arkadaslar benim kizim bu ayin 11 de tam sekiz aylik olucak insallah.dün ilk defa biraz emekledi bugunde biraz daha ilerleme kaydetti ama tek bacagini pek kullanmiyo sol pacagini cekiyor sanki sag bacagiyla emekliyor..normalmi dün ilk defa emekledi endiselenmelimiyim.ne yapmaliyim acil yardim
belki yeni yeni emeklemeyi ogrendigi icin boyledir ...ama sen bikac gun gozlemle eger hala ayniysa bi doktora gotur bence ne olur ne olmaz ...vardir bi derdide anlatamaz garibim....a.s.
belki yeni yeni emeklemeyi ogrendigi icin boyledir ...ama sen bikac gun gozlemle eger hala ayniysa bi doktora gotur bence ne olur ne olmaz ...vardir bi derdide anlatamaz garibim....a.s.
iki hafta önce kontrolleri vardi doktor herseyi normal dedi kalcasina kadar utrasyonla bakti.ama tek bacagini suruyor sanki.aslinda iki cocuk annesiyim ama oglum 11aylikkken emekledi böyle birseye sait olmadim.kizimda iki aydir sürünüyor yumarlaniyordu.dün farkettim ilk defa normal kalkti emekledi yoruldu.bugun tam gözlemleyince farkettimki bir bacagini pek kullanmiyo...aslinda emeklemeyemi calisiyor prensesim.yoksa sorunmu var deliricemm
çok normal bi durum bebekler ilk zamanlar sadece tek ayakları nı kullanılar..zamanla düzgün emeklemesini öğrenir..benim kızımda böyleydi..telaşlanma...
gercekten icimi rahatlattin canimya..Allahta senin yureyini ferahlatsin...insallah dedigin gibi olur ..bu arada senin prenseside öpermisin cok seker masallaha.s.
ya bak bıızm de bı tanıdıgın cocugu oyle hep böle bı bacagımın ustunde yuvarlanırdı
kıcın kıcın yürüyor derler hatta onun ıcın
böle emeklıyemıyor bıle hhabıre popo ustu düşüyor sonra sonra ögrendı tabı bı sorun da yok yani azcuk yamuk dızkapakları sankı cocugun okdr naniknanik o da genetık gıbı bısey
senın kız da yenı emeklemıs bı sorun olcagını sanmıorm
canım hiç üzülme bak doktorunuzda bir sorun görmemiş olsaydı söylerdi
benim kızımda acayip apaladı önce bir bacağını kaldırdı senin kızın gibi
apalamaya çalıştı sonra ondanda vazgeçti poposunun üzerinde geri geri gitti
bir süre sorada yine poposunun üstünde öne doğru gitti ayağını kaldırmaya
bile tenezzül etmedi benim küçük hanım birazda tombişti daha sonra öğrendi
hiç üzülme öğrenicektir canım :1hug:a.s.
Benim kızım da düz gidemezdi, ters ters giderdi, sinirinden ağlardı sonra :))
Ama 1 aya kalmadı öğrendi, bence endişelenmeni gerektirecek hiçbir şey yok annesi, o da öğrenir daha.
Bence tekrar başka bir doktora götür ve tekrar ultrason çekilmeli ...kalça çikiği filan olabilir...seni üzmek istemem ama benim aklima bu geldi...allah sağliğini huzurunu korusun miniciğinin..ömrü uzun olsun canim..
canım bence hıç sorun yok için rahat olsun benımde kızım şuan 11 aylık oda ılk zamanlar oyleydı hep suruyodu bı ayağını emeklemeyı öğrenmeye çalışıyorlar daha yenı yenı oyuzden normal zamanla çok harektlı oluyorlar sende şaşıracaksın merak etme düzelır
arkadaslar benim kizim bu ayin 11 de tam sekiz aylik olucak insallah.dün ilk defa biraz emekledi bugunde biraz daha ilerleme kaydetti ama tek bacagini pek kullanmiyo sol pacagini cekiyor sanki sag bacagiyla emekliyor..normalmi dün ilk defa emekledi endiselenmelimiyim.ne yapmaliyim acil yardim