Bebek Beslenmesi Kızım İnek Sütünü Sevmedi...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zekko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
183
8
46
Kayseri
16 aylık bir kızım var, yaşını geçtikten sonra inek sütü denemeye başladım, doktorum sade sevmezse her şekilde dene dedi,meyveli, ballı, kakaolu...denedim ama içmiyor, zaten herşeyi koklayarak yer, sütü de kokluyor burun kıvırıyor :))) biberon almadı zaten doğduğundan beri, herşeyi bardakla içer bu yüzden uyurken de veremiyorum... Allahtan yoğurt ve ayranı severek tüketiyor sütün yerini tutarmı onlar bilmem, hala beni emiyor ondan mı acaba?? sizin de çocuklarınız böylemiydi emerken?? sütü sevdirmek için neler yaptınız?

yoğurt inek sütünün yerini tutar. zaten 500 cc günde süt eşdeğerine ihtiyacı var. yeterli ve dengeli beslediğinizi düşünüyorum.

Benim kızımda sevmemişdi 2 yaşında memeden kesmişdim kesdikden sonra inek sütünü her şekilde denedim sevmedi devam sütü denedim sevmedi bunları sevmeyen zaten keçi sütünüde içmez ve nitekim 3.5 yaşına kadar süt içiremedim nihayet denemelerim sonucu ara ara 3.5 yaşında neskuikli olarak içmeye başladı çok bayılarakda olmasa şimdi içiyor artık neskuikli olarak sizde ara ara denemelere devam edin ara vererek eninde sonunda içer benimki 1.5 sene sonra içmeye başlamışdı yoğurt ayranda sütün yerini tutar merak etmeyin kalsium en çok peynir ve yoğurtta zaten merak etmeyin

keçi boynuzu tozu koyup içirende var..bi deneyin isterseniz..faydalıymışda...ama zamanla alışır derim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…