Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Kızım okula gitmek istemiyo acil çare

ebruli1976

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
188
8
316
48
İzmir
Kızım 6 yaşında geçen senede verdik köy okulu güzel değil dedi göndermedik ama artık yaş 6 ve gitmesi lazım bu senede özele verdik ama gene gitmek istemiyo serviste çok ağlıyo diye geri getirdiler şimdi yanında ben gidiyorum sizce daha ne kadar gitmem lazım ne yapıcam ben

köy okuluna arkadaşları ile beraber gönderseydiniz keşke

özel okulu, köy okulunu ne anlasın çocuk

alışana kadar devam ama her hafta kalma okulda kalma sürenizi azaltarak devam edin

serviste de arkadaşlar bulun

bence bi süre imkanınız varsa kızınızı kendi otomobilinizle götürün sonra bi kaç gün servisle beraber gidin, serviste arkadaş edinmeye başladıkça korkusu azalır bence, kimseyi tanımadığı için panik yapmış olabilir, güven yaratmanız lazım, okul bitince eve geleceksin vs.. gibi, galiba ayrılık korkusu içinde ama şimdi alışmazsa ilkokulda daha zor olur

köye giden arkadaşı yokki nasıl anlamaz köydeki oyuncaklar büyük şehir toysrostan toplanıp gelen eski oyuncaklar afbuyrun ama bu çocuk 6 yaşında

köye giden arkadaşı yokki nasıl anlamaz köydeki oyuncaklar büyük şehir toysrostan toplanıp gelen eski oyuncaklar afbuyrun ama bu çocuk 6 yaşında

köy okulu güzel değil diyen kim, çocugunuz mu?

köy okulu kent okulu diye ayrım yapmadan çocugun bi şekilde okul hayatına başlamasını sağlasa idiniz şimdi bu durumla karşılaşmazdınız demek istedimlmaz:

arkadaşım bu konuda seni kızının öğretmeni yönlendirecektir onun talimatları doğrultusunda hareket etmeni öneririm . bu durum çok yaygın olarak yaşanır en geç 1 hafta 10 gün içinde çocuğunuz okula alışır merak etmeyin.
şimdi başlığı açtığınız tarihe baktım da muhtemelen artık alışmıştır diye tahmin ediyorum.
ama tersi bir durum söz konusuysa sakın vazgeçmeyin bir yıl daha büyüsün falan demeyin sakın bu yıl okula alışması ve bu eğitimi alması şart. kolay gelsin

bence öğretmenini değiştirin

Büyük ihtimalle öğretmeni ile ilgilidir ya da sınıf arkadaşları ile, öğretmen veya sınıf değiştirince ortadan kalkabilir bu sorun..benim yeğenimde aynı sorunu yaşamıştı..

Kızlar ikinci dönem aynı problemleri yaşıyorum çıldırcammmmm bi tane çocukta kafayı yiyorum allah annemden razı olsun binlerce kere 4 çocuğa nasıl baktı yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…