- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Ülkemizde insanlar acılar çekince her saçma davranışın bahanesi görüyor eleştiri yapınca ben neler çektim sen biliyorsun musun diye başlıyorlar. Acı çekmek sadece kişiyi ilgilendirir. Bunu imtiyaz gibi görmek saçma.Silent allah aşkına senin konuların hep aynı minvalde ilerliyor, dünya benim etrafımda dönmüyor (dönsün istiyorsun ama maalesef tabii olarak dönmüyor) neler çektim neler diyosun hep, neler çektin bi anlatsana ya, kimselerin yaşamayıp da senin omuzladığın o koca yükler neler bi anlat da rahatla biz de utanalım.
Bu da ayrı egodur ha, “siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz” Ahmet kayavari tirat atmak.
Ah vah birde ogretmen olacagim.oooo hadi linc bravo alkis sizesız ogretmensınız bırde :)
ogretmene hata yaptıgını soyleyeceksınız oyle mı ustelık hıc hatası yokken
bence sız ogretmene hatalısın deyıp hatasını duzeltmesını ıstemek yerıne uzmana gıdın destek alın ondan sonrasına bakarsınız belkı de hıc ogretmene gıdıp hata yaptın demenıze gerek kalmaz
kızınız zaten bezı bırakma yasında 2 yasını doldurdu mu baslanır bez bıraktırmaya
Linclenecek birsey yok son derece haklisin , konu sahibinin onceki konularinda da gecmisti bu mevzu , cok yanlis bir mahremiyet egitimi verdi cocuguna ama bunu israrla kabul etmek istemiyor , cocugun geleceginde pek cok cinsel soruna neden olacak ama bunu israrla anlamiyor maalesef konu sahibiŞimdi linç başlayacak ama yine de yazacağım. İşte böyle bezi sadece anne değişir deyince ortada kalakalıyor insan. Mahremiyet eğitimini abartmışsınız, bu kadr erken başlamanız çok gereksiz olmuş.
Anne,baba,babaannede degisiyor.Bakici ablasida degisiyordu.
Bezsiz birakmak istedim cok direniyor asla bezsiz kalmak bile istemiyor.Degisime.dirençli bir kizim var.Hala daha tasindigimiz eve gitmek istiyor.Ordaki arkadaslarini istiyor.
Ogretmene degistirirdi kizim ama biraz alistiktan sonra degistirirdi..
bende ilk iki saat icinde boyle birseyin olabilecegini tahmin edip konusmamistim ogretmeniyle
simdi mesajinizi okuyunca aklima takildi ben hic kres ortami gormedim henuz merak ettim acaba cocuklar kreste lavaboya girdikten sonra oz bakimlarini kendilerimi yapiyorlar ?3 yaşında genelde hepsi her şeyin farkında oluyor zaten de işte siZin evde kızınıza gerekli açıklamaları yapmanız gerekirdi. Ben kreşi önceden gezdirmiştm , tuvaletleri göstermiştim, kapıda bırakacak seni abla, burda ıslak mendil var falan diye anlatmıştım 3.5 yaşındaydı. ön hazırlık olması gerekiyor. Şimdi anlatsanız anlar bence bezinin değiştirileceğini. Travma geçirmez bu arada rahat olun
Silkelenir belki kendine gelir..bireysel farklılıkların gayet farkındayım..ama bu kaçıncı konusu ve her konu bebekle ilgili olumsuz konular olumsuz düşünceler..
Hiç bı yorum etki etmiyor ki belki bu şekilde kendine gelir biraz
Bir anne nasil ona gulumseyen bir bebegi olmasina ragmen hala aldirmadigima pismanim der.
Daha gecen gun show haberde 1.5 yasinda ki bebegi annesi kabullenmedigi icin bi bi suru iskence yapmiş.
1 yasindan sonra o bebek hareketlenecek yaramaz olacak.o zaman daha tahammulsuz olacaksiniz.
siz bebeginizi hic sevmiyorsunuz ve ben bebeginizin bebeginizin sagligi konusunda cok endiseliyim.
o bebegi yuk gibi goruyosaniz ve bakamiyorsaniz bakabilecek,ona gercek bir anne olacak birine verebilirsiniz.
boylece eski hayatiniza kavusursunuz.
ben cok ciddiyim .kimse kizmasin bana.
