Kızım bizi gördü!

Anlamadigim ve aşırı derece zoruma giden bir mesele var.
Şimdi bu konuya bakıyorum ziplamali seksli eglencelik ya bir sürü kişi yorum yapmış bir çok kişinin ilgisini çekmiş
Ama daha hayati daha gerçek konulara ilgi yok
İnsanlar yardım değil eğlence peşinde
Yardım için yazan her koşulda yazan çok az insan var
Çok sogudum bu bdv den

Durumun vehametini yansıtmak için detaylara girdiğini düşünmüştüm. :KK64:

Uyumakta olan 5 yaşında bir çocuk ve kapı kilitli değil.
Temkinli olduklarını düşünerek, ayrıntıları sorabilirdik.

Birkaç çözüm önerisinden başka hep eleştri hep eleştri.
Sorusu olan yok ki cevap gelsin.

Kadın başına gelen felaketin farkında olarak çözüm önerileri talep ediyor ama gelen yorumların % 90 ı
anneyi suçlar nitelikte. Bu durumda annenin kendini suçlu hissetmemesi mümkün mü Hayyal?
Bilineni tekrarlamakta yarar var mı?
O anki psikolojisiyle bu suçlamaların arasına kendini atmak kolay olmasa gerek.
Evet cocuğun psikolojisi çok önemli ve onlar önceliğimiz olmalı ama kendi ihmali nedeniyle evladına zarar
verdiğini bilen bir annenin neler hissedebileceğini de düşünmeli değil miyiz?
Anne-çocuk ve adamın bu durumdan en az hasarla nasıl çıkabileceklerine ait önerilerimizle katkıda
bulunmalı değil miyiz?

Detaylı anlatımla ilgili kişisel düşüncemi daha önce belirtmiştim Hayyal.
Travmanın en dibini işaret etmek için ayrıntılı bilgi verdiğini, hem görsel hemde işitsel hafızasının darbe aldığını
ifade etmek istediğini düşünüyorum.

İki gün önce yaşandı.Eski eşimden 5 yaşında bir kızım var ve 10 günlük evliyim kızımıda aldık balayına gittik.Yeni eşim ve kızımın arasında bir sorun yok.Her şey normaldi ve kızım uyudu.Onu yatağına koydum ve eşim ve ben yatağa gittik.İlişkiye girerken kızım beni afedersiniz zıplarken gördü.İnlemelerimi de duydu.Onun geldiğini farketmedim bir süre daha sonra kapının yanındaki gölgeye baktım kızım bize bakıyordu.Hemen ayrıldık üstüme geceliğimi giydim.Ağlama krizine tutuldu.Ertesi gün de eşime çok kötü davrandı.Ne desem inandıramadım.Hep yalan soyluyosun diyip durdu.

Hakaret etmek için yazanlar yazmasınlar bi zahmet.

NOT:ikinci üyelik aldım.özel bir konu diğer hesabımda tanıdıklarım beni biliyor.
İyi geceler.
söyle bisey bizim yakın akrabalarda kız kücükken 7 8 yasında heralde yastıkla sürekli sürtünüyomus heralde kendini tanıma tv de dinlemistim sakın cocuklarınıza kızmayın diyodu ama tabi bu 15 sene önce yasanmıs kızı dövmüsler sen napıyosun ve ayıp diye kız evlendi hala vajınısmus tup bebekle 2 cocugu var ama hala kız

Konu fake değilmiş işte arkadaşlar.
Uzatmayın lütfen. Kırıcı yorumlar geliyor.
Şuanda o annenin durumu çok kötüdür.

Evladını bırakabileceği bir yoktur demek ki .. Helal olsun bırakmamış evladını. İkinci eşinide bu konuda tebrik ediyorum.

Şuanda en büyük hatası ihmal ve artık çaresi yok düzeltmeye.

Yapacağınız yorum bundan sonraki olabilecekleri engelleyebilir bir başkasının hayatında.
Ya da kendimiz bu durumdan ders çıkarıp daha dikkatli olabiliriz.

İnsanın başına herşey gelebilir.. Tamam anlatımındaki açıklık bana da tuhaf geldi ama o anın şokuyla çocuğun tam olarak ne gördüğünü ifade edip belki çıkar bir yol bulur diye söylemiş olabilir.

Bazı mesajlara çok şaşırıyorum. Hala işin geyik kısmındasınız. Bir çocuğun ve annenin psikolojisi önemli burada.

Ben başıma birşey gelse bdv de konu açmam bu konuda böyle düşünüyorum, her alaya alınmış bir konu gördüğümde..

Konu sahibinden tek cevap ya da yorum yok .
Ne yapalım, bizler de fikir verdik ama tın tın...
Madem konu sahibi tın tın, bizler de tın tın:KK66:
İsteyen açar bdv de konu, istemeyen açmaz. Kimsenin kimseyi zorladığı yok kiHoppa

Sok oldum ne yazacagimi bilemiyorum...
o cocugun suan aklindan gecenler psjolojisi dusunemiyorum bile. Korkmustur yavrumm. Keske kapiyi kitleseydiniz keske inlemeseydiniz. Ve en onemlisi neden cocugunuzu balayina goturdunuz. Cocuk kac yasinda bilmiyorum ama uzuldum gercekten.

