kızım olmadan...ASLA..!

DAHA anneme bile bırakmadım ben bırakırmıyım.. ahh insanın içinden neler geçiyor.. dış görünüşe aldanmak ne kolay.. inanmıyorum güvenmiyorum kimseye..
o kadar hak verdimki sana benimde oğluma babaannesi bakıyor ALLAH razı olsun ve erkek evladım var.. ama düşün dedesine bırakamazdım çünkü dedesinin hareketlerinden dolayı güvenemezdim .. kii babaannede asla bırakmaz dedeyle birlikte.. konu sahibini topa dikmişler ama bilememiş insanlar çok özlemiş evladını ve burada paylaşmak istemiş..ileriki yıllarda ayrılacak elbette ama şimdi kokusunu özlemiştir.. ..anlıyorum onuda..

haklı özler.. babanne anneannede bilir anlar bu durumu.. doğrusuda bebeğin annenin yanında kalmasıdır.. hariçten gazel okumak kolay herkesin yüreğide aynı ağırlıkta yük kaldırmaz

Ya neden her şeyin ucu Türklüğe Avrupalıya falan gidiyor burada çocuğunu özlediğini yazmış ucu nerelere kadar gitmiş...

Ben de çocuğumu bırakamam o yüzden seni anlıyorum çocuğum olmadan önce aman anneme bırakırım tatilime giderim gezerim tozarım ne var diyen ben gitti başka bir ben geldi, her şeyim annem kardeşlerim babam sanıyordum ama değilmiş evlat sevgisi çok ayrı . Kimse beni yanlış anlamasın çocuğu olup da ailesine hatta bakıcısına bırakıp gezen , tatilini yapan çok kişi var çevremde bu onları kötü anne beni de iyi anne yapar mı tabi ki de hayır

Bana da biri dese keşke çocuklarına 1 saat bakarım diye. Yok işte lanet şehirde ne annem ne kayınvalidem yok eşim kızlarım ben. 24 saat iki çocuklayım onlara felaket bağımlıyım hiç ayrılmadım ki.ornitorenk diyorum onlara ben nereye onlar oraya. Birde büyük kızım diabet daha mümkün değil gözümden ayıramıyorum ne zaman şekeri düşer ne zaman yükselir bir ben biliyorum herşeye rağmen 1 saat istiyorum gerçekten istiyorum hem bağımlılığım azalır belki hemde nefes alabilirim.
7 sene sonra evlat sahibi oldum şimdi evlatlarımdan ayrı durmak istemekle kötü anne olduğuma inanmıyorum ben. Evet anneyim evet onlar hayatım herşeyim ama benimde dinlenmeye ihtiyacım var çok hemde. Pofff geleneksel ornitorenk yıkama şenliği geldi çattı gideyim de yıkayayım onları..

o kadar cidden
annem ben 6 aylıkken bırakıp çalışmaya gitmiş ananne babaanne geçip gitmiş hiç birini de bağımlı olmadım annemi bilmemezlik etmedim
aksine ilkokul bire geldiğimiz de tüm sınıf ağlamaktan kendini yere atarken etrafı seyrediyor anneme öpücük yolluyordum
sanki kızını almanyaya kaçırmışlar siz anlayamazsınız anne olan anlar tavırlarıyla herkesi duygusuz anne ilan etmeler
dünya da tek sizin çocuğunuz yok tek siz çalışan anne değilsiniz diye seslenmek istiyorum herkese
sanki herkes bebeğini güle oynaya ailelere kreşe bakıcıya teslim ediyor gözü arka da kalmıyor
çok ayrılamıyorsanız bırakın işi gücü çocukla tüm gün evde oturursunuz

o bu değil cidden kayınvalideye üzüldüm çocuğa baktığı yetmiyormuş gibi tatili yarıda kesilmiş
yazık bizim memleketin emeklisi bir ay rahat edememiş el alem emekliliğinde Avrupa turları yapıyor dünyayı geziyor bizimkiler ayağını denize tam sokamadan geri çağrılıyor

Valla artık Kknin bazı kadınları kendini aşmış.
Kadın kızını özlemiş bir küfür etmediğiniz kalmış.
Size.ne ya ..
Siz kim oluyorsunuz da herkesi yargiliyorsunuz
Kadın dert ortağı aramış olmayıp moral bozacaksaniz yorum yapmayın.
Onun anneligi böyle sizin anneliginizle niye kiyasliyorsunuz yok kişiliği ezik olurmuş yok bilmem ne. Annem de bana bağlıydı birakmazdi bir yerde hiç de ezik kisiligim yok aksine daha ozguvenligim.
Ben kızımı bir saat bile babasından başka kimseye bırakmam.
Neyse asıl konuya gelelim üzülme canım ya al kızını bir daha da uzun süre ayrı kalma. . Yazık onun sana ihtiyacı var.minicik daha

Ben seni anliyorum kizim 1 yaslarindaydi ikimizde hastalandik o bana göre daha iyiydi ablam yan binamda oturuyor aliyim bugece bende kalsın dedi mecbur tmm dedim inan sanki ogece sabah nasıl oldu anlatamam sabah aradım hadi gelin diye 1 saate geliriz dedi okadar heycanlandimki 10 dk bir aradım neredsiniz diye bambaşka bi duygu..simdi 4 yasinda babasiyla bababnnesine gitti 4 gun kaldı yine firtinali gecti ama o ilk gibi olmadı.

