyorum.ama benim de bir kızım olsa bayılırım yani :16: tabi bahsedilenler yalnızca ''ihtimalleri'' artırmakla ilgili, yoksa Allah ın dediğinden öteye geçilemiyor tabi. doktoruna asla böyle birşey söyleme bu arada.

şöyle bilimsel bir mantığı var, X kromozomları daha dayanıklı, Y kromozmu ise daha çabuk yitiriyor canlılğını o yüzden yumurtlama gününden önce ilişkiye girmeyip sadece yumurtladığın gün ilişki olursa Y kromozomu bol olacak spermlerde ve erkek olma ihtimali artacak. ama öncesinde de ilişkiye sık girersen önceki günlerden kalan spermlerde Y ler canllığını yitirecek X ler çoğunlukta olacak kız olma ihtimali artacak. ben tükrükle yapılan ovulasyon testi sipariş verdim de onun prospektüsünde aynen buna benzer şeyler yazıyor. ben pek önemsemiyorum.ama benim de bir kızım olsa bayılırım yani :16: tabi bahsedilenler yalnızca ''ihtimalleri'' artırmakla ilgili, yoksa Allah ın dediğinden öteye geçilemiyor tabi. doktoruna asla böyle birşey söyleme bu arada.

bunu ben de duydun sık ilşki olursa kız oluyor diye
UZUN SÜRE OLMAYIP yumurtlamaya yakın olunca yani o gün yada bir gün önce erkek olma ihtimali artıyor

kızlar ben forumlarda okudum merak ettim yüzeysel ilişkide kız derin ilişkide erkek olurormuş o nasıl oluyor :53: sonuçta derinlik aynı değilmi :52: goncamızla nasıl başlarız mesela gel seninle yüzeysel görüşelim veya derinlere inelim şeklindemi :66: anlamadım ben anlayan varsa açıklasın gerçi nasıl açıklanır bilmiyorum :27:

Son düzenleme:
benimde iki kızım var canım ve 3. oğlan istemenin günah olduğunu düşünmüyorum rabbim ne isterseniz bana dua edin dememiş mi?şimdi kız bebek oğlan bebek tartışmalarını okuyorumda ben iki kızıma da hamile kalırken hiçbirşeye dikkat etmemiştim sırf hamile kalayım diye adetten 1 -2 gün sonra hergün ilişki yaşamıştık . bir de diyet varmış ben inanıyorum şünkü kırmızı et , tuzlu ,kayısı ,kuru incir ve üzümden nefret eden ben oğlan olma şansımı azaltmışım. ben daha çok sebze ağırlıklı ,tuzsuz ve kuru fındık. fıstık ,ceviz hastasıydım bunlar kız bebek şansını arttırıyormuş ne komik ya benim son bir yılda gözüm açıldı şimdi bu yiyecekleri ağzıma sürmüyorum uygun bir zamanda tekrar deneyecem ve ovulasyon testleri aldım sadece yumurtlama günümde içime boşalmasına izin verecem
yine de rabbim hayırlısını versin...

benimde iki kızım var canım ve 3. oğlan istemenin günah olduğunu düşünmüyorum rabbim ne isterseniz bana dua edin dememiş mi?şimdi kız bebek oğlan bebek tartışmalarını okuyorumda ben iki kızıma da hamile kalırken hiçbirşeye dikkat etmemiştim sırf hamile kalayım diye adetten 1 -2 gün sonra hergün ilişki yaşamıştık . bir de diyet varmış ben inanıyorum şünkü kırmızı et , tuzlu ,kayısı ,kuru incir ve üzümden nefret eden ben oğlan olma şansımı azaltmışım. ben daha çok sebze ağırlıklı ,tuzsuz ve kuru fındık. fıstık ,ceviz hastasıydım bunlar kız bebek şansını arttırıyormuş ne komik ya benim son bir yılda gözüm açıldı şimdi bu yiyecekleri ağzıma sürmüyorum uygun bir zamanda tekrar deneyecem ve ovulasyon testleri aldım sadece yumurtlama günümde içime boşalmasına izin verecem
yine de rabbim hayırlısını versin...

evet bende söylediklerine katılıyorum. bizde aksilik adetten sonra sık olmasada yumurtlama döneminde sık ilişki yapmıştık. diğer günler yine normale döndük. isteyelim kızlaaaar. oğlu olan kız, kızı olan oğlan istesin. Allah olurya dualarımızı kabul eder. sonuçta bizleri yaratanda O.

Son düzenleme:
acaba cinsiyetleri noldu merak ettim.Allahım banada hayırlısını sağlıklısını nasib et cinsiyet farketmez.insanlar bebek buluyorda kız erkek olsun diye ayrıyeten uğraşıyolar.hayırlısını dileyin arkadaşlar...

Back
X