• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızım cok terlıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gamze2127

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
26
0
86
İstanbul
merhaba arkadaslar benım ıkı yasında bır kızım var.asırı terlemesınden sıkayetcıyım.normal bır ınsan gıbı degıl asırı terlıyor ve tabıkı bu yuzden ne kadar dıkkat etsemde cok sık ayda bır hastalanıyor.cok hareketlı bır cocuk olmamasına ragmenyaz kış terlıyor.yasıtlarına bakıyorum da oynuyolar zıplıyolar belkı ustlerınde ıkı kat gıysı var yınede bır gıdım ter yok yada olması gereken kadar benım kızım ıse oturdugu yerde terlıytor.gecelerı hersaat bası saatı kurup sırtındakı beszı degıstırıyorum yada cok terlemısse ustunu degıstırıyorum anlayacagınız zor durumdayım doktor cok onemlı ndegıl dedı ama yınede paylaşmak ıstedım belkı benım gıbı sorunu olan vardır

Önemli iyi bi çocuk doktoruna götur bence benim eltimin oğluda çok terliyodu yatsın dersın sankı suyun altında ıslanmış gıbı doktora gıttık bi tane şurup verdı sabahları sanırım suya sulandırıp içiyodu 2 şişe kullandı geçtı bi vitamın eksikliği dedi ama hatırlayamıyorum yemek lısteside vermiştı ona

Oğlum da aynı durumda. Doktora gittik, aslında demir eksikliğinden kaynaklanabiliyomuş ama doktor demir eksikliği yok, normal bi durum, önemli değil dedi. 1 saatte kaç kere değiştiriyom bilsen! Ama dışarda terlemiyo, ev yaz kış çok sıcak geliyo, evde durum böyle. Ailede varsa çok terleyen o da etkili.

Oğlum da aynı durumda. Doktora gittik, aslında demir eksikliğinden kaynaklanabiliyomuş ama doktor demir eksikliği yok, normal bi durum, önemli değil dedi. 1 saatte kaç kere değiştiriyom bilsen! Ama dışarda terlemiyo, ev yaz kış çok sıcak geliyo, evde durum böyle. Ailede varsa çok terleyen o da etkili.

aynen valla ya durmadan ust degıstırıyorum hele gecelerı besıgının kenara carsamba pazarı gıbı cıkardıgımı asıyorumkurusun dıye.hastalıktanda kurtulmuyo cocuk kızımdada demır eksıklıgı yok ama ne yapcagımı sasırdım lıkapa arkadasın dedıgı gıbı ılacı bı doktorasorcam belkı bı faydası olur.benım kızım dısardada cok terlıyo korkumdan bır yere cıkamıyorum ınan ne zor seymıs terleyen cocukla ugrasmak onu korumaya calışmak

merhaba arkadaslar benım ıkı yasında bır kızım var.asırı terlemesınden sıkayetcıyım.normal bır ınsan gıbı degıl asırı terlıyor ve tabıkı bu yuzden ne kadar dıkkat etsemde cok sık ayda bır hastalanıyor.cok hareketlı bır cocuk olmamasına ragmenyaz kış terlıyor.yasıtlarına bakıyorum da oynuyolar zıplıyolar belkı ustlerınde ıkı kat gıysı var yınede bır gıdım ter yok yada olması gereken kadar benım kızım ıse oturdugu yerde terlıytor.gecelerı hersaat bası saatı kurup sırtındakı beszı degıstırıyorum yada cok terlemısse ustunu degıstırıyorum anlayacagınız zor durumdayım doktor cok onemlı ndegıl dedı ama yınede paylaşmak ıstedım belkı benım gıbı sorunu olan vardır

geçmiş olsun benim de kızımda aynı sorun vardı terlemesi aşırı oluyordu sürekli hasta dr git ilaçlar tedavi bağışıklık sistemi çok düşük çıktı tedaviyle iyileşti şuan 5.5 yaşında senede 3 defa hasta oluyor ama fazla giydirme mutlaka testler yaptırt ciğere vuruyor benim kızım bronşitten döndü aman dikkat asla üşücek diye fazla giydirme çok geçmiş olsun ama tedavisi var yada tiroit bezlerinden kaynaklanıyor olabilir

Terlemek nasıl önemli değil ya. Öyle söyleyen doktora asla gitmeyin zaten. Sırf terleme Yüzünden sürekli hasta oluyorlar bronşite çeviriyo Yada ciğerlere kadar üşütüryorlar Allah muhafaza. Siz asla hafife almayın daha bugün terlemesi için doktora gittim. Oğlum 2 Yaşında bize de Demir vitamini verdi bakalım bitirelim bi talip edelim dedi

aynen valla ya durmadan ust degıstırıyorum hele gecelerı besıgının kenara carsamba pazarı gıbı cıkardıgımı asıyorumkurusun dıye.hastalıktanda kurtulmuyo cocuk kızımdada demır eksıklıgı yok ama ne yapcagımı sasırdım lıkapa arkadasın dedıgı gıbı ılacı bı doktorasorcam belkı bı faydası olur.benım kızım dısardada cok terlıyo korkumdan bır yere cıkamıyorum ınan ne zor seymıs terleyen cocukla ugrasmak onu korumaya calışmak

çok uzun zaman olmuş ama çocuğunuzun problemi geçti mi aynı durumu yaşıyoruz lütfen bu mesajı görün

Daha bugun bu konuyla ilgilo denk geldim bi yerde , simdide de burada denk geliyorum.Demir eksikligini bilemiyorum terletme yapip yapmadigini ama asiri terlemede kalple ilgili durumlar da goz onunde bulundurulmaliymis

Back