Selam arkadaşlar. 33 haftalık hamileyim. Bebeğin eşi biraz aşağıda olduğu için erken doğum yapma ihtimalim var ama bebeğim çok sağlıklı ve çok şükür hiçbir sorunum olmadı. (Ağrı-sızıya çok dayandım). Özel sektörde çalışmaya devam ediyorum. Hayırlısıyla mayıs ayının başlarında izne ayrılacam. Aslında çok fazla ağrıya rağmen çalışmaya devam ettim, bazı işler yarım bırakılmıyor. Kendi emeğimle bebeğime şunları aldım; sizce başka neler almam lazım?
Tulum, fazla sayıda kısakollu, uzun kollu çıtçıtlı bady, birkaç tane mama önlüğü, 10'lum ağız silme mendili, altaçma bezi, panço bebek havlusu(şapkalı, banyo havlusu, 5'li zıbın takımı, 3'lü zıbın takımı, iç zıbın, dış zıbın, birkaç altüst takım, 6'lı bebek çorabı, patikli tek alt, penye bebek battaniyesi(bebeğim yazın doğacak, bebek taşıma çantası, malzeme çantası, sepet şeklinde beşik(yataklı), genç odası takımı.(Oda hazırlanıyor, bir tek odaya nevresim takımı falan eksik), bebek yastığı, Süslü bir kostüm aldım. Yazmayı unuttuğum şeyler olabilir. Ama bebeğe hırka almadım; haziranda doğacak ama hırka gerekebilir. Bir de polar battaniye almadım, almalı mıyım bilmiyorum. Kendime henüz bir şey almadım, belki onları da eşim bir zahmet alır :)
Kızıma bir an önce kavuşmayı çok istiyorum; Allah herkesin gönlüne göre versin.