Doğuma Hazırlık Kızım için İsim Anketi:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızım için hangi isim sizce?

• Beren

OY: 55 62,5%
  • Mercan

OY: 33 37,5%

• Ankete Katılan
    88

berinda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
216
163
Merhaba,
Kızım için isim düşünüyoruz, eşimle birimiz Beren birimiz Mercan ismini beğeniyoruz. Anket açıp sonucu ona göstermek istedim, iki ismi de yorumlar ve oylarsanız çok sevinirim. İkisini de koyun diyecekler olacaktır, çift isim tercih etmiyorum:) Şimdiden oylayan ve yorumlayan herkese teşekkür ederim.

Beren ismi köken Türkçe, anlam: güçlü, kuvvetli, akıllı
Mercan ismi köken Arapça, anlam: kırmızı renkli bir deniz hayvanı + bu hayvanın iskeletinden elde edilen ve süs eşyalarında kullanılan madde

Son düzenleme:
Ben kendi kızım için mercan düşünmüştüm ama eşim kalbul etmedi

Mercan çok naif.

Ceren, Berin isimlerini severim ama Beren ismini beğenmiyorum. Kibar değil.

Bu kadar çekişmeli beklemiyordum anketi, gösterebileceğim bir sonuç için oylamaya devam lütfen

Son düzenleme:
Beren diyorum ben..Ben Beren ismini cok istemistim.Son ana kadar direttim ama esim kabul etmemisti.Cok guzel bir isim..

Beren ismini çok beğenirdim. Bir tanıdığım kızlarına verdi bu ismi. Sonra pişman olmuşlar. Başa takılan bere akıllarına geliyormuş. Benim berem senin beren gibi..
Sizde göz önünde bulundurun derim.
Mercan ismi söyleniş olarak hoşuma gidiyor ve aşırı kullanılıp sıkıcılaştırılan isimlerden olmadığı için oyumu Mercan'a verdim

Benim kizim olsaydi ismini arya koymak istiyodum (buda bir alternatif olsun) onun disinda beren kulaga modern gelyor

Çok enteresanmış bereyle çağrıştırmaları; bizim ailede Selen var, bir kez bile seleyle çağrıştırmak akla gelmedi teşekkür ederim yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…