• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızım eline yüklenmiyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Arzu:)

AYŞENUR,UM CANIM BENİM:))
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
1.008
10
116
44
İzmir
merhaba benim kızım 6 aylık ve eline fazla yüklenmiyor ayaklarını ii kullanıyor tam basıyo oturuyo ama eline bişey verdim mi tutuyo ama gücünü vermiyo mesela eliyle ayaklarını tutmuyo bu aylarda bunu yapıyolar elini tutuk kendime doğru çektiğimde hemen bırakıyor bu naomal mi fazla evham yapıyorum yardım edin lütfen çünkü gerçekten benim için önemli:delphin:

tatlım tek eli içinmi konuşuyorsun? parmaklarınımı kullanamıyor? mesela oyuncağını ağzına götürüyorsa elinden oyuncağını almak istediğinde güçle karşılaşıyorsan bir sorun yoktur. elini ayaklarına götüremiyor olabilir benimki daha yeni götürüyor.kilodan olabilir ayaklarına götürememesi.

tatlım tek eli içinmi konuşuyorsun? parmaklarınımı kullanamıyor? mesela oyuncağını ağzına götürüyorsa elinden oyuncağını almak istediğinde güçle karşılaşıyorsan bir sorun yoktur. elini ayaklarına götüremiyor olabilir benimki daha yeni götürüyor.kilodan olabilir ayaklarına götürememesi.

aslında eli bütün gün ağzında sadece ilgi duymuyo eliyle bişey tutmaya oyuncak gösterdiğimde elini açıyo biraz uzatıyo eline deydirdiğimde oyuncağı eliyle yavaş bi şekilde uzanarak almaya çalışıyo ama dediğim gibi güçlü değil yada bana öle geliyo ilk çocuğum sizce normal mi bide erken doğdu bebeğim 28 haftalık doğdu düzeltilm,ş yaşı 6 aylık oldu

Benzer bir durumla arkadaşım karşılaştı. El mikro cerrahiye götürmüştü. O da 27 haftalık doğmuştu. ıçinde kalacağına bir danış istersen. Sevgilerimle

canım düşündüğün şeye bak her çocuk aynı mı üzme kendini gerekirse bir doktura götür için rahat etsin

teşekkür ederim kızlar arkadaşının bebeğine ne dediler canım

omuzunda çıkık olabilir mi yukarı doğru kaldırdığımda kolunu tepki veriyo elini geri çekiyo:uhm:

omuzunda çıkık olabilir mi yukarı doğru kaldırdığımda kolunu tepki veriyo elini geri çekiyo:uhm:

Korkma çıkık olsa pelte gibi olur kolu. Arkadaşımın kızına güçlendirici hareket verdiler. Birde onun kolunda defektte vardı. Eli biraz yamuk gibiydi. Aklında kalacağına götür derim.

Back