kızım kımseyı istemıyor

su_itaat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
72
0
96
36
Kütahya
arkadaslar 16 aylık bı kızım var daha öncekı evımızde 2 ay falan yalnızdık hep şimdi yenı evımızde komsularımızla falan görüşüyoruz ama kızım hiç kımseyı ıstemıyor kendı yasında olanları asla kabul etmıyor geldıklerı andan ıtıbaren aglamaya başlıyor hem kucagımda kalmak ıstıyor oyuncaklarıyla oynanmasını ıstemıyor ama marketlere falan gıttıgımızde tek basına yuruyor,gezıyor görduklerıne el sallıyp gulumsuyor napacagımı bılmıyorum yardım lütfenn antisosyal olacak dıye çok korkuyorm

Yok cnm olmaz öyle..
Belliki küçük hanım kıskanç..
Kıskançlığından paylaşmıyordur oyuncaklarını evine gelinmesini istemiyordur..
Korkma bnce..
Bende küçükken sevdirmezmişim kendimi sıkılırmışım öpülmekten sevilmekten..
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bu arada :Saruboceq:

merhaba benim kizimda oyleydi inanki disari ciktinda iyi oluyodu ama misafir gettiyimde evde komular geldiyinde kimseni istemiyodu. ama zamanla gecti bunlar simdi iyi her keside sevmiyo ama oncekinden daha iyi senin kizinda zamanla iyi olucak merak etme sevgiler,

her çocuğun geçtiği dönemden geçiyor sizin kızınızda.
benim kızım anneannesinin evine bile girmezdi onlar geldiğindede ağlardı.
sürekli kucağımda yanımda dururdu.
ama o dönemler emin ol ki geçiyor
biraz daha sabır annesi.

tsk ederım arkadaslar bıraz önce yıne komsularımız bızdeydı yuzlerıne tükürdü ama kucuk oldugu için hoşgoruluyor sızden bunları duymak rahatlattı benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…