Sanırım KK üyeleri bu başlık sayesinde ne kadar hassas ne kadar bilinçli kadınlar olduklarını kanıtlama fırsatı buldular. Birbirinin aynısı bin tane yorum var. Bu başlığa aynı şeyi yaşamış bir kadın girse onca yorumu boşu boşuna okumak zorunda kalacak. Neymiş neden zıplamış neden inlemiş... Şurada küçük bir çocuğun geleceği söz konusu ama milletin derdi inlemeler zıplamalar... O kadar hassas olsaydınız konu sahibine laf yetiştirmek yerine o çocuk için neler yapılabilir ona kafa yorardınız.

Son düzenleme:
Bayan, madem cevap vermeyecektiniz niye bizim burada psikolojimizi bozup tavsiye yazdırıyorsunuz bi de? Bunca insan konunuza vakit harcamaya mecbur mu?

Nasıl hoplayıp zıpladığına kadar detaylıca yazmış olması için ona bu kadar yüklenmeyin bence. Konu sahibi burada sadece "sevişirken" bizi gördü deseydi mesela ben soracaktım tam olarak nasıl gördü diye. Çünkü nasıl yakalandığının da önemi var. Henüz soyunmamışken alt alta gördüyse durum başka, atıyorum çıplakken ama öpüşürken falan gördüyse durum başka, alenen ilişkiye girerken gördüyse durum başka. Çırılçıplak zıplarken ve inlerken gerçekleşen bir cinsel ilişkinin durumu çok çok başka. Karanlık mıydı, aydınlık mıydı, çocuk ne kadarını gördü ne kadarını görmedi falan, bunlar önemli. Burada konu sahibinin yapacağı şey pedagoga göstermek ama ben halen daha bu konuda bişeylerin inandırıcı olmadığını söylemek istiyorum. Fazlasıyla saçma bişey çünkü. Balayına çocuk götürmek, çocuk evdeyken kapı baca kilitleyip kapatmayıp inleye inleye sevişmek falan, gerçek olamayacak kadar saçma bu bence. Konu sahibinin ikinci üyelik almış olması konuyu gerçekten yaşanmış yapmaz.

Ayrıca konuya da psikolojimizi bozdunuz, travma geçirdik falan diyenlerin abarttığını düşünüyorum. Koskoca insanlarız, ne travması ne psikolojisi yani? İnsanlar sevişiyorlar, bin tane pozisyon var. Seks normal bir olay, burdaki birçok insanın yaşamında olan bişey bu iş. Sen hep misyoner yapıyorsundur tamam da zıplayan birini neden tuhaf buluyorsun? Çocuğa gelince, çocuk çok küçük, çocuk açısından çok kötü ama biz burada konuyu okuyup geçiyoruz, Alah aşkına konuyu okudum travma geçirdim, psikolojim bozuldu demeyin isterseniz.

Nasıl hoplayıp zıpladığına kadar detaylıca yazmış olması için ona bu kadar yüklenmeyin bence. Konu sahibi burada sadece "sevişirken" bizi gördü deseydi mesela ben soracaktım tam olarak nasıl gördü diye. Çünkü nasıl yakalandığının da önemi var. Henüz soyunmamışken alt alta gördüyse durum başka, atıyorum çıplakken ama öpüşürken falan gördüyse durum başka, alenen ilişkiye girerken gördüyse durum başka. Çırılçıplak zıplarken ve inlerken gerçekleşen bir cinsel ilişkinin durumu çok çok başka. Karanlık mıydı, aydınlık mıydı, çocuk ne kadarını gördü ne kadarını görmedi falan, bunlar önemli. Burada konu sahibinin yapacağı şey pedagoga göstermek ama ben halen daha bu konuda bişeylerin inandırıcı olmadığını söylemek istiyorum. Fazlasıyla saçma bişey çünkü. Balayına çocuk götürmek, çocuk evdeyken kapı baca kilitleyip kapatmayıp inleye inleye sevişmek falan, gerçek olamayacak kadar saçma bu bence. Konu sahibinin ikinci üyelik almış olması konuyu gerçekten yaşanmış yapmaz.
Yeni kocası çocuğun balayına gelmesine nasıl müsaade etti bir de ona şaşıyorum. Haklısınız nasıl gördüğü önemli fakat bir de konu sahibi cevap vermeye tenezzül etse... balayında ya şu an deniz kum güneş keyif çatıyordur. Çocuğun halini şu an bilen yok, o psikolog senin bu psikolog benim gezmeleri lazım ama böyle anneler onu da yapmaz. Tamam abartma otur oturduğun yerde deyip yeni kocasıyla her yerde öpüşüp koklaşmaya devam eder.

