Kızım bizi gördü!

Kadın başına gelen felaketin farkında olarak çözüm önerileri talep ediyor ama gelen yorumların % 90 ı
anneyi suçlar nitelikte. Bu durumda annenin kendini suçlu hissetmemesi mümkün mü Hayyal?
Bilineni tekrarlamakta yarar var mı?
O anki psikolojisiyle bu suçlamaların arasına kendini atmak kolay olmasa gerek.
Evet cocuğun psikolojisi çok önemli ve onlar önceliğimiz olmalı ama kendi ihmali nedeniyle evladına zarar
verdiğini bilen bir annenin neler hissedebileceğini de düşünmeli değil miyiz?
Anne-çocuk ve adamın bu durumdan en az hasarla nasıl çıkabileceklerine ait önerilerimizle katkıda
bulunmalı değil miyiz?

Hadi annelik bakımından düşünemedi bu duruma geldi.
Peki özel hayatını zıplayıp hoplamasına inlemesine kadar Detaylı anlatmasını hoş görmememizin neresi tuhaf?
Cinsel ilişkiyi eşi, arkadaşlarına ya da dışarıda anlatsa konu sahibi hoş hisseder mi?
Aynı mantık bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi annelik bakımından düşünemedi bu duruma geldi.
Peki özel hayatını zıplayıp hoplamasına inlemesine kadar Detaylı anlatmasını hoş görmememizin neresi tuhaf?
Cinsel ilişkiyi eşi arkadaşları ya da dışarıda anlatsa konu sahibi hoş hisseder mi?
Aynı mantık bence.
Detaylı anlatımla ilgili kişisel düşüncemi daha önce belirtmiştim Hayyal.
Travmanın en dibini işaret etmek için ayrıntılı bilgi verdiğini, hem görsel hemde işitsel hafızasının darbe aldığını
ifade etmek istediğini düşünüyorum.

Bir sey daha yazicam. Bekarken balkonda oturuyordum sabah saat 9 10 civariydi. Komsumuzun oglu vardi 8 yaslarinda. Arkadasini duvara yaslamis kendini ona itip itip duruyordu ve diyordu ki " babam anneme böyle yapiyor" şok olmustum resmen.
Demekki çocuğun gozunun onunden yapiyorlar ve bu cocuk da merak edip baskasina uyguluyordu..

Eee nerdesin konu sahibi??

5 yaş biliçaltına her şeyin işlenebileceği bir yaştır,
O yüzden pedagogtan yardım almanız sizin leyhinizedir.
Ama o cocuk için bir uzmandan yardım almanız şart.

konu gerçek herkez bişeyler yaşamış ama anlatım tarzı yanlış gerçekçi degil. bi bayan bu şekilde yaşadıgı iğrençligi anlatmaz diye umuyorum. annesi bu olayı rahat bi şekilde anlatıyosa kızıda alayına anlatsın:KK70::KK70::KK70:

konu sahıbının neden kızına yakalandığına sasırmadım çünkü sorumsuz.
kapanan konuyu actırmış, banını kaldırtmış hala 2 mesajı var.
ınsanlar 32 sayfa yazıp durmuş. konu bence yıne kapatılmalı.

X