• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım beni sevmiyor.

annenursel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
2
0
36
İstanbul
3 yaşında kız çocuk annesiyim.İşten eve gittiğimde kızım bana .seni sevmiyorum,seni istemiyorum sen git diyor.Son zamanlarda oldukça fazla söylemeye başladı.Acaba bu bilinçli bir davranış şeklimidir? Çok üzülüyorum ve çok ağlıyorum ah yazık annem ağlıyor diyor ama babası anneden özür dile git onu öp dediğinde hayır diyor. Sinirlerim çok bozuk bu durumda profosyonel bir yardım almalımıyım.

Kızınız gündüz evde olmayışınızın acısını çıkarıyor bence sizden. Onunla daha fazla ilgilenmeniz için naz yapıyor. Sizi çok sevdiği ve ayrı kalmak istemediği için yapıyor.

Küçük hanım aklı sıra cezalandırıyor sizi :ecrin_bebek:

Onun yanında üzüldüğünüzü belli ederek çok büyük yanlış yapıyorsunuz. neden karşısında ağlıyorsunuz ki. Onun yaptığı bilinçli bir davranış değil.

Çocuk annesini sevmez olurmu hiç, neden böyle düşünüyorsunuz. Bakmayın siz onun öyle demesine, dedimya cezanızı bu şekilde kesiyor sizin.

Tamam tatlım sen beni sevmeyebilirsin ama ben seni çok seviyorum, birtanem deyip sarılın yavrunuza. Hiçbirşey yokmuş gibi davranın. Zamanla vazgeçer zaten bu davranışından.

3 yaşındaki kızınız canevinizden vurmuş sizi, çok akıllı sıpa yav:hulya:

ayy buu çocuklar bazen bende senin hissettiğin gibi hissediyorum canım ama arkadaşlar haklı aklınca cezalandırıyor olabilir . farklı bi paylaşım bekliyor olabilir oyun şekillerini falan değiştirsen etkili olur belki . arkadaşımın kızıda anne sen işe git evde olmana gerek yok falan derdi hafta içi şans kaza evde olduğunda ama hafta sonları canım annem sen ne kadar iyi bi annesin derdi . buda bi cezalandırma işte tepki veriyor aklı sıra

bencede cezalandırıyor siz.. bence ona çalışmanızın neden gerekli olduğunu, siz çalışında sahip olduğunuz şeyleri, çalışmazsanız nelerin olmayacağını onun anlayacağı dilde anlatmaya çalışın. 3 yaşında bir çocuğun çalışan kişinin sadece evde olmaması olarak gördüğünü düşünürsek verdiği tepki çok doğal bence. size bol kahkahalı sevgi dolu bi ömür diliyorum ....

Küçük hanım aklı sıra cezalandırıyor sizi :ecrin_bebek:

Onun yanında üzüldüğünüzü belli ederek çok büyük yanlış yapıyorsunuz. neden karşısında ağlıyorsunuz ki. Onun yaptığı bilinçli bir davranış değil.

Çocuk annesini sevmez olurmu hiç, neden böyle düşünüyorsunuz. Bakmayın siz onun öyle demesine, dedimya cezanızı bu şekilde kesiyor sizin.

Tamam tatlım sen beni sevmeyebilirsin ama ben seni çok seviyorum, birtanem deyip sarılın yavrunuza. Hiçbirşey yokmuş gibi davranın. Zamanla vazgeçer zaten bu davranışından.

3 yaşındaki kızınız canevinizden vurmuş sizi, çok akıllı sıpa yav:hulya:

Cok dogru bir tespit, katiliyorum. Uzulmeyiniz o sisin cocugunuz elbette ki sikintilarinizi o buyurken asacakisiniz ona deger verdiginiz surece.

