of ya bunu benim oğlumda çok yapıyor
ne yalan söyliyim valla bende çok bozuluyorum
ve inan çok üzülüyorum
üstelik ben çalışmıyorum da...
benim oğlum 3,5 yaşında bilmiyorum belkide buda bi dönemdir yada arkadaşların dediği gibi bizi üzdüklerini anladıkları için böyle yapmaya devam ediyolardır bilmiyorum ki ne düşünüpte böyle söylüyo bu sıpalar
bi gün küstüm ona, seninle konuşmayacağım küsüm sana dedim geldi yanıma önce konuşmaya çalıştı baktı ben konuşmuyorum '' amaaan konuşmazsan konuşma bende babamla konuşurum'' dedi ikinci bi şok yaşattı bende
ama babasına hiç demez böyle şeyler, acaip iyi anlaşırlar hatta birlikte uyuyolar beni istemez yanında ee doğal olarak bende kıskanıyorum onları napıyım çok seviyorum oğlumu onunda en çok beni sevmesini istiyorum üstelik beni sevmediğini söylediği zaman '' olsun sen beni sevmesende ben seni çok seviyorum'' deyip, sarılırım, mıncıklarım, öperim ama yine söyler 'sen git babamı istiyorum' der
hatta geçen hafta sabah gözünü açtığı andan itibaren akşam babası gelene kadar ' anne babam ne zaman gelecek, anne babam gelecek beni gezmeye götürecek, anne babam gelecek dimi ' diye bir sürü soru sorarak o kadar üzdüki beni sanki ben kötü anneyim, sanki onu hapis tutuyorum ve benimle hiç mutlu değil diye düşünüp çok üzüldüm oturup ağladım
yani arkadaşım derdine bi çare olamayacağım, çünkü aynısı bendede var ne diyebilirimki sadece fazla takmamaya çalışmalıyız galiba