• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları Kızım küfür ediyor!!!

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
7 yaşında kızım ilkokula bu yıl başladı. Daha önceleri böyle bir sorun yoktu. Bu sene ağza alınmayacak küfürler etmeye başladı. Bana, babasına babaanne vb. aile büyüklerine. Çok üzülüyorum. Bizler aile içinde kesinlikle küfürlü konuşmayız. Babamız bile onun yanında çok dikkat eder konuşmalarına. Okuldaki arkadaşlarından öğreniyor sanırım. Zaten kendi de itiraf ediyor. Hayatımda bana kimsenin söylemediği şeyler söylüyor. Çok kızdım. İki gün konuşmadım. Öfkemin sebebini anlattım. Bu lafları herkes biliyor ama söylememen lazım dedim. Bilsen de kullanma dedim. Ama nafile... Çok üzülüyoruz. Nerede yanlış yaptık bilmiyorum:43::43:

şu an kullanmak istemesinin sebebi ona ilginç gelmesi ya da büyüdüğünü ispat etmek olabilir.
hiç tepki vermemeyi deneyin. azalmıyorsa çok samimi bir havada neden böyle şeyler söylediğini, evimizde böyle söyleyen kimselerin olmadığını, söylemek istediğini anladığınızı ama bu kelimelerin sizi rahatsız ettiğinden bahsedin. sınıfta söyleyen arkadaşlarının olduğundan da bahsederse öğretmeniyle irtibata geçin.

Back