17 aylik kizim var,ve bende ogretmenim ve gurbette buyyuttum yardimsiz.
tamam her psikoloji bir olmaz a siz hala bebeginizi bebeginizi sevmiyorsunuz.
ben cok cok aciyorum bebeginize.
keske bana versenizde ben buyutsem onu..sizden fazla kiymetini bilecegimden eminim
bende sizden hic hoşlanmıyorum,esinizle olan tuhaf ilişkinizden,hamilelik sureclerinizden gina geldi..
Hic bir konuda sizin bebginize olan duygusuzlugunuz kadar irite etmedi beni.
Yaşadiklarimi bazen birilerine umut olasun diye paylaşiyor olmam neden sizi bu kadar rahatsiz etti.
illa o depresif haldren çikmamam gerekirdi degilmi,illa kendimi surekli burda dertlerimle acindirmam care aramam gerekliydi degilmi.
güçlu kadinlar neden bu kadar batiyor size?
ayaklari ustunde durmayi basaran insanlara hazimsizliginiz neden?
Sevmek zorunda degilsiniz.
Ama ben bebeginiz adina cok uzuluyorum sizin durumunuz cok cidi geçmek bilmeyen birsey bu.
lutfen rica ediyorum hangi konumda yazdim bunu.rica ediyorum bulup onume getirin.zira cocougumun mahremiyeti ile ilgili en ufak yazim konum yok burda.Linclenecek birsey yok son derece haklisin , konu sahibinin onceki konularinda da gecmisti bu mevzu , cok yanlis bir mahremiyet egitimi verdi cocuguna ama bunu israrla kabul etmek istemiyor , cocugun geleceginde pek cok cinsel soruna neden olacak ama bunu israrla anlamiyor maalesef konu sahibi
ogretmen oldugunuz ıcın ne yapması gerektıgını neyın dogru oldugunu daha ıyı bılmenız gerekmıyor mu hanımefendıAh vah birde ogretmen olacagim.oooo hadi linc bravo alkis size
Linclenecek birsey yok son derece haklisin , konu sahibinin onceki konularinda da gecmisti bu mevzu , cok yanlis bir mahremiyet egitimi verdi cocuguna ama bunu israrla kabul etmek istemiyor , cocugun geleceginde pek cok cinsel soruna neden olacak ama bunu israrla anlamiyor maalesef konu sahibi
hosgeldin koalina.Banlanacağım ama yazacağım.
Elaleme yargı dağıtmayın, ne yaşadığımı bilmiyorsunuz, böyle yazdınız da ne oldu derken önce siz millete ne kadar ağız şeyler yazdığınızı ve psikolojisi bozuk insanlarda nelere sebep olabileceğini düşünün.
aynen dogruTuvalet eğitimi çocuk hazırsa en erken 18.ayda başlar .Ama çocuğun hazır bulunusluguna göre .En sağlıklısı 20.ay ..
Ben intikam alacak olsam böyle mi alırım? Çocuğuma acıyan, bana verin diyen insana yapacağım şey bu olmaz zaten. Sadece şu an büyük büyük konuşuyorsunuz da zamanında neden bireysel farklılıkları, herkesin bir eşiği olduğunu, yükleri falan düşğnmediniz?hosgeldin koalina.
intikamini aldin,için rahatladiysa bende sevinirim.
Ama ben psikolojim bozuk diye hicbir zaman kizimdan sevgimi ilgilimi esirgemedim.
malesef çok denedim ama sonuc alamadim
bezini cikardiginda napiyor egitim verirkenbasarili olamadim.
her cocugun gelisimi bir degilki.
kimisi erken yurur kimisi geç.
Kimi erken konuşur kimi geç.