Seviyor tabiki. çocuklar anne ve babaları onlarla yeterince vakit geçiremediklerinde ya da istedikleri olmadığında bunu kullanırlar. önce seni sevmiyorum der, sonra beni sevme der. daha ileriki yaşlarda sen öl der, ben öleyim der.... bu gibi durumları her çocuk yapmaz ama bazı uyanıklar denerler. siz tüm sevecenliğinizle sevginizle ona karşılık verin her zaman. Seni üzmeye çalışmıyor. ama üzüldüğünü görünce yine yapıyor. bir arkadaşımın oğlu bu yöntemleri deneyerek büyümüş oradan biliyorum. şu an 12 yaşında mutlu annesini seven anlayışlı bir çocuk. ama küçükken ahhhh ahhh. yine bir arkadaşımın 5 yaşındaki kızı siz beni hiç sevmiyorsunuz öleyim de kurtulayım bu dünyadan diyoır. benim 2 yaşındaki oğlum 2 ay önce anne bıktım senden dedi:) tabi gülümseyip geçiyoruz. sen de öyle yap ve bu şekilde tepki vermesine sebep lan şeyi bulmaya çalış....

sakın öyle saklanma falan yapmayın arkadaş şaka yapıyor olmalıı,anne sevilmezmi hiçç..sizden ayrı olmak zorunda kaldığı için biraz agresif olabilir size karşı ve en çok nazda sitemde anneye edilir zaten..ben çarşamba akşamları oğlumu bakıcısına götürüyorum bir kursa katıldığım için almaya gittiğimde bakıcısının boynuna öyle bir sarılıyor ve ağlıyor ki o annesi ben bakıcısıyım gibi uzaktan birisi gözlese öyle sanır,geçen sene de evimizden giderken ardından ağlıyordu bakıcısının hala da bazen yapar benim ardımdan çat diye kapıyı kapatır,bunlar normal tepkiler ne mutlu ki tepkisini gösterebiliyor ya bunu kendi içinde yaşamaya kalksaydı,arkadaşın dediği gibi gözyaşlarınız onu daha çok kamçılar ve size dahada tepki gösterebilir,ve sakın ona beni seviyormusun gibi sorular sormayın,siz onu ne kadar çok sevdiğinizi,özlediğini sözel değil ama oyunla onunla kaliteli zamanlar geçirmeye çalışarak hissettirin eminim değişecektir..

üzülmeyinn sizi göremediği için aklı sıra naz yapıo annesii :)) ona aksamları kucuk surprızler yapın mutlu olsn :))

sevgıler:))

of ya bunu benim oğlumda çok yapıyor
ne yalan söyliyim valla bende çok bozuluyorum :59: ve inan çok üzülüyorum

üstelik ben çalışmıyorum da...
benim oğlum 3,5 yaşında bilmiyorum belkide buda bi dönemdir yada arkadaşların dediği gibi bizi üzdüklerini anladıkları için böyle yapmaya devam ediyolardır bilmiyorum ki ne düşünüpte böyle söylüyo bu sıpalar

bi gün küstüm ona, seninle konuşmayacağım küsüm sana dedim geldi yanıma önce konuşmaya çalıştı baktı ben konuşmuyorum '' amaaan konuşmazsan konuşma bende babamla konuşurum'' dedi ikinci bi şok yaşattı bende

ama babasına hiç demez böyle şeyler, acaip iyi anlaşırlar hatta birlikte uyuyolar beni istemez yanında ee doğal olarak bende kıskanıyorum onları napıyım çok seviyorum oğlumu onunda en çok beni sevmesini istiyorum üstelik beni sevmediğini söylediği zaman '' olsun sen beni sevmesende ben seni çok seviyorum'' deyip, sarılırım, mıncıklarım, öperim ama yine söyler 'sen git babamı istiyorum' der
hatta geçen hafta sabah gözünü açtığı andan itibaren akşam babası gelene kadar ' anne babam ne zaman gelecek, anne babam gelecek beni gezmeye götürecek, anne babam gelecek dimi ' diye bir sürü soru sorarak o kadar üzdüki beni sanki ben kötü anneyim, sanki onu hapis tutuyorum ve benimle hiç mutlu değil diye düşünüp çok üzüldüm oturup ağladım

yani arkadaşım derdine bi çare olamayacağım, çünkü aynısı bendede var ne diyebilirimki sadece fazla takmamaya çalışmalıyız galiba

3 yaşında kız çocuk annesiyim.İşten eve gittiğimde kızım bana .seni sevmiyorum,seni istemiyorum sen git diyor.Son zamanlarda oldukça fazla söylemeye başladı.Acaba bu bilinçli bir davranış şeklimidir? Çok üzülüyorum ve çok ağlıyorum ah yazık annem ağlıyor diyor ama babası anneden özür dile git onu öp dediğinde hayır diyor. Sinirlerim çok bozuk bu durumda profosyonel bir yardım almalımıyım.

