• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım ayaklarını ice basiyor.izmirde onerebileceginiz ortopedist var mi

maviorman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
93
3
86
39
Muğla
Selam kızlar .2bucuk yasinda kizim var ayaklarini ice basıyor. .bodrumda oturuyor um burda götürdüm ankarada götürdüm sonuc alamadik.izmirde onerebileceginiz ortopedist var mi..

Benim kizimin sol ayaginda vardi. 15 aylikken adanaya ortopediste goturdum. Ozel ayakkabi icin erken oldugunu soyledi, yeni yurumeye baslamisti ayrica. Bol bol kuma bassin , ayaklarini poposunun altina koymasin bagdas kursun ve parmaklarinin ucunda birseylere uzanir gibi yapsin dedi, 2,5 yasina girince tekrar gelin eger duzelmezse ayakkabi veririm dedi cok sukur duzeldi, inss kiziniz ki de duzelir, gecmis olsun,

Benim kizimin sol ayaginda vardi. 15 aylikken adanaya ortopediste goturdum. Ozel ayakkabi icin erken oldugunu soyledi, yeni yurumeye baslamisti ayrica. Bol bol kuma bassin , ayaklarini poposunun altina koymasin bagdas kursun ve parmaklarinin ucunda birseylere uzanir gibi yapsin dedi, 2,5 yasina girince tekrar gelin eger duzelmezse ayakkabi veririm dedi cok sukur duzeldi, inss kiziniz ki de duzelir, gecmis olsun,
Kızım 2bucuk yaşında. Ankarada götürdüğü m doktor ayakkabi verdi yaptirdim ama giydiremedim..bi kac kere zorladim yara yapti..bi gun markette gezerken bi bey beni cevirdi ayni durumda kızının oldugunu ve izmirde bi doktora götürdüğü nu ve duzeldigini söyledi. .ama doktoru ve hastaneyi hatirlayamaiyorun. .esimin kizkardesu dayilari yegenleri hepsinde var içe basma..kizimda kalsın istemiyorum :(( ilginize teşekkür ederim

Kızım 2bucuk yaşında. Ankarada götürdüğü m doktor ayakkabi verdi yaptirdim ama giydiremedim..bi kac kere zorladim yara yapti..bi gun markette gezerken bi bey beni cevirdi ayni durumda kızının oldugunu ve izmirde bi doktora götürdüğü nu ve duzeldigini söyledi. .ama doktoru ve hastaneyi hatirlayamaiyorun. .esimin kizkardesu dayilari yegenleri hepsinde var içe basma..kizimda kalsın istemiyorum :(( ilginize teşekkür ederim

evet maaleseff benim de eşim de var içe basma. ben de kızımda aynı durum çıkınca öğrendim. hatta eşim 2,5 yaşındayken ayakkabı giymiş 1 sene, düzelmiş ama yine de uzun süre ayakta duramaz ve askeri liseye de ayağındaki düz tabanlık yüzünden alınamamış. ankara da kime gitmiştiniz? yani int.den araştırın mutlaka bir dr vardır. ayakkabının yara yapması kötü olmuş tabii çünkü sürekli giyecek. inş düzelir.

Back