Doğuma Hazırlık kızım heran gelebilirmiş

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
482
63
kızlar zaman yaklaştıkça çok heycanlanıyorum 2 gündür doktordayım minik kızım dogum pozisyonunda doktorum en geç pazartesi gelir dedi çok heycanlıyım allah tüm hamileleri sağ salim bebişlerine kavuşmayı nasip eylesin allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun isteyen tüm kullarınada en yakın zamanda hamile kalmayı nasip eylesin allaha emanet olun:Saruboceq:

kızlar zaman yaklaştıkça çok heycanlanıyorum 2 gündür doktordayım minik kızım dogum pozisyonunda doktorum en geç pazartesi gelir dedi çok heycanlıyım allah tüm hamileleri sağ salim bebişlerine kavuşmayı nasip eylesin allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun isteyen tüm kullarınada en yakın zamanda hamile kalmayı nasip eylesin allaha emanet olun:Saruboceq:

heyecan sardı deseneee... kaydirigubbakcemile3 sağlıkla gelsinde zamanı mühim degill...
kaçıncı haftadasın buarada

evet canım çok heycanlıyım 37 haftadayım canım senınde yakın sarım allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesin :Saruboceq:

evet benimde 30 eylül tabi erken gelicem demezse. kızçemin duruşundan dolayı erken su gelme riskim var o yüzden sezaryan olucam ters duruyor dönmeside imkansız dedi dr. bakalım bende her an tetikdeyim hatta bu akşam ilkkez jel gibi parça gibi bişey geldi akıntımı degilmi anlam veremedim.

kızlar ne güzel sizin zamanınız gelmiş bana daha çok var .ben sata göre hesap yapmıyorum döllenme geç olduğu için 15 gün oynuyor yani daha 24 haftadayım benimde gelcekmi az kaldı değim günler şimdiye kadr bu kadr düşünmyordum şimdi ise 2 gündür hep plan yapıyorum aklımdan çıkmıyor işteyim çalışıyorum ama aklım hep kızımda :)

bu arada sağsağlim ikinizde kucağınıza alırsınız inşallah hayırlı doğumlar

kızlar benimde 37 hafta ama benim doktor çok ilgisiz söylemiyo ne zaman doğar.İnsan tahmini bi tarih verir.Dün baska doktora gittim. Oda yumuşama başlamış dedi.Sanırım benim kız süpriz yapmaya kararlı.

ay çok heyecanlı allah hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımza almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:

kızlar inş Allah sağ salim hayırlısıyla ve sağlıkla doğurmayı nasip eder benim de dr doğum lafı bile etmedi henüz:))) ama sat a göre doğumum 27 kasım:)))

allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi inşallah...
sizler doğurunda sıra bize gelsin...yerimseniben

kızlar Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah... sonrada bızlere tabii :nazar:

X