- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 37
- Konu Sahibi smollgirl20
Eskiden annem yıkama suyuna sirke koyar öyle yıkardı bizi sirkelerde temizlenirdi kafamızdan tabi banyo sonu yatırıp dizine kontrol ederdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay aman o nasıl yanlış bir kelime Allah korusunBit ilaci iyi bir bit ilaci 50-100 arasında. Ucuz bir sey alma gecmez ilacsiz hic gecmez. Gun aşırı uygula. Hergun sik tarakla tara ve sirkeleri temizle.
Cqnim ben is guc yaparken birlikte koltuga uzanmislar sonra farkedip aldim yanindan o ara gecti sanirimAmanin ben de bitlendiydim kucukken. Annem delirmisti hahahah. Aklima o gunler geldi
Paranit alin hem kardesiniz hem kiziniza yeter bir sise. Kardesinizde sirke gorup de hala kizinizla beraber yatirmaniz da ayri ilginc olmus
Limon kolonyası. Bütün kafasını kolonyalayıp tarayın bit tarağıyla bayılıp düşecekler hepsi. Bu işlemi haftada iki kez , 3-4 hafta yaparsanız garanti hiçbirşey kalmaz. Ayrıca çocuğu kreşe, ilkokula giden annelere de arada çocuğun saçına , montunun boynuna kolonya sıksalar bit gelmez. Benim kızın saçı poposuna kadar, benim de öyle, bu yöntemle korunuyoruz.Of cok kotuyum.suan..4 yasindaki kizim okula da gitmiyor.gecrn kardesim.bize geldi kalmaya ogun onla yatti falan kardesimin basinda da sirke gormustum ..bi sekilde kizima da gecmis kizimda yoktu asla ole bisey..bugun bi baktimki bit var aman allahim bit tarayla taradim 2 tane cikti : canli sirke de var..bit ilaclari cok pahali kizlar ucu maliyetli bisey biliyormusunuz ..birdr 2 bitten sonra cok asiri taradom hic gelmedi taraga ..sirkeleride temizlersem tamamen gidermiki cok sinirim.bozuk suan tüylerim.havada geziyorim sanki