- 12 Temmuz 2006
- 56.343
- 216.571
- 1.223
- 52
Bit her yeri sarar, yastık, yorganların dikiş yerlerine bile gizlenir meret, o yüzden hanede bir kişi de bile bit, sirke olsa yıkanabilecek herşey yıkanmalı, yıkanamayacak eşyalar hava almayacak ve 1 hafta havasız kalacak şekilde toplanıp bir poşete yerleştirilmeli veya vakumlanmalı.Bit saçta gezmiyor mu? Kıyafetle koltukla ilgisi ne ki? :)
Olabilir böyle şeyler moralinizi bozmayın yahu. Her çocuğun başına gelebilir :) benim kardeşim bitlendiğinde ailecek buna gülüyorduk. Onun arkasından hepimiz bitlenmiştik :))
Geçer merak etmeyin. Annem en son çözümü saçımıza boya sürmekle bulmuştu :)
Kısa süre saçlarda tutulup yıkanırsa tertemiz olur.
P pinartn çok geçmiş olsun, öğretmene mutlaka haber verin, sınıftaki öğrencilerden bir tanesi bitin kaynağı olabilir, tüm öğrenciler temizlenmediği müddetçe çocuğunuz devamlı bitlenir, kullandığınız ilaçlar bit ve sirke temizlemede etkilidir ama sirkeler iyice temizlenene kadar sık dişli bit tarağıyla sürekli tarayın ve kızınızın saçlarındaki sirkeleri elinizle ayıklayın, sirke de kaşındırır, maalesef bit çok hızlı üreyebilen bir canlı, anında saç diplerine yumurta bırakabiliyor, kızım ilkokulla giderken çok çektim bu bitlerden, onun da saçları hem uzun hem gürdü, dizlerimin arasına oturtup saatlerce sirke ayıklardım, aklıma geldikçe bile kaşınıyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)