Çocuk Hastalıkları Kızım nezle oldu, ıhlamur verdim 3 yudum sadece. Devam etsem sorun yaşar mıyım?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Çok çok geçmiş olsun inşaallah iyileşmiştir bebeğiniz şuan 10 aylık bebeğim çok hasta gribal enfeksiyon kaç doktora gittim hep antibiyotik yazdılar veremiyorum ya kusuyor ya öğürüyor ama vicdanım hiç rahat değil bugün hastalıkta 5. Günümüz hala ateş devam ediyor siz nasıl geçirdiniz mecbur antibiyotik kullandınız mı bi öneriniz var mı acaba
Doktor değilim, kendimce yöntemlerim var ama sizin çocuğunuzun durumunu bilmiyorum ki... Kötüye gider diye korkarım, üzülürüm. Ben kızımın günde 6 kez burnunu temizledim. Ateşi için çok zora düşmedikçe ilaç yerine sirkeli su, ılık duş, ıslak çorap giydirdim. Eklemlerini ıslattım hep. Calpol verdiğim zamanlar da oldu. Başa çıkamadıysam felan. Ama her çocuk aynı değil. Doktorun sözünden çıkmayın eğer çocuğun huyunu bilmiyorsanız. Ben ıhlamur veriyorum alerjisi yok çok şükür. Belli de olmaz.

X