eskiden gazmı ?birşey döküyorlardı saçlara temizliyordu hepsini diye hatırlıyorum ama emin değilim belki burda bilenler vardır. üzülme okul çağındaki çoğu kızda görülüyor. bazı anneler çocuklarıyla ilgilenmediği için kızında bitmi var ne var farkında bile olmuyor ondan sonra başkalarınada geçiyor böylee....
Canım yüzünü havluyla kapatıp sinek ilacı sık saçlarına, ardından saçlarını da havluyla sar ve biraz beklet. Çok sıkmadan diplere biraz fıs fıs.. Sinek ilacı çok etkili hemen hepsini öldürüyor..
Ben yazdım çoğunu:kedi:ayyyyyyyyy canlarım yaaa böyle üzgün üzgün akşamdan beri şu anda ilk defa açtım pc yi.öle üzgün bakarken konuya, etiketleride okudum şu durumda güldürdünüz beni Allah iyiliğinizi versin.kim yazdı onları öle hehe:))))
sabah kalktım kontrol ettim sirkeleri temizledim.akşam üzeri bit şampuanıyla yıkadım .ve tekrar oturdum çocuğun başına tam 2,5 saat kızlar sirke temizledim.çokluğundan değil de çok dağınık yerdeler çok inceledim.az öncede şöle bi baktım kalmadı gibi yarın yine sıkı kontrol edicem ve bit şampuanıyla yıkaycam.
kızlar olmaz bana gelmez demeyin.herkese geliyor bu şerrefsiz.ben görünce şoktan şoka girdim anlatama ya.o yüzden tek çare sık sık kafa kontrolü.walla çocumu evin içinde nerde denk gelsek şöle bi bakıyorum kafasına oda bunaldı ama....bende çok feci huylandım.sanki her bi yanımda bitler pireler geziyomuş gibi.inşallah bitti gibi bişi.Allah sizlerin başına vermesin çok feci bi durum.
hepinize yorumlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum tek tek.
etiketlerede bayıldım siz çooookkkk alemsiniz haaa..hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?