kızım hakkında yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamamını okuyamadım bile cidden kızınız umarım hayallerinin hedeflerini gerçekleştirir

hayır tavsiyeleri dinliyorum sadece sürekli nokta koyuyor türkçe yazıyor bu konu sahte diyen insanlara dedim bunu yoksa tavsiyelere birşey demedim.

Bu ne demek? Biraz açar mısınız?
herşey kadınları baskılıyormuş din konusunda bunlardan sıkılmış. korkutuyor bu sözleri beni çünkü zıt düşünceler ama kendimi ifade edemiyorum burayada edemiyorum çünkü ne yazsam sahte olarak görülüyor tıkandım artık.

gerçketen bunu açıklamaktan yoruldum. o zaman lütfen fake gibi bakıp öyle tavsiye verin lütfen.
E açıklama insanlar sana kırk tane yorum yapmış nerde fake yazan var ona cevap veriyorsun özellikle yapar gibi normal hayatta da böyleysen inş kızın kaçarak kurtulur

Böyle düşünmesinin sebebinin ne olduğunu düşündünüz mü hiç? Sebebi kendini dindar olarak tanımlayan anne ve babasının her şeyi baskılaması olabilir mi sizce? Düşünmeniz için soruyorum.

E açıklama insanlar sana kırk tane yorum yapmış nerde fake yazan var ona cevap veriyorsun özellikle yapar gibi normal hayatta da böyleysen inş kızın kaçarak kurtulur
kendimi açıklamaya çalışıyorum sadece özellikle neden yapayım yazanlara cevap vermeye çalışıyorum işte. sadece yazabildiğim için sahte denmesne cevap vermek istedim

hayır tavsiyeleri dinliyorum sadece sürekli nokta koyuyor türkçe yazıyor bu konu sahte diyen insanlara dedim bunu yoksa tavsiyelere birşey demedim.

Yine söylüyorum, konuya inanmadım.
Düşünceleriniz ve kızınıza yaşattıklarınız o kadar cahilce ki insanlar kendi dilinizi yazabilmenize inanamıyor.
Konu gerçekse ve samimi hislerle açtıysanız bir düşünün yani dışarıdan nasıl göründüğünüzü, kızınıza nasıl kötülükler yaptığınızı.

aynen resmen fake

Böyle düşünmesinin sebebinin ne olduğunu düşündünüz mü hiç? Sebebi kendini dindar olarak tanımlayan anne ve babasının her şeyi baskılaması olabilir mi sizce? Düşünmeniz için soruyorum.
hep böyleydi çocukkende zıt karakteri vardı şimdide gördüğü herşeye zıt oldu ben yetiştirdim suçlu aramıyorum üzülüyorum.

Bence mahsus yazmışsın konuyu

bakın fake olduğunu düşünyorsanız gerçekten okumak zorunda değilsiniz. ciddi cevaplara ihtiyacım var. kızımı kaybediyorum.
Hanımefendi, evlat serçe gibidir. Avuçlarınızda iken ellerinizi tamamen açarsanız, kaçar. Kapatırsanız ölür. Benim de kızım 20 yaşında. Ben de dinimi yaşamaya çalışan biriyim. Benim kızım şimdiye kadar beni ciddi anlamda üzmedi. Çünkü ikimiz hep konuştuk. Her konu da, doğruyu yanlışı anlattım.

Konu fake gibi geldi bana da..ama çok ufak bir ihtimal gerçekse eşiniz ve siz ,kızın karşısına geçip biz annen ve baban tedavi olacağız diyin..

Allahim sizi bir an once huzuruna kavustursun cennetinde agarlasin Rabbim. Ki kiz bir an once yoluna hedeflerine ulassin hayatini yasasin. Suraya bak kafalarina gore tarikatlare cemaatlere vermisler kimi dinledigine karismislar univesirtesini engellemisler. Size ne lan dogurdunuz diye kiza niye hapis hayati yasattiniz. Banlasin mune bilerek yaziyorum. Sekuler bir ailenin iki senedir tesetture girmis evladiyim her hareketine saygi duyuyorlar. Kac cocuk kac genc gordum sizin o zorla gonderiginiz yerlerden kacmaya calisan. Sinirlendim durduk yere ya

Kızı limon gibi sıkmışsınız başta sonrada cekiyosunuz böyle ne istiyosunuz genc kızlardan ben anlamıyorum dini inancını başka türlü de geliştirebilir tamamlayabilirdi zorla güzellik olmuyor şuan acısını cıkartıyor ve hiç bişeyden keyif almıyor sık boğaz ediyosunuz kızı. Dakka başı dır dır dır dır odanı topla yemek yap evi süpür yok biz buna karar verdik ?? 18 yaşını çoktan geçmiş reşit biri bir birey artık senden ve babasından cıktı yetişkin oldu ona artık cocukmuş gibi davranmayı bırakın bi salın şu kızları yahu sizin ananız babanız size yaptı diye siz onlara yapma hakkınız yok tam tersine kızlarınız sizin bir telafi şansınız sizin yapamadıklarınızı ve yaşıyamadığınız tüm güzellikleri yaşaması için elinden geleni yapın. Sık boğaz ederseniz kaçar gider evden beni de böyle sıkboğaz ettiler problemli aile de yetiştim soluğu erken evlenmekte aldım gerçekten bunu mu istiyosunuz düşünün bence aile terapistine gidin en güzel çözüm bu.

Ne için teşekkür ettiniz tam olarak anlamadım. Babası karşı çıkıyorsa siz de babasına karşı çıkın çünkü kızınızı haklı bulduğunuzu söylediniz şimdi. Doğru anlamışımdır umarım.
Zamanında çok hata yapmışsınız ve bunların telafisi çok zor görünüyor. 21 yaşında üniversite okuyup seneye mezun olması gerekirken halen hayatına müdahale ediyorsunuz yok keman calacakmis yok okuduğu kitaplar farklıymış istediğiniz yerde üniversitesi okumalıymış vs. Hayata geç kalmasına sebep oluyorsunuz. Kızınıza en büyük kötülüğü siz yapıyorsunuz bunun farkında değilsiniz. Burada kimse sizi haklı bulmayacaktır kızınıza hak verecektir herkes.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…