Doğuma Hazırlık Kızım için İsim Anketi:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızım için hangi isim sizce?

• Beren

OY: 55 62,5%
  • Mercan

OY: 33 37,5%

• Ankete Katılan
    88
Ne oldu sonra acaba:) eşler zaten soyadını ve tüm kütüğünü veriyor, bir de isim konusunda bu kadar diretmelerine kızıyorum doğrusu yorumunuz için teşekkür ederim...
Yorumunuza katilmakla beraber ben de mercan diyorum. Ismim mercan olsun isterdim, tınısı güzel . Ayrica izledigim bir belgeselde mercan resiflerin deniz -okyanus icin ne kadar onemli olduğundan bahsediyordu. Siz boyle "bir balik" falan diye yazmissiniz ama mercan resifler bir anda ortadan kalksa okyanusta yasam kisa surede sona erebilir. Oyle de onemli birşey su mercanlar... belgeselin adini hatirlamiyorum, ama mercan resiflerin onemi yazarsaniz konuyla ilgili birseyler bulabilirsiniz

Teşekkür ederim cevabınız için çok. Doğadaki çoğu canlının döngü içinde hayati önem taşıdığı muhakkak, Mercan da hem deniz hayatı için hayati hem denizi çağrıştırıyor insana. Ben sözlük anlamını yazmıştım:)

Kökeni Türkce olan isimler her daim onceligim, Berene bir oyda benden

Kökeni Türkce olan isimler her daim onceligim, Berene bir oyda benden
Teşekkür ederim, aslında bizim de ailece Arapça ve Farsça kökenli isim tercih etmeme nedenimiz ama o kadar dilimize girmişler ki, beğendiğin çoğu ismin öyle olduğunu fark ediyorsun araştırınca.

[QUOTE="Mavidilek, post: 62114394, member:= 973
Beren ismi çok daha güzel ve anlamlı bence
[/QUOTE]m
Teşekkür ede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…