- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.667
-
- Konu Sahibi smollgirl20
Makina deterjanı derdinize çare ama minik çok küçük bende işe yaramıştı normal şampuandan sonra birkaç yıkamada kesin çözüm.Of cok kotuyum.suan..4 yasindaki kizim okula da gitmiyor.gecrn kardesim.bize geldi kalmaya ogun onla yatti falan kardesimin basinda da sirke gormustum ..bi sekilde kizima da gecmis kizimda yoktu asla ole bisey..bugun bi baktimki bit var aman allahim bit tarayla taradim 2 tane cikti : canli sirke de var..bit ilaclari cok pahali kizlar ucu maliyetli bisey biliyormusunuz ..birdr 2 bitten sonra cok asiri taradom hic gelmedi taraga ..sirkeleride temizlersem tamamen gidermiki cok sinirim.bozuk suan tüylerim.havada geziyorim sanki
pahalı dediğiniz 8-40 tl arası degısıyor urun fıyatları.. bende bıtlendım ufakken , ılk ıs kızınızın tum yastık neversım ve camasırlarını kaynar suda yıkayın ,makınede 90 derece de yanı...Of cok kotuyum.suan..4 yasindaki kizim okula da gitmiyor.gecrn kardesim.bize geldi kalmaya ogun onla yatti falan kardesimin basinda da sirke gormustum ..bi sekilde kizima da gecmis kizimda yoktu asla ole bisey..bugun bi baktimki bit var aman allahim bit tarayla taradim 2 tane cikti : canli sirke de var..bit ilaclari cok pahali kizlar ucu maliyetli bisey biliyormusunuz ..birdr 2 bitten sonra cok asiri taradom hic gelmedi taraga ..sirkeleride temizlersem tamamen gidermiki cok sinirim.bozuk suan tüylerim.havada geziyorim sanki
Bitlerden kurtulmanın ennnn hızlı yolu bu. 3-5 bit mi? Sanırım siz hiç bit temizlemediniz. Kafasına kezzap dök demedim bu ne büyük tepki4 yaşındaki çocuktan bahsediyoruz saç düzleştirmek ne alaka ? Yanlış yönlendirme yapmayın lütfen. 4 yaşında çocuğun saçları her ne sebeple olursa olsun 3-5 bit düşürücem sevdasıyla düzleştirilir mi?
Bit şampuanıyla yıkayıp tarayınca zaten gidecek onlar.
Bukadar telaş etmeyin ilacı 7,5 tl ye aldım.Of cok kotuyum.suan..4 yasindaki kizim okula da gitmiyor.gecrn kardesim.bize geldi kalmaya ogun onla yatti falan kardesimin basinda da sirke gormustum ..bi sekilde kizima da gecmis kizimda yoktu asla ole bisey..bugun bi baktimki bit var aman allahim bit tarayla taradim 2 tane cikti : canli sirke de var..bit ilaclari cok pahali kizlar ucu maliyetli bisey biliyormusunuz ..birdr 2 bitten sonra cok asiri taradom hic gelmedi taraga ..sirkeleride temizlersem tamamen gidermiki cok sinirim.bozuk suan tüylerim.havada geziyorim sanki
Bit ilacı alamıyorsanız bolca mayonez sürüp tarayacaksınız.
Yağlı olduğu için tutunamayıp dökülüyor diye biliyorum bitler,sirkeler.
Eczanede rozet ve tokalar var bit gelmesin diye onlardan edinin birde muhakkak.
Keşke kardeşinizin kafasında göre göre birlikte yatırmasaydınız ikisini.
Mayonez doğal bi yöntem ilaç kullanmak istemeyen bi çok kişi tercih ediyorMayonez mi?yemek tarifi mi veriyorsunuz allah askına konu sahibi bi kendine gel. Kızın okula gitmiyomus henüz gitse heralde intihar edersin.
Git eczaneye bit ilacı rozeti ve tokası al. Zaten o ilacın içinden ince minnacık aralıklı dişleri olan tarak cıkıyor. İlactan sonra o tarakla tarıyorsun. Kızın sacları uzunsa kısalttır. Yastıgı yorganı güzelce yıka. Bir sorun kalmaz ortada
Ne alakası var yemek tarifiyle.Mayonez mi?yemek tarifi mi veriyorsunuz allah askına konu sahibi bi kendine gel. Kızın okula gitmiyomus henüz gitse heralde intihar edersin.
Git eczaneye bit ilacı rozeti ve tokası al. Zaten o ilacın içinden ince minnacık aralıklı dişleri olan tarak cıkıyor. İlactan sonra o tarakla tarıyorsun. Kızın sacları uzunsa kısalttır. Yastıgı yorganı güzelce yıka. Bir sorun kalmaz ortada
Ne alakası var yemek tarifiyle.
Mayonez bitlerin ortaya çıkmasını tutunamamasıni sağlıyor. Biraz araştırın konuşmadan önce.
Doğal evde uygulanabilecek birşey ayrıca
Bana da bir kere bulaştı sıra arkadaşımdan belimde gür saçlarım vardı annem şampuanla ve özel o bit taragiyla iyice taramış yikamisti geçmişti ... 1 hafta hergun tarayıp kontrol etti evde nerdeyse gaz maskesiyle dolaştık :)Bana ilkokulda surekli bulasirdi , aslinda annem cok dikkat ederdi temizligime hatta hep ornek gosterilirdim bu konuda. Corabima kadar utulerdi. Ama yinede kurtaramadik. Bitlenirdim annem eczaneye kosar ilac alir yikardi biterdi bir sure sonra tekrar başasonra meger sira arkadasimda varmis kullaklari cinlasin... Ben temizleniyorum o ise bitlerle devam ettigi icin surekli bulasiyor.. Cok zor sıkıntı cidden ama eczaneden ilacini almazsaniz bitmez o
Aynen bizde aynisini yapiyorduk ama yine bulasiyordu :) kardeslerime gecmiyordu Allahtan ama o gariplerde benim sayemde bastan asagi incelemeye aliniyorduBana da bir kere bulaştı sıra arkadaşımdan belimde gür saçlarım vardı annem şampuanla ve özel o bit taragiyla iyice taramış yikamisti geçmişti ... 1 hafta hergun tarayıp kontrol etti evde nerdeyse gaz maskesiyle dolaştık :)