:))
çocuğunuz sizin ilginizi bu şekilde çekmeyi başarmış devam ediyor küçük hilelerine
öncelikle onun karşısında ağlamayın neden eline koz veriyorsunuz ki
öncelikle 3 yaşındaki çocuklar bu konularda biraz acımasız olurlar
sadece size karşı da değil emin olun arkadaşlarına dda git istemiyorum tarzı sözcükler söylerler
çünkü benmerkezci döneme girmişlerdir
isterler ki dünya etraflarında dönsün olmayan şeyleri istemiyorum sevmiyorum gibi tepkilerde bulunurlar
siz sakin olun
ben kızımı çokk seviyorum deyin duymak istediği o:)
bazen yanınıza gelmek istemezse hmmm bende biraz oyun oynayabileceğimizi düşünmüştüm ama sanırım kızım gelmiceek yanıma o zaman bizde başka zaman oynarız gibi sakin yaklaşımlarda bulunun emin olun hemen gelecektir yanınıza
üzülmeyin sakin olun:)))
normal gelişim olarak düşünün sükunetinizi bozmadan onlara oyuncak olmadan atlatın:))

benim de kızıma annem bakıyor 3,5 yaşında cuma günleri alıyorum artık yanında olmadığım farkında bana kızsa bile bu konuyu konuşarak anlatmaya çalışıyorum,--bak bebeğim ben çalışmak zorundayım yoksa sana oyuncak alamam,mama alamam sahibi olduğu bi çok şeyi ön plana koyarak anlatmaya çalışıyorum (bunu yapmak istemiyorum ama hayat şartları ağırrrr..) küçük görüyoruz aslında ama herşeyi anlıyorlar çoğu zaman annemden ağlamadan uğurluyor beni biliyorum canı acıyo canım acıyo ama neyapim,artık kendi diyor benim annem çalışıyor ben burda kalmalıyım ....bazen ayrılık dayanılmaz oluyor ama herşeye yeniden başlıyoruz konuşarak tabi.. başka yolu yok bence sende konuşmayı denemelisin....

canım uzulme benımde kızım 3 5 yasında oda arda soyluyor senı sevmıyorum gecende öl yenı anne alalım neden dıye sordumda sne benle cok oynamıyorsun guzelce konsudum her dakıka senınle oynıyamamkı evı toplamam yemek yapmm lazım azda kedıme vakıt ayırmam lazım bazen sende tek basına oynaya bılrıısn deıdm mesela ıse gıttıgım donemdede soyledımona ıse gıdecegımı para kazndıgım zman ona guzle seyler alabılecegımı dedım boyle dıye bılırısnız artık cocuktan cocugada huy degsıor ama benımkı oyle ıse gıderken senı sevmıorm falan dmezdı:D dort gozle beklerdı gelıcem dıye :D

canım bıde anaokuluna krese yada verebılmek gıbı ımkanın varsa yada haftada bı kacgun oyun grubuna yollaya bılıyorsa yolla derım evde egerkıkendı yasıtı yoksa sıkılıyorlar kızımı bu sene ana okuluna yazdırcam anlamıor dıyoruz ama cok seyın farkındalar sevınıyor kendı aklında planlar bıle yapmıs sımdıkden annem ve babam ıse gıderler ben servısle okuluma gıderım hıc aglamkı dıyor :D uslu durum oyuncaklar var orda arkadslarım olucak dıyor sızde ısten gelınce benı alrısınız eve gelırız dıyor:D bazen fıkırlerı karsında sasırıorum bendne buyuk sanıorum:D

Back