- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- Konu Sahibi Ece Dawswert
Bence konu sahibinin ikinci uyeligi oldugu icin ilk uyeliginden bizi takip ediyor diye dusunuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın başına gelen felaketin farkında olarak çözüm önerileri talep ediyor ama gelen yorumların % 90 ı
anneyi suçlar nitelikte. Bu durumda annenin kendini suçlu hissetmemesi mümkün mü Hayyal?
Bilineni tekrarlamakta yarar var mı?
O anki psikolojisiyle bu suçlamaların arasına kendini atmak kolay olmasa gerek.
Evet cocuğun psikolojisi çok önemli ve onlar önceliğimiz olmalı ama kendi ihmali nedeniyle evladına zarar
verdiğini bilen bir annenin neler hissedebileceğini de düşünmeli değil miyiz?
Anne-çocuk ve adamın bu durumdan en az hasarla nasıl çıkabileceklerine ait önerilerimizle katkıda
bulunmalı değil miyiz?
Detaylı anlatımla ilgili kişisel düşüncemi daha önce belirtmiştim Hayyal.Hadi annelik bakımından düşünemedi bu duruma geldi.
Peki özel hayatını zıplayıp hoplamasına inlemesine kadar Detaylı anlatmasını hoş görmememizin neresi tuhaf?
Cinsel ilişkiyi eşi arkadaşları ya da dışarıda anlatsa konu sahibi hoş hisseder mi?
Aynı mantık bence.
Aklıma cici babalı eski Türk filmleri geldi. kızıyla yeni kocası arasında duvar istememiş konu sahibi. heheBöyleleri insanı aseksüel yapar
Aynen. Kapiyi kitleyip de sevisin mi diyek ne diyek.Pedagogdan başka öneri çıkabilir mi burdan, kim ne desin yani, az bağır az zıpla denmeyeceğine göre olan da olmuş zaten pedagog tek care
ayyy Allahım gülcek durumum yoktu kahkaha attım iş yerinde allah senin iyiligini vrsin arkadaşım bakkala gitsin söylesin hahahaha ay töbe yaa hala gülüyorummKuzenimin kızıda anne babayı görmüş. 6 yaşında. Gelene gidene annemle babam s.....yorlar diyormus.
:) herkeze anlatıyor Muş gerçekte.ayyy Allahım gülcek durumum yoktu kahkaha attım iş yerinde allah senin iyiligini vrsin arkadaşım bakkala gitsin söylesin hahahaha ay töbe yaa hala gülüyorumm
ayyy töbe yarabbiimmmm. rezillige bak:) herkeze anlatıyor Muş gerçekte.
Bide o yaştaki çocuk s....meyi ne biliyorsa :)
Birinci üyeliği sizmişsiniz gibi hissettim.Birkaç çözüm önerisinden başka hep eleştri hep eleştri.
Sorusu olan yok ki cevap gelsin.
Valla hamile hamile midem bulandı hayal edinceHayır bir de gözümüzde canlandırıyoruz Tövbe yarabbim