Kızım çok hasta :(

Eyiryah1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
208
130
103
38
Admin lüften konumu taşıma bir süre :( Kızlar merhaba size bişey danışmak istiyorum bana bir fikir verirseniz çok sevinirim. Benim 2 yaşında kızım var ya gecen hafta cumadan beri rahatsız kanında enfeksiyon var dediler antibiyotik verdiler duocıo diye bide sekrol balgam sökücü kullanmaya başladık düzelir gibi oldu şimdide boğazları felaket durumda yutkunamıyor bile antibiyotik kullandığımız halde boğazları nasıl kötü olur birde sürekli uyumak istiyor bunlar normal mi şuan işteyim ve aklım evde kaldı gidip hemen acilemi götürsem bu durumu yaşayan varsa bir akıl verebilir mi çok çaresizim

geçmiş olsun bu tür geçmeyen boğaz ağrıları turu şeylerde allerji de olabilir. senelerce kendimi çok sık veyahut geçmeyen inatçı hasta sanardım meğer allerjiymiş.. bu ihtimali de göz önünde bulundurum lütfen

Antibiyotik bu kadar sürede etki etmiş olmalıydı. 36 sürer genelde. Ben olsam alır tekrar doktora götürürdüm. Belki dozu yanlış ya da bu antibiyotiğe duyarsızlaşmış olabilir. Tekrar götürün derim ben.
Tabi ki canım götürücem ama şuan işteyim akşama tekrar acile götürücem bende şaşırdım bukadar antibiyotiğe geçmemesine :(

çok geçmiş olsun, halsizlikten uyumak istiyordur ama sağlık şakaya gelmez, bence götürün bi kere daha acile.

Fazla antibiyotik kullanımında tekrar tekrar sisme yapabiliyor devam edilirse vucut dirençsiz kalıyo ve daha sık şişiyor mesela 10 gunden on gune gibi
Antibiyotiğin yanında bağışıklığını güçlendirecek şeyler fazla fazla verilmeli
Kemik suyu ve yoğurdu hergun verilmeli balık yağıyla desteklenmeli
Yoksa surekli basa donmeye devam edersiniz
Antibiyotik faydalı olduğu kadar zararlı malesef

Devamlı uyuma hali ateşi olduğu için
Benim oğlan da surekli baygın yatar
Ateşi biraz düşünce hemenn ayaklanır

El ayak ağız hastalığı salgın bu ara.. Hastanelerde mikrop kapmış olabilir.Yutkunamiyor deyince aklima o geldi

Back
X