ah lepiska saçlı saçları beline kadar gelen kızmda bugün sirke farkettim((ilk defa((adeta şok geçirdim.aradım diplere baktım baktıkça bir sürü sirke gördüm.kızım 2-3 gündür kafasını ara ara kaşıyordu.bende yeni aldığım ve ilk kez kullandığım şampuanın yapmış olabileceğini düşündüm.bugün cuma olduğu için yıkayayım dedim.hiç ihtimal vermeden kafasını kontrol ettim ve sirkelerrr...hemen eczanemi aradım bit ilacı rica ettim.sağolsunlar 10 dakika sonra getirdiler.hemen uyguladım.%80 sirkelerin gittiğini gördüm.derken saçını kuruturken kafasında sersemlemiş bitide bulup öldürdüm.(iğrençtiiii)kalan sirkeleri tarakla taradım kimini elimle çektim.offffffff çok iğrençti ya.hemen nevresim ve çarşaflarını değiştirdim.ufak kızımdada çok az sirke gördüm.onuda ilaçladım taradım.
kızlar sizce muhtemelen sirke kalmıştır ve bu sirkeler hemen bit olurmu acaba?sabah tekrar kontrol edip varsa,ayıklayıp ilaçlamayı(bit şampuanı)düşünüyorum.ayy hala bit varmıdır diye düşünüyorum.ya kalan tektük sirkeler hemen bitleşirmiki?çok moralim bozuk kızlar ya.kızım sınıftaki önünde oturan sınıfa yeni gelen bi arkadaşının kafasını çok kaşıdığını söyledi.en yakın arkadaşının annesini arayıp uyardım kontrol etsin diye.yarın okulda veli toplantısı var öğretmenindede söyleyip bütün velilere söylemesini rica edicem.
ya kızlar çok iğrewnçtiiiii bögggg.
TEK TÜK KALAN SİRKELERE ÇAREEEE(((mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar sizce muhtemelen sirke kalmıştır ve bu sirkeler hemen bit olurmu acaba?sabah tekrar kontrol edip varsa,ayıklayıp ilaçlamayı(bit şampuanı)düşünüyorum.ayy hala bit varmıdır diye düşünüyorum.ya kalan tektük sirkeler hemen bitleşirmiki?çok moralim bozuk kızlar ya.kızım sınıftaki önünde oturan sınıfa yeni gelen bi arkadaşının kafasını çok kaşıdığını söyledi.en yakın arkadaşının annesini arayıp uyardım kontrol etsin diye.yarın okulda veli toplantısı var öğretmenindede söyleyip bütün velilere söylemesini rica edicem.
ya kızlar çok iğrewnçtiiiii bögggg.
TEK TÜK KALAN SİRKELERE ÇAREEEE(((mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben