• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları Kızım Çamaşır Giymek İstemiyor

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

nenem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
4
0
36
İstanbul
kızım 6 yaşında son bir yıldır iç çamaşırı giydiremiyorum .pijama pantolon ne giyse kilotsuz giyiyor. etek altına da uzun tayt giyiyor. ne denedimse başarılı olamadım...:((

canım allah sana kolaylık versin aynı şey benim yeğenimede olmuştu 5 yaşında külot giymemeye başladı ağlıyodu giymeyeceğim diye neyse bizde ona biraz abartarakta olsa anlattık külot giymessen mikrop kaparsın kıyafatlerin üstünde güzel gözükmez beraber gidelim sen seç hangisini istersen bak yen,leri çıkmış çok güzel resimli falan de bizimki güzelliğine falan çok önem verirdi biz ona genç bi kıız olduğunda poposunun güzel gözükmeyeceğini ve onun gib, şeyler söyledik hemen başladı külot giymeye kızları bu tür şeylere alıştırmak daha kolay çünkü güzelliklerine çoooooooooooook önem veriyorlar
umarım yararlı olabilmişimdir

benim kizimda 6 yasinda bizde 2 yildir camasir ve corap problemi yasiyoruz. gecen kis kulotlu corap bir kere bile giydiremedim. her sabah kabus oluyor benim icin corap ve camasir yuzunden ise gec kaliyorum. bir donem ogretmeninden yardim istedim bir kac gun etkili oldu. insallah bu kis corap krizi yasamayiz. eteklerin altina taytta hos durmuyor. zamanla gececegine inaniyorum.

benim kizimda 6 yasinda bizde 2 yildir camasir ve corap problemi yasiyoruz. gecen kis kulotlu corap bir kere bile giydiremedim. her sabah kabus oluyor benim icin corap ve camasir yuzunden ise gec kaliyorum. bir donem ogretmeninden yardim istedim bir kac gun etkili oldu. insallah bu kis corap krizi yasamayiz. eteklerin altina taytta hos durmuyor. zamanla gececegine inaniyorum.

benımkıde istemıyor bıraksam çığlak gezecek çok fena cok....:)ama zar zor giydfiriyorum napım,hastalık kapmasından ıyıdır....aklıma geldı komık ama taytlarının ıcıne kilotları diktirsenız nasıl olur:)))öyle saçma belki ama aklıma geldı..hanı kilotlu etekler fln oluyo ya ondan:)

Back