Anket Kızım beni istemiyor

İşe gittiğim ve her gün kızımı ya kendi anne-babama ya da eşimin anne-babasına bırakmam gerektiği halde kesinlikle sınırları aşmalarına izin vermem. Saygısızlık yapmam ama bebeğimin annesi benim. Eşim de benimle aynı fikirde. Aynı fikirde olmasaydı da olmak zorunda kalırdı. Geç olmadan çocuğunuzla bağ kurun, bir an önce..

Merhaba.9 aylık kızım var.Kayınpeder kaynana bizle yaşıyor oğlu için ev kurdular ama kendileri burada kalıyor önceden yaşadıkları evde kalmıyorlar(işte şehir merkezi ses falan olduğu için ve bebeğe bakmak için)kızım bütün günün onlarda bana gelmek istiyor buna sevinip gülüyorlar işte size gelmek istiyor bizi seviyor ve s gibi söylemler ağladığında gelip bebeği alıyorlar kucağımızdan daha çok benim yani eşim işde oluyor doğduğundan beri böyle odalarına götürür saatlarce oynuyorlar.Bir tek temel ihtiyaçlarını ödemek için bende oluyor günde toplasan 2-3 saat falan.Yemek vermek için almak istiyorum kayınpederim direkt bebeğe bakıyor işte gelmek istemedeğinde mutlu oluyor.Yalnız kaldığımda bebeğim bana gelmek istiyor bende durmuyor ama onlar olduğunda durmuyor sürekli onlara gidiyor hemen gelip alıyorlar.Bebeğin bokuna giyimine yemeğine her şeye karışıyorlar delirmek üzereyim bir de ikinciye hamileyim.Eşim de bir şey söylemiyor bir şey dediğimde bana nankor diyor arkamda durmuyor sürekli beni bana kötülüyor çok yoruldum bu durumdan
Siz annesiniz ne olursa olsun bu duruma izin vermemelisiniz. O sizin cocugunuz sizin kanınız. Kimseye mutluluk unsuru dogrup hediye ettiniz degil. Onlarda sınırını bilsin ki bilmiyorsa bildirin kibarca veya olmasi gerektigi gibi tatli veya ise yaramazsa artik sabir gostermeyecegim hataydi simdiye kadar buna bilerek veya bilmeyerek izjn vermek deyin. Huylarina suylarina göre soyleyin iste. Kimse sizden çocuğunuzu çalamaz. Yarin bir gün size düşmanda edebilirler hafiften. Sizin kaniniz dediğim gibi size hemen alisacaktir. Zor bile olsa pes etmeyin. Annesi sizsiniz.

X