- Konu Sahibi gxuxltenyaxgxmur
benim de kızım 2 yaşında dr. kistik fibrozis dedi ter testinden ama genetik tahliller yok kafam çok karışık lütfen bilgi sahipleri beni yönlendirebilirmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 40 günluķ bebeğim var sağlık ocagında yapılan topuk kanı testinde kistik fibrozist şüpesi çıktı tekrar test yapıldı sonucumu bekliyoruz hastanede ilk kakasını yapti ve ilk ay kilo alımı iyi sadecr kakasını biraz cıvık yapıyor emmesi ve iştahı yerinde sizde teşhis konmadan önce net bi belirti varmiydimerhaba arkadaslar
benim kızım kf hastası 20 günlükken teşhis konuldu.. şu an 7 aylık olduk.. sanırım kimse yazmaya devam etmemiş bu sayfada. bilgi paylaşımında bulunmayı çok isterim sevgilerle..
Cok coookk gecmis olsun canim rabbim acil şifalar versin ayni problemi bnde yasiyoru 1 aylik kizim var topuk kaninda kistik fibrozis cikti tuz testi yaptirmak icin hastaneye gittik ve 41 cikti sonuc doktor tekrarlamak istedi testi 15 gun sonra tekrar hastaneye gidicez gunlerdir bu hastaligi arastiriyorumm ama arastirdikca daha cook bunalima giriyorum ne bu 15 gun nasil gecicek bilmiyorum sizin kizinizda bu hastalikmis belirtilri ne tuz testiniz kac ciktikistik fibrozisli bir kızım var aslında lab.sonuçları sadece taşıyıcı desede klinik öyküsüne bakıldığında hastası olduğu görüşünde doktorlarımız biz bunu hala kabullenemesekteyine de hastalığına yönelik tedaviyi uyguluyoruz.mesela kreon adlı ilacı günde 4 defa 1 kapsül vermeme rağmen hala gaitada azalma olmadı sizce bunun sebebi nedir,bu durum normal midir?
Ben bilgi almak istiyorum ama özel msj atmayı bilemedimmerhaba arkadaslar
benim kızım kf hastası 20 günlükken teşhis konuldu.. şu an 7 aylık olduk.. sanırım kimse yazmaya devam etmemiş bu sayfada. bilgi paylaşımında bulunmayı çok isterim sevgilerle..
bişey soracam benim çocuğum olmuyor tup bebekle olur doktor diyor ama bende eşimde kistik fbroz taşıyıcıyiz doktor genetik test yapın diyor ama çok maliyetli ne yapacağımı bilemiyorum aranızda tup bebekle hamile kalan varmi acabaBen bilgi almak istiyorum ama özel msj atmayı bilemedim
Çok geçmiş olsun ter testiyle mi teşhis konuldu ben ter testi yaptırdım terlemedi iki defa yaptırdım. Şimdi de ciğerlerine balgam var ama genel durumu iyi dr tedaviye gerek yok şimdilik daha kötü olursa Gel dedi ne yapacağımı şaşırdım ter testini ne zaman yaptığımda sonuç alırım acaba Allah hepimizin yardımcısı olsunmerhaba arkadaslar
ikiniz de taşıyıcı iseniz çocuğun kistik fibrözizli doğma ihtimali çok yüksekbişey soracam benim çocuğum olmuyor tup bebekle olur doktor diyor ama bende eşimde kistik fbroz taşıyıcıyiz doktor genetik test yapın diyor ama çok maliyetli ne yapacağımı bilemiyorum aranızda tup bebekle hamile kalan varmi acaba
Lütfen yardım edin şikayetleri neydi acabamerhaba arkadaslar
Durumunu nediraysek kistik fibrozis foruma mutlaka girin.yaşadıklarımızı paylaşalım.