- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
o kadar hak verdimki sana benimde oğluma babaannesi bakıyor ALLAH razı olsun ve erkek evladım var.. ama düşün dedesine bırakamazdım çünkü dedesinin hareketlerinden dolayı güvenemezdim .. kii babaannede asla bırakmaz dedeyle birlikte.. konu sahibini topa dikmişler ama bilememiş insanlar çok özlemiş evladını ve burada paylaşmak istemiş..ileriki yıllarda ayrılacak elbette ama şimdi kokusunu özlemiştir.. ..anlıyorum onuda..DAHA anneme bile bırakmadım ben bırakırmıyım.. ahh insanın içinden neler geçiyor.. dış görünüşe aldanmak ne kolay.. inanmıyorum güvenmiyorum kimseye..
haklı özler.. babanne anneannede bilir anlar bu durumu.. doğrusuda bebeğin annenin yanında kalmasıdır.. hariçten gazel okumak kolay herkesin yüreğide aynı ağırlıkta yük kaldırmazo kadar hak verdimki sana benimde oğluma babaannesi bakıyor ALLAH razı olsun ve erkek evladım var.. ama düşün dedesine bırakamazdım çünkü dedesinin hareketlerinden dolayı güvenemezdim .. kii babaannede asla bırakmaz dedeyle birlikte.. konu sahibini topa dikmişler ama bilememiş insanlar çok özlemiş evladını ve burada paylaşmak istemiş..ileriki yıllarda ayrılacak elbette ama şimdi kokusunu özlemiştir.. ..anlıyorum onuda..
o kadar ciddenHöh ya bu ne abartı. gören İran rejiminden kız çocuğu kaçırmaya çalışıyorsunuz zanneder. Filmden esinlenilmiş gibi durmuş konu başlığı. Akıl sağlığımı yitirmemek, bu hormonlara maruz kalmamak için yapmayacağım çocuk
Konuma yaptığın o alçakça yorumlara verdiğim cvb görmemişsin anlaşılan. 20 yaşında tüp bebek yapmıştın demi birde.cocukların annelrınden hıc bır sebeble uzak kalmasını dogru bulmuyor
egıtımcı degılım psıkolog fılan hıc degılım fakat olası olan durum bu degıl
bu aksam kavusursunuz ınsallah
Valla bende bırakabilenlerdenim ve çoookta mutluyuz, çocuklar memnun anneanne babanne duble mutlu, ilk babanneye bıraktığımızda büyük oğlum 9 aylıktı 0 sorun, şimdi 6 yaşında ve çok mutlu bir çocuk, küçüğümde aynen. Bende küçükken çok anneannemde kaldım uzun sürelerde, hep neşe ile anarız annemle birlikte.bulgar degılım ben
neyse 10 aylık bebegı bırakıp bır yere gıtme bence ılerıde yaslanınca vıcdan azabı cekersın benden sana bır abla veya kardes tavsıyeyı olsun
dunyada cocugundan baska kıymetlı hıcbırsey olamaz
onun sorumlulugu babannelerde ananelerde degıl .
Ne diyosun kizilcaKonuma yaptığın o alçakça yorumlara verdiğim cvb görmemişsin anlaşılan. 20 yaşında tüp bebek yapmıştın demi birde.