Kizım Nasıl?

Green Day

Değermişuleşdünyaiçinsonsuzahiretiniyakmaya
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
890
6.695
20170131_051502-1.jpg

Uzun zamandır kalemi elime almıyordum. İnsan devam ettirmezse zamanla yetekleri körelir ya hani. Bir deneyeyim dedim. Nasıl?

Kızınıza aitse iyi -10 yaşından küçük bir çocuk olduğuna kanaat getirdim.- size aitse çok kötü. Ortaokul öğrencilerinin çizdiği süslü, makyajlı sıradan bir kız resmi. Bunu sizin çizip 'nasıl olmuş ama resmim?' Demenizdeki amacı bile anlamadım inanın, o kadar sıradan, hatta bir yetişkin için çok kötü bir resim.

Calismaya devam edin. Resim tekniklerinide bir sekilde ogrenin hevesiniz varsa. Lise de cizdigim portre bir resimim vardi, bana gore cok guzeldi ama bir sey eksikti ne oldugunu bir turlu bulamiyordum, hocama gosterir gostermez boynuna bir cizgi cekti resim tamamlandi sanki. Ufak detaylar resmin butununu etkiliyor. Ben de cok biliyormusum gibi, calisin siz daha iyi olacaktir illa ki.

Sevgili konu sahibi Green Day Green Day
Bu konuya bi açıklık getirseniz ne iyi olur.. Sırf konunun ne anlama geldiğinin merakından takibe aldım. Kızınız kim? kızınız mi çizdi bunu? Bu çizdiğiniz sizin kızınız mı? Yine migrenlerdeyim..

Bu konuya bi açıklık getirseniz ne iyi olur.. Sırf konunun ne anlama geldiğinin merakından takibe aldım. Kızınız kim? kızınız mi çizdi bunu? Bu çizdiğiniz sizin kızınız mı? Yine migrenlerdeyim..
Kızı resimdeki.İlk okuduğunda kızı çizdi diye algılanıyor ama çizdiği kızdan bahsediyor konu sahibi büyük ihtimal.

Konu sahibi güzel sanatlar mezunu ( Profilde yazıyor ) ama hamlamış anladığım kadarıyla ...
Ne kadar hamladığını ölçmek için bize sormuş :))

Bence çoook daha iyisi olabilir

:KK70: Çizdiğim kız nasıl? Soruya şirinlik kattım.

Kızınıza aitse iyi -10 yaşından küçük bir çocuk olduğuna kanaat getirdim.- size aitse çok kötü. Ortaokul öğrencilerinin çizdiği süslü, makyajlı sıradan bir kız resmi. Bunu sizin çizip 'nasıl olmuş ama resmim?' Demenizdeki amacı bile anlamadım inanın, o kadar sıradan, hatta bir yetişkin için çok kötü bir resim.
Sana cevabini vermisler bile.

X