kızım BÜYÜMÜYORRR

benim kızımda yemiyor ve zayıf. 7 ay bitti 7200 gramız artık ben bosverdim ben elimden geleni yapıyorum daha yapabileceğim birşey yok

valla arkadaslarin dedigi gibi bence kendine dert etme
kilolu cocuklar cokmu saglikli sanki
sagligi yerinde olsunda varsin zayif olsun
ilerki yaslarinada inanki faydasi olur simdi fazla kilo almamasi

canım çok kilolu doğmamış ki normal bence benim kızmda 3450gr doğdu daha sonra çok şişmişti 1 hafta sonra tartıldığında 3400gr çıktı yani işte 3200 felan mı doğdu ne artık ama şimidi 4.ayına irmeden tartırdık 6320 çıktı ama kıyafetleriyle 200 gratarsan 6100 felan yani beim dr.gerilik var dedi bebeğime tahliller yapıldı bişey çıkadı hasta olmuştu grip 2 aylıkkken bir de aşı olmuştu iştahı hiç yok denilecek kadardı neredeyse 2.ayında 400gr zor aldı ama şimdi en azından 500gr üzerine çıkıyor bende çok dert ettim senin gibi ama bişey olmayınca sağlığı iyi olunca takmadım artık kafama ...sende üzüelme bazı bebekler çok kilo almaz bu yüzden bence üzülme fazla bebeğin sağlıklıysa sorun tme=gammzee;3289968]arkadaşım ilgin için saol kızım erken doğum oldu biraz 35 5 de 2600 gr 47 cm doğdu kendime çok sıkıntı yapıyorum dr da kilosunu zayıf buluyor mama veriyorum sebze çorbası gibi ek besinlere başladık yavaş yavaş çok iştahsız kendimi başarısz bir anne olaral görüyorum[/QUOTE]

canım benim bebeğimde 2600 doğdu boyuda 49 cm di şuan 6 aylık olacağız ama hala 6500 kilo 64 cm de boyumuz bende senin gibi çok kafaya takıyorum ama napalım olmayınca olmuyor işte sağlıklı olsunlarda gerisi boş diyoruz ama genede çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…