- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
Kızına kendi adını koyacak olanları hep tuhaf bulmuşumdur Zeynep hanımcımbu arada benimde ismim Zeynep
Tuhaf biri miyim bilmiyorum
Kızına kendi adını koyacak olanları hep tuhaf bulmuşumdur Zeynep hanımcım
Nilhan çok orijinal, kulağa çok hoş geliyor tebrik ederim
Şabanoğlu şaban dedemin adı da şaban hesabıbu arada benimde ismim Zeynep
Tuhaf biri miyim bilmiyorum
Başlığı okuyup zeynep ismini görünce şaşırdım
Bir suruuuuuu zeynep var ki
bennnnn bennnnBaşlık saçma oldu farkindayim..
Bebislerimize isim düşünüyoruz hepimiz, fikirlere saygida duyarım saygida beklerim tabi.
Bende 22+6 haftalik gebiş olarak kız çocuğu annesi olacagim Allahin izniyle.
Bende isim düşünüyorum ama gelenekçi biri olarak simdinin moda isimleri;
Asel, Almina, Liya, Lila gibi manaları tartisilir isimler değil.
Anne babanin cocuk üzerindeki ilk hakki ona hayırlı isim vermektir bunu unutmayalım.
Dusunsenize bu günün Asel'leri, Liya'ları yarın okulda bir araya gelecek..
merhaba ben Asel ..
aa bende Asel Su..
aa bende Mira Asel..
bende Liya Asel..
sınıfta bir tane de Zeynep varmış
Şimdi illaki yazdiklarima defans olunacak, kime ne sanane denecek lakin..
Evladınıza vereceginiz isim ileride karakteri ile örtüşek mi bi düşünmeli ama değil mi?
Hem belkide ismi kaderine etki edecek..
Bu arada evet ben Zeynep ismini vereceğim inşallah minigime
/ Zeynep Nilhan /
bennnnn bennnnne ilkokulda ne orta okulda ne lisede nede üniversitede bırakın sınıfı okulda bile yoktu benim ismim 26 yaşındayım kendi ismimde biriyle hiç pişti olmadım.
90larda Büşra ve Merve adı patlamisti, 2010larda 2020lerde de Liya, Asel, Liva, Lina patlamasi olacak.90lar doğumlular varsa telefon listenizde 10dan fazla Büşra ve Merve olabilir benim 85 kişilik sinifimda 10 tane Merve vardı.
Sizinle aynı fikirdeyim. Sırf kulağa hoş geliyor diye sacma sapan isimler koyuyorlar. 90 lı biri olarak bizim dönemimizde yine anlamlı isimler vardı kübra, büşra, merve, Elif, esra, özge, gözde, gizem, Burcu, gamze bunlar her zaman rastladığım popüler isimlerdi ve hepsi anlamlıydı.
Lisede sinif da 2 tane gözde, 3 tane gizem, 3 tane özge, 3 tane Kubra, 3 tane merve vardı
Üniversite hazırlık sinifinda 16 kişilik sınıfta 5 tane elif vardı.
Yani dediginize katılıyorum yeni isim kimsede olmasın diye herkes aynı ismi koyuyor.
Eskiler bari güzel anlamlı isimlerdi şimdiki isimler çok saçma esila, eslem, elisa, elizan, buģlem 4 5 sene önce bu isimler modaydı sacma bulurdum.
Şimdikiler iyice zıvanadan çıktı. Bir yakınımim kızının adı alya imiş gül gibi ayla ismi dururken insan çocuğuna neden alya koyar insanların dili sürşsün ayla desinde yok ayla değil alya demek için mi
Hele erkek isimleri bizim dönemimizde emreler erenler vardı. Simdi uzay lar kuzeyler atlaslar var. Uzaylı diye dalga geçerler cocukla
Sizin düşüncenize katılıyorum ya eski büyük insanların ismi konulmalı çocuklara ya da adam gibi Türkçe isim tabi Türkse aile ( herkese saygımız sonsuz. Yanlış anlasilmasın)
Zeynep Nilhan gayet güzel bir isim adıyla yaşasın
İsminizi merak ettimbennnnn bennnnne ilkokulda ne orta okulda ne lisede nede üniversitede bırakın sınıfı okulda bile yoktu benim ismim 26 yaşındayım kendi ismimde biriyle hiç pişti olmadım.
Zeynep ismi güzel ama diğer saydığınız isimlerden emin olun daha fazla.Başlık saçma oldu farkindayim..
Bebislerimize isim düşünüyoruz hepimiz, fikirlere saygida duyarım saygida beklerim tabi.
Bende 22+6 haftalik gebiş olarak kız çocuğu annesi olacagim Allahin izniyle.
Bende isim düşünüyorum ama gelenekçi biri olarak simdinin moda isimleri;
Asel, Almina, Liya, Lila gibi manaları tartisilir isimler değil.
Anne babanin cocuk üzerindeki ilk hakki ona hayırlı isim vermektir bunu unutmayalım.
Dusunsenize bu günün Asel'leri, Liya'ları yarın okulda bir araya gelecek..
merhaba ben Asel ..
aa bende Asel Su..
aa bende Mira Asel..
bende Liya Asel..
sınıfta bir tane de Zeynep varmış
Şimdi illaki yazdiklarima defans olunacak, kime ne sanane denecek lakin..
Evladınıza vereceginiz isim ileride karakteri ile örtüşek mi bi düşünmeli ama değil mi?
Hem belkide ismi kaderine etki edecek..
Bu arada evet ben Zeynep ismini vereceğim inşallah minigime
/ Zeynep Nilhan /
Kesinlikle öyle.Her sene en çok konulan kız isimlerinde birinciliği hic kaptırmadı .Bu sene de öyleydi.2020 de de öyle olacak büyük ihtimalle.Kizinizin okul yıllarında ikinci ismi kullanılır karistirilmamak için..Zeynep ismi güzel ama diğer saydığınız isimlerden emin olun daha fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?