Cevabınız için teşekkür ederim :)Mercan ismini seviyorum ben tınısı güzel
Bizdeki durum tam tersi :)Ben kendi kızım için mercan düşünmüştüm ama eşim kalbul etmedi
Yorumunuz için teşekkür ederim :)Mercan çok naif.
Ceren, Berin isimlerini severim ama Beren ismini beğenmiyorum. Kibar değil.
Ne oldu sonra acaba:) eşler zaten soyadını ve tüm kütüğünü veriyor, bir de isim konusunda bu kadar diretmelerine kızıyorum doğrusuBeren diyorum ben..Ben Beren ismini cok istemistim.Son ana kadar direttim ama esim kabul etmemisti.Cok guzel bir isim..
teşekkür ederim yorumunuz içinBeren çok güzel
Çok enteresanmış bereyle çağrıştırmaları; bizim ailede Selen var, bir kez bile seleyle çağrıştırmak akla gelmediBeren ismini çok beğenirdim. Bir tanıdığım kızlarına verdi bu ismi. Sonra pişman olmuşlar. Başa takılan bere akıllarına geliyormuş. Benim berem senin beren gibi..
Sizde göz önünde bulundurun derim.
Mercan ismi söyleniş olarak hoşuma gidiyor ve aşırı kullanılıp sıkıcılaştırılan isimlerden olmadığı için oyumu Mercan'a verdim
Teşekkür ederim yorumunuz içinBenim kizim olsaydi ismini arya koymak istiyodum (buda bir alternatif olsun) onun disinda beren kulaga modern gelyor
Teşekkür ederim yorumunuzaMercan kedi, köpek ismi gibi geliyor bana. Beren diyorum :)
Çok teşekkür ederimMercan ismini çok seviyorum,o yüzden Mercan diyorum, sağlıkla gelsin kuzunuz