Ozlemişsiniz, doğal.. Babaannesi de anlayışla karşıladıysa iyi olur yanınıza almak.

o bu su degılde benım takıldıgım bır uyeye cevap olarak kayınvalıdem 15 gundur tatılde annemler tatıle devam edecek zaten demenız oldu .
kımse kımsenın cocugunu bakmak zorunda degıl bence . torun torba da olsa bencıllık edeceksenız ısten cıkıp cocuga kendınız bakmanız fıkrındeyım.
ama nedense bız gencler alısmısız aman dogurım calısmaya devam edım annem , kayınvalıdem bakar nasılsa mantıgına.

Özlersiniz, karar değiştirirsiniz, gider ertesi gün alırsınız tamam da. Ne kadar dramatize etmişsiniz ya, ağlayarak uyumalar filan. Duyan da kaçırıldı sanır. Bu kadar arabesk nasıl yaşıyorsunuz anlamıyorum, akıllara zarar. Duyguları yaşamanın, verilen tepkilerin de sağlıklı bir dozu var. Bu kadar kontrolsuzlük iyi değil.

Yani elbette cocugunuz ozler insan da.. ama zaten kayinvalideniz ve anneniz surekli bakiyormus cocugunuza.. duygulariniza hakim olmaya calisim bence.. Allah gostermesin basligi okuyunca kotu birsey var sandim..

Valla bende bırakabilenlerdenim ve çoookta mutluyuz, çocuklar memnun anneanne babanne duble mutlu, ilk babanneye bıraktığımızda büyük oğlum 9 aylıktı 0 sorun, şimdi 6 yaşında ve çok mutlu bir çocuk, küçüğümde aynen. Bende küçükken çok anneannemde kaldım uzun sürelerde, hep neşe ile anarız annemle birlikte.

Kizimsiz asla anladım bende anneyim ama rabbimde insanı En sevdiğiyle imtihan edermis ya nolur böyle büyük laflar etmeyin allah acısını gostermesin ben ayrılmış bi anneyim 8 yaşında oğlum var calisiyorum ve izine ayrildigimin ertesi günü babası aldi tatil için bir gün geçirdim sadece ağustos sonu gibi getirecekmis izni yokmuş oğlum istedi alışık olduğu için bende ok dedim istesem getirir ama o da babası hem yarın birgün bi isim dussede idare et desem o zamanda o bahane bulur ya da çocukla arasına girmeyim diye susuyorum 25 gün var daha zor geliyo bayram cikolatasini ayrdim şekerini falan sevdiği şeyleri almıyorum içime sinmiy o ama yapacak bişey yok yani seninki mecburiyet değil gitme konusma var ya bennapiyim benim gibi olanlar napsin lütfen bu kadar abartmayin annelik bu değil bağımlı bi cocuk olmasının önünü aciyosunuz bu tutumunuzla

Bu tarz zihniyetlerdeki hiç kimse özgür özgüvenli sağlam karakterli bir çocuk istemiyorki zaten.Onlar kendilerine bağımlı çocuklar yetiştiriyor bunu istiyor ve ne acıdır ki önemli bir yüzde bunu bilinçli yapıyor Ve anayım ben ana tribi kutsalım ben tribi dünya benle ve çocuğumla dönüyo tribi sen annemisin acaba tribi bi bizler gibi toplumlarda görülüyor Yazıktır kendi egolarınıza teslim etmeyin şu çocukları artık Böyle yapanların çoğuda eşinden çevreden takdir övülme bekler bide ne iyi anneyim ben dimi diye Evlat bir güç göstergesi değildir bak yapabiliyorum benim var oluyo hiç değildir Evlat keyiftir mutluluktur güzelliktir yaşama sevincidir belki ama eziyet değildir ve olmamalıdır.

Cocugunuz daha bebekmis haklisiniz bence yani daha kendini kesfetmemisdirki ozguven olsun ama 2.5 3 yasinda olsa derim yersiz yere karalar baglamissiniz diye ama cocukta ozlemistir sizi gormeyince korkmustur yazik cocuga iyi yapmissiniz bence sonucta daha cinsiyetini bile bilmeyen cocuk ozguveni nasil kazanicak.Yani asil bazi uyeler dramatize etmis.Baskici anne oldugunuzu dusunmuyorum oyle olsa hic yollamazdiniz kayinvalideniz boyle bisey teklif ettiginde karsi cikardiniz

Konuma yaptığın o alçakça yorumlara verdiğim cvb görmemişsin anlaşılan. 20 yaşında tüp bebek yapmıştın demi birde.
Ne diyosun kizilca
Senin konundada ayni şeyi savundum burada da. Acik olurrsan sevinirim bundan bilmem kaç ay önceki mevzulari içimde tutmadiim için anlatmak istediğini anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…