• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizim Judo Turnovada 1. oldu !!!

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
ablalari teyzeleri kizim Ümmügülsüm ( 9 yasinda ) cumartesi günü Judo Tournovasinda kendi Kilo agirliginda grupta 1.oldu:dance::dance:
dört rakip ile karsi karsiya geldi dördünüde kazandi ve en sonunda kücücük kupasini eline aldi:hooray:
ne kadar sevindi bilemezsinizhihoyyyt
sizlerle paylasmak istedim kizim´in bu mutlu gününühihoyyyt

Tebrik ederimmm kızınızıı...
Başarılarının devamını dilerim...
Size güzel mutluluklar yaşatır inş...

oy oy tebriklerrrr a.s.
başarılarının devamı gelir inş. a.s.

bravo,bende tebrik ediyorum minik meleği ve öpüyorum...
başarılarının da devamını diliyorum...
sevgiler...

hepinize tesekkür ederim :1hug:

insaallah devami gelecek kendisi cok hevesli ve devam etmek istiyor...a.s.

evet ablalari ümmügülsüm´üm yine basariliydi , sizlere yazmaya unutmusum
bundan 3 hafta önce yine bir turnova vardi ve orada ögrendikleri judo tekniklerini en güzel sekilde göstermeleri gerekiyordu iki kisi olarak cikmalari lazimdi kizim iki arkadasi ile hareketlerini yapti
birinde 57 puan ile gümüs madalya digerinde ise 64 puan ile altin madalya kazandi...kendisi de o an sasirdi ilk gümüs madalyayi alip geri cekildi bir ara sonra altin madalyalar gecildi ve yine onu ve bir arkadasini anons yaptilar oda bakakldi, tabiiki cok sevindi....:sm_cool:
simdi bu okul sezonu bitiyor ve 9 uncu ayda tekrar basliyorlar ozaman eyaletsampiyonluguna katilacaklar hayirlisi ile sizlere yine bildiririm......kaydirigubbakcemile5

canım seni ve evladını kutluyorum...
bir anne için çok büyük bir mutluluktur evladının başarılarına şahit olmak...
inş nice nice başarılarını şampiyonluklarını görmen dileğiyle....:hooray:

Maşallah tebrik ediyorum onu ilerde belkide türkiye şampiyonusa çıkar tv den izlemek nasip olur opuyorumnanaktan

Vaaallahi şaşırmamak elde değil...
Bu K.K. üyelerinin evlatları, her gün bir başarıyla çıkıyorlar karşımıza...
Maşallahhh maşalllahhh.... a.s.:nazar:

kizlar hepinize bu güzel dilekleriniz icin ayri ayri tesekkür ederim !!!!

ablalari teyzeleri kizim Ümmügülsüm ( 9 yasinda ) cumartesi günü Judo Tournovasinda kendi Kilo agirliginda grupta 1.oldu:dance::dance:
dört rakip ile karsi karsiya geldi dördünüde kazandi ve en sonunda kücücük kupasini eline aldi:hooray:
ne kadar sevindi bilemezsinizhihoyyyt
sizlerle paylasmak istedim kizim´in bu mutlu gününühihoyyyt

59.gif
küçük prenses e
125.gif

tebrikler canım
bizimde bir tanıdığımızın kızı tekvandoda türkiye birincisi oldu ve şu anda milli sporcu şu anda yurt dışına turnuvaya gitti ailesi hem seviniyor,hemde uzakta diye çok üzülüyor

Back