• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım bitlendi

DESPO

HATALIYSAM editöre bildir
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
1.910
2
116
Diğer
ah lepiska saçlı saçları beline kadar gelen kızmda bugün sirke farkettim:(((ilk defa:(((adeta şok geçirdim.aradım diplere baktım baktıkça bir sürü sirke gördüm.kızım 2-3 gündür kafasını ara ara kaşıyordu.bende yeni aldığım ve ilk kez kullandığım şampuanın yapmış olabileceğini düşündüm.bugün cuma olduğu için yıkayayım dedim.hiç ihtimal vermeden kafasını kontrol ettim ve sirkelerrr...hemen eczanemi aradım bit ilacı rica ettim.sağolsunlar 10 dakika sonra getirdiler.hemen uyguladım.%80 sirkelerin gittiğini gördüm.derken saçını kuruturken kafasında sersemlemiş bitide bulup öldürdüm.(iğrençtiiii)kalan sirkeleri tarakla taradım kimini elimle çektim.offffffff çok iğrençti ya.hemen nevresim ve çarşaflarını değiştirdim.ufak kızımdada çok az sirke gördüm.onuda ilaçladım taradım.
kızlar sizce muhtemelen sirke kalmıştır ve bu sirkeler hemen bit olurmu acaba?sabah tekrar kontrol edip varsa,ayıklayıp ilaçlamayı(bit şampuanı)düşünüyorum.ayy hala bit varmıdır diye düşünüyorum.ya kalan tektük sirkeler hemen bitleşirmiki?çok moralim bozuk kızlar ya.kızım sınıftaki önünde oturan sınıfa yeni gelen bi arkadaşının kafasını çok kaşıdığını söyledi.en yakın arkadaşının annesini arayıp uyardım kontrol etsin diye.yarın okulda veli toplantısı var öğretmenindede söyleyip bütün velilere söylemesini rica edicem.
ya kızlar çok iğrewnçtiiiii bögggg.
TEK TÜK KALAN SİRKELERE ÇAREEEE:((((mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kalan sirkleride tek tek ayıkla canım başka onlar dökülmez ki bit şapuanı aldığın iyi olmuş kısa zamanda kurtulursun

yarın tekrar şampuanla yıka ve sirkeleri mutlaka temizle.yoksa zaman içinde canlıları tekrar bit olur

eskiden gazmı ?birşey döküyorlardı saçlara temizliyordu hepsini diye hatırlıyorum ama emin değilim belki burda bilenler vardır. üzülme okul çağındaki çoğu kızda görülüyor. bazı anneler çocuklarıyla ilgilenmediği için kızında bitmi var ne var farkında bile olmuyor ondan sonra başkalarınada geçiyor böylee....

Canım yüzünü havluyla kapatıp sinek ilacı sık saçlarına, ardından saçlarını da havluyla sar ve biraz beklet. Çok sıkmadan diplere biraz fıs fıs.. Sinek ilacı çok etkili hemen hepsini öldürüyor..

Sormayın ya benimde bir öğrencimin kafası sirke kaynıyor. ilk defa gördüm başka bir öğretmen soylemese bilmezdim kepek zannederdim... kızı geçen yıl temizlemişler ama evde olduğu için bi türlü kurtulamamış. annesi özen göstermiyormuş çok nadir yıkanıyormuş. Onunda ailesinden yana çözümü malesef yok galiba, kaç defa konuşmuşlar ailesiyle ama sonuç yok. hatta öğretmenin biri kızı yıkamış geçen yıl tertemiz yapmışlar ama tekrar oluşmuş.
diğer arkadaşlarıda kıza bitli diyip yaklaşmıyorlar bi kerede ağlatmışlar dalga geçerek.

eskiden gazmı ?birşey döküyorlardı saçlara temizliyordu hepsini diye hatırlıyorum ama emin değilim belki burda bilenler vardır. üzülme okul çağındaki çoğu kızda görülüyor. bazı anneler çocuklarıyla ilgilenmediği için kızında bitmi var ne var farkında bile olmuyor ondan sonra başkalarınada geçiyor böylee....

Ay evet gazyağı dökülüyormuş saça. Kesin çareymiş. Ama çok fena yakmaz mı gaz saç diplerini..
:sinifsinif:

Bir de şey geldi aklıma. Bit temiz saça gelirmiş.Kanın kokusunu alırmış. Yani sık sık saç yıkamak çare değil, sorun yaparmış, öyle duymuştum...

ayyyyyy.bılırım bu bit derdıni.ögrencilerimde özelıkle köyden gelenlerde cok olurdu.valla sınıfta konsantırasyonumu toplayamazdım.egıtımci arkadaslarım ıyı anlar beniyerimseniben tenefus arasında bayan arkadaslarla bırbırımızın sacını kontrol edrdıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.en son veli toplantısı yaptık.bıt sampuanı almalaını söyledık.verdıklerı cvp para yokkıakannehirakannehirsonra kendı armızda paratoplamıstık almıstı sampuanları.canım sampuan cok ıyı gelıyo.bıtırıyo.bırde bı velım söylemıstı.sanırım dete dıye bır ılac varmıs.onun cocugunda dah cabuk bıtmısti o hıc koymazmıs.bır arastır ıstersen.ama ılac cok etlıymıs dıkkat et aman.kas yapalım derken gözden olmayalım.

evet gaz yağını bende duymuştum birde bit tarağı var diye biliyorum eczaneden bir araştır canım.

en iyi çözüm bit ilcı bence gaz olmaz ya çocuğa dokunur felan
geride kalanlarıda tek tek tenizliycen canımm

Şimdi gözümün önüne annem geldi,nedenmi?
4 kız kardeşiz ve saçlarımız belimizde,hepimiz birlikte bir bitlendik:roflol:
Ah anam onca biti,sirkeyi temizlemek için ne kadar çok yorulmuştu.
Canım bit şampuanı kullandıktan sonra,saçlarını ter çevrip kuruduktan sonra o bit tarağı ile tara saçlarını.
Biz gaz döküp beklemiştik oda çok etkili oluyor bitleri temizlemede.
Her öğrencinin başına gelebilecek bir durum.
Umarım bir an önce temizlenir.

