Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızı resimdeki.İlk okuduğunda kızı çizdi diye algılanıyor ama çizdiği kızdan bahsediyor konu sahibi büyük ihtimal.Sevgili konu sahibi Green Day
Bu konuya bi açıklık getirseniz ne iyi olur.. Sırf konunun ne anlama geldiğinin merakından takibe aldım. Kızınız kim? kızınız mi çizdi bunu? Bu çizdiğiniz sizin kızınız mı? Yine migrenlerdeyim..
Hayırlısı olsun be deynep ben ilacımı içtim yatıyorum oylamayada katılamadım zatenKızı resimdeki.İlk okuduğunda kızı çizdi diye algılanıyor ama çizdiği kızdan bahsediyor konu sahibi büyük ihtimal.
Geçmiş olsun canım.Migren denen illet kötüdür bilirim annemden ve eşimden.Hacamat iyi geliyor ,annem yaptırdı.Hayırlısı olsun be deynep ben ilacımı içtim yatıyorum oylamayada katılamadım zaten
Çizdiğim kız nasıl? Soruya şirinlik kattım.Sevgili konu sahibi Green Day
Bu konuya bi açıklık getirseniz ne iyi olur.. Sırf konunun ne anlama geldiğinin merakından takibe aldım. Kızınız kim? kızınız mi çizdi bunu? Bu çizdiğiniz sizin kızınız mı? Yine migrenlerdeyim..
Sana cevabini vermisler bile.Kızınıza aitse iyi -10 yaşından küçük bir çocuk olduğuna kanaat getirdim.- size aitse çok kötü. Ortaokul öğrencilerinin çizdiği süslü, makyajlı sıradan bir kız resmi. Bunu sizin çizip 'nasıl olmuş ama resmim?' Demenizdeki amacı bile anlamadım inanın, o kadar sıradan, hatta bir yetişkin için çok kötü bir resim.