5 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz. Onlar olayi bizim gibi algilamazlar. Arkadaşlar olayı vajinismusa kadar getirmişler. Ama bizim kurduğumuz bağlantıları onlar kuramazlar henüz.
Mutlaka uzman yardımı alınmalı. Ama asla ne gördün, yada ne görmedin tarzı bir şey sormamalısiniz siz.
çocugunuzun bu olaydan sonra olan oyunlarını veya resimlerini gozlemleyebilirsiniz, uzmana anlatmak yada göstermek için.
Geçmiş olsun yaşadığınız bu tatsiz olayla ilgili. Evliliginiz size hayir getirsin inşallah. Ayrica Eşinizi ve sizi tebrik ediyorum. Çocuğunuzu götürmeseydiniz büyük ihtimalle evliliğin ilk gununden onu disladiginizi düşünecekti.

Dünyaya bir çocuk getiriyorsanız ona karşı maddi ve manevi sorumluluklarınız olduğunu unutmayın. Çocuk yaşadığı travmayı atlatabilir veya bunun izlerini ömür boyu üzerinde taşıyabilir. Bunu yapmaya ne hakkınız vardı? Gerçekten çok düşüncesizsiniz.

Sanırım KK üyeleri bu başlık sayesinde ne kadar hassas ne kadar bilinçli kadınlar olduklarını kanıtlama fırsatı buldular. Birbirinin aynısı bin tane yorum var. Bu başlığa aynı şeyi yaşamış bir kadın girse onca yorumu boşu boşuna okumak zorunda kalacak. Neymiş neden zıplamış neden inlemiş... Şurada küçük bir çocuğun geleceği söz konusu ama milletin derdi inlemeler zıplamalar... O kadar hassas olsaydınız konu sahibine laf yetiştirmek yerine o çocuk için neler yapılabilir ona kafa yorardınız.
Bunları balayında yapması çok doğal ama çocuğun orada ne işi var... Zıpladı inledi diye eleştirenleri haksız buluyorum ama önlem almadan yaptığı için de anneyi haksız buluyorum. Çocuk bu ne zaman uyanacağı belli olur mu? Kapı kilitlenmeli, çocuk korkarsa kapıyı vurur bağırır, hemen eylem sonlandırılır. Kimse zarar görmemiş olur. İlk yorumumda belirttim bu işi anca pedagog çözer. Üzüldüğüm tek kişi o masum çocuk..

Yeni kocası çocuğun balayına gelmesine nasıl müsaade etti bir de ona şaşıyorum. Haklısınız nasıl gördüğü önemli fakat bir de konu sahibi cevap vermeye tenezzül etse... balayında ya şu an deniz kum güneş keyif çatıyordur. Çocuğun halini şu an bilen yok, o psikolog senin bu psikolog benim gezmeleri lazım ama böyle anneler onu da yapmaz. Tamam abartma otur oturduğun yerde deyip yeni kocasıyla her yerde öpüşüp koklaşmaya devam eder.
Konunun gerçekten yaşanmış olma ihtimalini benim gözümde azaltan şeylerden biri de bu işte, cevap vermeyen konu sahibi. Yani bir anne afedersiniz bi tarafını da yırtsa bu kadar sorumsuz olamaz. Eğer gerçekse ve bu kadın böyle bir anneyse, çocuğun geleceğini düşünmek istemiyorum. Burada zıplamasına çok takılmışlar, gerçi başka ne söyleyebilir ki KK üyeleri burada, bizim yapabileceğimiz ne var? Hiçbir şey.

5 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz. Onlar olayi bizim gibi algilamazlar. Arkadaşlar olayı vajinismusa kadar getirmişler. Ama bizim kurduğumuz bağlantıları onlar kuramazlar henüz.
Mutlaka uzman yardımı alınmalı. Ama asla ne gördün, yada ne görmedin tarzı bir şey sormamalısiniz siz.
çocugunuzun bu olaydan sonra olan oyunlarını veya resimlerini gozlemleyebilirsiniz, uzmana anlatmak yada göstermek için.
Geçmiş olsun yaşadığınız bu tatsiz olayla ilgili. Evliliginiz size hayir getirsin inşallah. Ayrica Eşinizi ve sizi tebrik ediyorum. Çocuğunuzu götürmeseydiniz büyük ihtimalle evliliğin ilk gununden onu disladiginizi düşünecekti.
Çocuğu balayına götürmemekle dışlamanın bir alakası yok ki. Balayının amacı belli, karı koca dışında birinin orada ne işi var? Götürdüler de daha mı iyi oldu şimdi? Kuramazlar tabii ama kurdukları zaman tiksinecekler o üvey babadan. Belki de kendi cinsel deneyimini yaşarken o görüntüler aklına gelecek.. Çocuklar sandığımızdan zeki ve hızlı kavrarlar, uzmanlar nasıl halleder bilmem ama uzman bence de şart. Ve dediğim gibi ne olursa olsun, bir çocuğun balayında işi yoktur.. Zaten kalıp gelecekleri 1 hafta.

X