kızım hakkında yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olurmu gonderecekler milletin gozu acilmasin boyle boyle cogaliyorlar iste

haklısınız ama hep dini değerlere göre byüttük. şimdi böyle olunca kötü hissediyorum onun iyiliğini istiyorum. onun için
Siz mi biliyorsunuz onun için ne iyi olduğunu?
O artik 21 yaşinda!!!!
4-5 yaştaki cocuklara bile soruluyor ne istedikleri.
O yaşta bile karar veriyor .
Siz ise kizinizi yoksaymişiniz ,kuklaniz olmasini robot gibi siz ne derseniz onu yapmasini istiyorsunuz ..
Tabii böyle daha rahat , a dedinmi a ,b dedinmi b .
Çocuklar ergen yaşa girdimi doğal olarak çatişma olur ,anne babayi rakip olarak görürler .
Evet en doğali zaten çocuklarimizin biz gibi olmamak istemesi .

Bence siz bir pedagoga danişin

Hepsini okuyamadım ama rahat bırakın kızınızı.Maasallah elbirligiyle kızın psikolojisini bozmussunuz.Simdi de sizden kaçmak istiyor haklı olarak

kendi dilimi neden yazmayım bunda ne var allah aşkına. inanmayın o zaman derdim size konu inandırmak konu yetiştirmek değil. teşekkür ederim tavisyeniz için çünkü akıl almaya çalışıyorum aylardr içinde bulunduğum durumdan çıkmaya çalışıyorum

gitmek istiyor kızım ama gidemiyor pahalı diye teşekkür ederim çatışma istemiyorum artık. aylardır böyle bitsin istiyorum

hep böyleydi çocukkende zıt karakteri vardı şimdide gördüğü herşeye zıt oldu ben yetiştirdim suçlu aramıyorum üzülüyorum.
Tebrikler kızı el birliği ile ateist yapmışsınız. Bu yola giren kolay kolay geri dönmez artık. Şu saatten sonra ya olduğu gibi kabullenir ve desteklersiniz ya da kızınızı kaybedersiniz.

Kızın makyajına kadar tutun türkü ve şarki dinleme hakkına kadar karışıyosunuz allah yardımcısı olsun bu kızcağızın. Fazıl say alevi diye bu ırkcılığınız insan ayrımı yapan mide bulandırıcı bir tavrı var eşinizin. Kızınız rimel sürüyo 21 yaşında :) kızınız şükür ki kendini bir kadın olarak hissediyor ve bunlara ilgi duyuyor sizin daha çok sevinmeniz mutlu olmanız gerekir ne yapması lazım eve kapat evden çıkmasın sakın kimseler görmesin kimseler duymasın burun ucunu bile kapı arasından gözükmesin. Devam edin böyle siz.

İki de bir akıl almak için yazıyorum diyorsunuz ya burada bir ordu toplandı kızı rahat bırakın diye akıl verdi, uygulayacak mısınız?

Keske ictigi antidepresanlari bunlara icirse
O kadar da merhametli kız valla. Ben içlerinden geçmiştim şimdiye. Kıyamam zavallı.icine ata ata kötü hastaliga yakalanmasa bari. Baksana sürekli kusmalar bayılmalar vücudunda yaralar çıkması solup gidiyor yavrum kıyamam.

Tebrikler kızı el birliği ile ateist yapmışsınız. Bu yola giren kolay kolay geri dönmez artık. Şu saatten sonra ya olduğu gibi kabullenir ve desteklersiniz ya da kızınızı kaybedersiniz.
inanın desteklemesem bile birşey demiyorum artık çünkü gittikçe uzaklaşıyor aynı evin içnde bile odasından çıkmıyor. sadece evden giderse tamamen kopmasın istiyorum çok çaresiz kaldım bu konuda

İki de bir akıl almak için yazıyorum diyorsunuz ya burada bir ordu toplandı kızı rahat bırakın diye akıl verdi, uygulayacak mısınız?
hanımefendi evet uygulamayack olsam neden geliyim buraya. desteklemsemde artık kopmasın istiyorum benden gitmesin

Sen kimin 2. Üyeliğisin acabaaşallah bu ara hep bir aksiyon var kk da konunun fakeliği 40 metre oteden anlaşiliyor
Ay inşallah bibi ya , ama benim böyle bir akrabam var malesef. O yüzden inanması zor gelmedi bana. Annemin amcasının kızı ve eşi böyleydi kızlari delirecekti nerdeyse Manisa'ya yatılı hafızlık kursuna gonderdiler daha 10 yaşındaydı yavrum. Annemin amcası çok uğraştı çabaladı da torununu kurtardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…