Gazyağını pamukla sür diplere,sonra sık dişli bir tarakla tara,gördüğünü elinle ayıkla.
Gazan mübarek ola,ama bit şampuanı da uygula.Dört yandan hücum bu bitlere,şerefsiz bitler:delphin:

bit ilacı artı temızlemek gerek
geçen eczanede bı toka görduum şaşırıdm tokada mı satıyorsunuz artık dedım eczacı bit tokası bu dedı takınca bit gelmıyormus

Canım yüzünü havluyla kapatıp sinek ilacı sık saçlarına, ardından saçlarını da havluyla sar ve biraz beklet. Çok sıkmadan diplere biraz fıs fıs.. Sinek ilacı çok etkili hemen hepsini öldürüyor..

ay bende bitlenmiştim annem kafama sinek ilacı sıktı ve bidaha olmadı

ayyyyyyyyy canlarım yaaa böyle üzgün üzgün akşamdan beri şu anda ilk defa açtım pc yi.öle üzgün bakarken konuya, etiketleride okudum şu durumda güldürdünüz beni Allah iyiliğinizi versin.kim yazdı onları öle hehe:))))
sabah kalktım kontrol ettim sirkeleri temizledim.akşam üzeri bit şampuanıyla yıkadım .ve tekrar oturdum çocuğun başına tam 2,5 saat kızlar sirke temizledim.çokluğundan değil de çok dağınık yerdeler çok inceledim.az öncede şöle bi baktım kalmadı gibi yarın yine sıkı kontrol edicem ve bit şampuanıyla yıkaycam.
kızlar olmaz bana gelmez demeyin.herkese geliyor bu şerrefsiz.ben görünce şoktan şoka girdim anlatama ya.o yüzden tek çare sık sık kafa kontrolü.walla çocumu evin içinde nerde denk gelsek şöle bi bakıyorum kafasına oda bunaldı ama....bende çok feci huylandım.sanki her bi yanımda bitler pireler geziyomuş gibi.inşallah bitti gibi bişi.Allah sizlerin başına vermesin çok feci bi durum.
hepinize yorumlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum tek tek.
etiketlerede bayıldım siz çooookkkk alemsiniz haaa..
hihoyyyt

Son düzenleme:
haaaaaaa bide bu şerefsizin sirkeleri 7-8 günde bitleşiyomuşşşş:(((o kadar çabuk yaniiii

valla küçükkken çok bitlenirdim sebebi yakın arkadasımın bitli olması;anneme söylesem oynatmazdı;arkadasın anneside yaşlıydı bakamıyordu..annem yazık çok çekti benden;kız kardeşimdende..
bu sene köy okulundaydım;tüm sınıf bitliydi yaaa...
çok zor bir durum;bit ilacıyla bitmiyor;mutlaka tek tek sirkeler ayıklanacak..kulak arkaları ve ense kökü özellikle incelenecek;bir tane canlı kalsın gece;sabaha tüm saça yayılır..hem bit ilacıyla yıkayın;hem tarayın;hemde kendiniz hergün bakın..
eski günler aklıma geldikafamçokkarıştı

kizar misin bilmemde ben basligi görünce gükdüm sabah yazacaktim geri vazgectm acaba yanlis anlar mi diye..bende kücükken bitlenmistim hemde 4.sinifta okulda su saclara bakiyorlardi bir arkadasa sirke var denildi bende gülmüstüm sonra hafta sonuydu bende bi kasinti sacta cok kötü sonra bi bakti annem bit:)) ayy onlar ayiklandi kiwel diye bir sampuan aldi tek tek ayikladi o sampuani sürüyordu ince telli tarakla tariyordu banyoda bitler tarakta vay be cocuklugum geldi o yüzden güldüm..eczaneden bit ilaci alin ama insan o zamanlar insan utaniyor ama simdi nasilda gülüyorum gecmis olsun canaimcim

ayyyyyyyyy canlarım yaaa böyle üzgün üzgün akşamdan beri şu anda ilk defa açtım pc yi.öle üzgün bakarken konuya, etiketleride okudum şu durumda güldürdünüz beni Allah iyiliğinizi versin.kim yazdı onları öle hehe:))))
sabah kalktım kontrol ettim sirkeleri temizledim.akşam üzeri bit şampuanıyla yıkadım .ve tekrar oturdum çocuğun başına tam 2,5 saat kızlar sirke temizledim.çokluğundan değil de çok dağınık yerdeler çok inceledim.az öncede şöle bi baktım kalmadı gibi yarın yine sıkı kontrol edicem ve bit şampuanıyla yıkaycam.
kızlar olmaz bana gelmez demeyin.herkese geliyor bu şerrefsiz.ben görünce şoktan şoka girdim anlatama ya.o yüzden tek çare sık sık kafa kontrolü.walla çocumu evin içinde nerde denk gelsek şöle bi bakıyorum kafasına oda bunaldı ama....bende çok feci huylandım.sanki her bi yanımda bitler pireler geziyomuş gibi.inşallah bitti gibi bişi.Allah sizlerin başına vermesin çok feci bi durum.
hepinize yorumlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum tek tek.
etiketlerede bayıldım siz çooookkkk alemsiniz haaa..
hihoyyyt
Ben yazdım çoğunu:kedi:

Back