Kızım bitlendi, yardım!!!!!

Bit her yeri sarar, yastık, yorganların dikiş yerlerine bile gizlenir meret, o yüzden hanede bir kişi de bile bit, sirke olsa yıkanabilecek herşey yıkanmalı, yıkanamayacak eşyalar hava almayacak ve 1 hafta havasız kalacak şekilde toplanıp bir poşete yerleştirilmeli veya vakumlanmalı.

P pinartn çok geçmiş olsun, öğretmene mutlaka haber verin, sınıftaki öğrencilerden bir tanesi bitin kaynağı olabilir, tüm öğrenciler temizlenmediği müddetçe çocuğunuz devamlı bitlenir, kullandığınız ilaçlar bit ve sirke temizlemede etkilidir ama sirkeler iyice temizlenene kadar sık dişli bit tarağıyla sürekli tarayın ve kızınızın saçlarındaki sirkeleri elinizle ayıklayın, sirke de kaşındırır, maalesef bit çok hızlı üreyebilen bir canlı, anında saç diplerine yumurta bırakabiliyor, kızım ilkokulla giderken çok çektim bu bitlerden, onun da saçları hem uzun hem gürdü, dizlerimin arasına oturtup saatlerce sirke ayıklardım, aklıma geldikçe bile kaşınıyorum

Bir de tüm annelere rica çocuklarınızı haftada bir değil iki kere yıkayın.Zaten yazın çocuklar her gün dış alıyor ancak kışın çocuğunu bırakın haftada bir iki haftada bir yıkayan insanlar var.Unutmayın bit pislikten olur,kurunun yanında yaş ta yanar misali sınıfın en temiz öğrencisi dahil herkese bulaşır

Erkan şamcının mayonez reçetesi var onu deneyin birde yurt dışında okullar da Montlar için Gamboç zorunlu sizde alın çocuğunuz montu içine koyup öyle assın

ne bitlenmiştim bende zamanında.annem bize gaz sürerdi ama bilinçli bir şekilde tabi bilmeden kimse dökmesin.sonrasın da da şampuanı vardı onun aynı marka piyasada var mıdır hala bilmiyorum.o şekilde kurtuldu biz tabi öncesinde saçlarımız kesildi ayıklandı sonra bu işlemler yapıldı.

Okurken bile kaşınıyorum. Dün paranit sıkıp bitlerin tamamından ve sirkelerin bir kısmından arındırdım. Bugün de antibit şampuanla yıkayıp banyodayken iyice ince dişli tarakla taradım. sonrasında tutam tutam saçlarını düzleştiriciyle düzleştirdim. Bunu da bu sitedeki önerilerden öğrendim ve inanılmaz etkisi oldu. Sirkeler daha kolay ayrılmaya başladı. Hemen hemen hepsini temizledim. Bir yandan da koltuklar kırlent kılıfları nevresim ve tüm kıyafetleri yıkamaya devam ediyorum. Her gün düzleştirip kontrol edeceğim. Bir iki kez daha antibit şampuan düşünüyorum. Haftasonuna kadar halledemezsem paraniti tekrarlayacağım. Çok zor bir şey. Allah kimseye vermesin. Bir de lavanta yağı alıp okula giderken yakasına ensesine damlatacağım.

Bu arada öğretmene haber verdim ama başta okuldan değil de başka bir yerden olabilir deyip pek kondurmak istemedi. Özel okul olduğundan sanırım. Sonra ben sebeplerini açıklayınca velilere bilgilendirme mesajı attı.

Yorumlar için herkese teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…