- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 31
-
- Konu Sahibi smollgirl20
Guzel yonrwmmis ama.dedihiniz kadar etkilidir insalah..kiziniz hic bit gecmedi mi okuldaLimon kolonyası. Bütün kafasını kolonyalayıp tarayın bit tarağıyla bayılıp düşecekler hepsi. Bu işlemi haftada iki kez , 3-4 hafta yaparsanız garanti hiçbirşey kalmaz. Ayrıca çocuğu kreşe, ilkokula giden annelere de arada çocuğun saçına , montunun boynuna kolonya sıksalar bit gelmez. Benim kızın saçı poposuna kadar, benim de öyle, bu yöntemle korunuyoruz.
Kolonyası içindeki kimyasallar saça zarar verir döker beyazlatır saç derisini kabartır. YapmayınGuzel yonrwmmis ama.dedihiniz kadar etkilidir insalah..kiziniz hic bit gecmedi mi okulda
Anaokulundayken geçmişti, bana da geçirmişti, o zaman kayınvalidemden öğrendik, eskiden kuaför arkadaşı varmış o söylemişmiş. Saçımızı kesmeden kolonyayla kısa sürede kurtulduk. Şimdi artık ayda 1-2 defa montunun boynuna, şapkasına kolonya döküyorum biraz, bazen de diplere gelmeden saçına da damlatıyorum daha da bulaşmadı. Saçı uzun diye başka çocuklar saçını alıp kendi kafalarına yapışturıyorlar, peruk gibi sözde. Ama geçmedi şükür.Guzel yonrwmmis ama.dedihiniz kadar etkilidir insalah..kiziniz hic bit gecmedi mi okulda
Sürekli yapmıyoryz ki zaten. Bit ilacı da kimyasaldır. Bu söylediklerinizin hiçbiri olmadı, 32 yaşında, saçı belinden uzun ve boyasız bir bayanım. Daha beyaz yok.Kolonyası içindeki kimyasallar saça zarar verir döker beyazlatır saç derisini kabartır. Yapmayın
Olmadı diye yapmaya devam etmeyin derim, bit ilacı Kimyasal bile olsa saç anatomisine uygun üretilir dermotolojiktir. Kolonya öyle değil, alkol ve çeşitli kimyasalların hiçbiri saça uygun değil, özellikle küçük çocuğunuza tavsiye etmem, alkol saç derisi yolu ile vücuda çekilebilir, ama kişi kendi bilir ben asla kullanmazdım.Sürekli yapmıyoryz ki zaten. Bit ilacı da kimyasaldır. Bu söylediklerinizin hiçbiri olmadı, 32 yaşında, saçı belinden uzun ve boyasız bir bayanım. Daha beyaz yok.
Ilahi kız aklıma bile gelmemişti. Telefon azizliği.Ay aman o nasıl yanlış bir kelime Allah korusun
Herkesin farklı bakış açısı, farklı yöntemi var tabiki her konuda. Ben kendi yöntemimi söyledim. Bu yaştan sonra saçım beyazlasa da doğa kanunu derim, kolonyaya bağlamam :)Olmadı diye yapmaya devam etmeyin derim, bit ilacı Kimyasal bile olsa saç anatomisine uygun üretilir dermotolojiktir. Kolonya öyle değil, alkol ve çeşitli kimyasalların hiçbiri saça uygun değil, özellikle küçük çocuğunuza tavsiye etmem, alkol saç derisi yolu ile vücuda çekilebilir, ama kişi kendi bilir ben asla kullanmazdım.
bit şampuanıyla yıkayıp saç düzleştiricisiyle düzleştirin. Sirkelerin çoğu yanar dökülür. Sonra da tarayarak temizleyinz bekledikçe artar bi an önce bit şampuanı alın.
Sakın gaz yağı fln sürmeyin
Dogal zeytinyagi surup sacini strecleyin bu sekilde bitler bogulup oluyor ince tarakla tarayi sonra elma sirkesini suya katin yine ince tarakla tarayin.bi de tras kopugu de cok ise yariyor.sirkeli suyla durulayin yine ince tafakla tarayin.bit sampuani da mutlaka kullanmalisiniz bitten kurtulmak o kadar kolay degil sacini da kestirin mutlakaOf cok kotuyum.suan..4 yasindaki kizim okula da gitmiyor.gecrn kardesim.bize geldi kalmaya ogun onla yatti falan kardesimin basinda da sirke gormustum ..bi sekilde kizima da gecmis kizimda yoktu asla ole bisey..bugun bi baktimki bit var aman allahim bit tarayla taradim 2 tane cikti : canli sirke de var..bit ilaclari cok pahali kizlar ucu maliyetli bisey biliyormusunuz ..birdr 2 bitten sonra cok asiri taradom hic gelmedi taraga ..sirkeleride temizlersem tamamen gidermiki cok sinirim.bozuk suan tüylerim.havada geziyorim sanki
Bir bit ilaci kac para Allahaskina?
Of cok kotuyum.suan..4 yasindaki kizim okula da gitmiyor.gecrn kardesim.bize geldi kalmaya ogun onla yatti falan kardesimin basinda da sirke gormustum ..bi sekilde kizima da gecmis kizimda yoktu asla ole bisey..bugun bi baktimki bit var aman allahim bit tarayla taradim 2 tane cikti : canli sirke de var..bit ilaclari cok pahali kizlar ucu maliyetli bisey biliyormusunuz ..birdr 2 bitten sonra cok asiri taradom hic gelmedi taraga ..sirkeleride temizlersem tamamen gidermiki cok sinirim.bozuk suan tüylerim.havada geziyorim sanki
Yaa on yaşlarında ben de bitlenmistim, eve misafir geldi aile dostumuz. Kızı da bizi çok sever, ağladı yalvardı tepindi 'ne olur anne bu gece burada kalayim' diye, kadın da tamam dedi. Salona yatak serdik,kiz yine de dibimden ayrılmadı.Cqnim ben is guc yaparken birlikte koltuga uzanmislar sonra farkedip aldim yanindan o ara gecti sanirim