Bu konusa zorlama haric egitimi verdim ama hala donuş alamiyorum.Demekkihazir hissetmiyor
siz iyimisiniz.ogretmen oldugunuz ıcın ne yapması gerektıgını neyın dogru oldugunu daha ıyı bılmenız gerekmıyor mu hanımefendı
hanı sızde ogretmensınız cocugunuzun pis kalmasına razı olmayanda ogretmen ya !!!
linclık durumunuz yok oldukca komık bır durumunuz var
cocugumu pis bırakmadı dıye ogretmenı uyarmakta ne bıleyımhemde olayın bas kahramanı bır ogretmen
bezini cikarmak dahi istemiyor.cok direniyorbezini cikardiginda napiyor egitim verirken
E bu cocuk kac saat aynı bezle kalıyor normalde?Merhabalar,içinden çıkamadığım bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Sizden bir ricam var.
33 haftalık hamileyim.Doguda ögretmendim.Zorunlu görevin bitince eşimin memeleketine tayin oldum.Eşim yanıma bir ay içinde gelecek.
Ve 20 gün oldu geleli.Bu yer değişikliği taşınma süreci inanılmaz yipratti.
Kizim katiyen sevmedi burayi.Babasina asiei duskun.hergun aglama krizlerimiz oluyor,bana tepkili.
Hic bir soyledigimk yapmiyor.
Malesef zor sureçlerden geçtigim yetmezmiş gibi gebelik zehirlenmesi teşhisi kondu bugünde.
Eşimden ayri yasiyorum,Lutfen yorum yaparken beni yipratmayacak seyler yazin olurmu.
Yeterince yipranmiş yorulmuş bir anne olarak destek istiyorum.
Kizimin hergün dogudaki eve gitmek istiyorum isyanlarina karşı,hegun ama hergun disari cikardim.Kafasi dagilsin burayada alişsin istedim.
Babasi rapor alip yanimiza geldi.Gelince duzeldi ama gidince yine ayni oldu.
Eşimde kreşe yazdiralim,psikolojisi iyiye gitmiyor birde kardeş gelecek yakin zamanda dedi.
Kizim 38 aylik.
Kreş arayasina girdim.
salgin sebebi ile en titiz en az mevcudu olan en titiz kreşi seçtim.
Bu konuda çok ama çok titziler.
Bugün ilk deneme günümüzdü.
Ögretmenine durumu anlattim,ve şu ara çok duygusal oldugundan bahsettim.
Bez konusunu daha once komuştuk.
Ama ben ilk günden degiştirebilecekleri ihtimalini.dusunmedigim için yeterince uyarmadim.Dusunurler diye sandim.
Kizim gayet mutlu girdi.
Havalara uçtu.zaten surekli anne beni kreşe ver diyordu.
2.5 saat diş kapida bekledim.
ogretmeni fotograflar vidyolar atiyordu.
gayet mutlu.
sonra bi aglama sesi.kizim agliyor.
hemen zile bastim.ogretmeni cikti.
dedim sorun nedir.
altini degistirmek istemedi dedi.
zorladinizmi dedim.hayir dedi.
aglama kesilince ogretmeni şuan iyi diyince bi yarim saat daha bekledim.
kizim mutsuz bir sekilde döndü.
bana sarildi.
Beni biraktin ama sinifta dedi.
Benim altimi ogretmenim degistiremez dedi.
anne degistirir sadece dedi.
Bidaha beni birakma dedi.
ogretmenide yanimizdaydi.Kizima degistirmek istemesinin sebebini anlatti.
neyse biz donduk.
eve geldik.
kizim krese yine gitmek istiyor.Okulu arkadaslarini ogretmenini sevdiğini soyluyor ama durup durup ogretmenim beni aglatti,altimi degismek istedi diyor.
bu onda travma etkisi yarattimi?
emin olamıyorum
yarin kreşe gotursemmi (henuz kayit olmadik,deneme sürecindeyiz)
Goturup ogretmeniyle bu konuda hata yaptigini konuşup telafi etmek için bişeyler yapması gerektigini söylesemmi.
Kizim kreşi bu kotu sondan ibaret hatirlasin istemiyorum.
İlk gunden bez degistirmek nedir? haksizmiyim sizce.(kaka yapmamış bu arada)
kafam hayli karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?