• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım Arkadaşlari ile Ayni Isimde Olmasın.

Kızımin ismi kimseyle aynı olmasın deyip kendi ismini vermek bu nasıl bir egoistlik 😂
Ayrıca çevremde artık 3 kişiden 2si Zeynep koyuyolar farklı olsun diye ama Zeynep Türkiye de en çok kullanılan isimlerden 1.sirada gelir yaniii kendinizle çelişiyorsunuz..
Yeni isimlerini sevmiyorsaniz Hacer Fatma emine Halide Macide falan koyun kimsenin çocuğunda olmaz bu devirde😂
Fatma ve emine hâlâ çok koyulan isimlerdendir. Çok da güzeldir.

zeynepler asla tek olmaz😊 yine de çok güzel isim. İsmiyle müsemma olur inşallah

Bu konu ilgimi çekti. Benim kızımın adı da bu konuya yakın. Herkeste olan isimleri sevmiyorum bende ben ta eskiden beri Duru ismini beğenirdim o zamanlar bu kadar popüler değildi. Şu an öyle de. Eşim de aynı şekilde Elif ismini istedi tıpkı Zeynep gibi çok bulunan bir isim. Klasik ve Arapça isim istemiyordum. Ama eşimi ikna edemeyince mecbur çift isim oldu Elif Duru. Ben tek Duru istiyordum. Çevremde Elif kadar çok yok zaten. Ama mesela şimdi de çok ne klasik ne çok yeni uydurma gibi olmayan isimleri seviyorum. Herkeste olmayan bir dönem popüler olup yayılmayan bir sürü isim var kafamda. Yani ne çok yeni ne çok eski isimler. Ama yine de duyunca ne garip isim dedirtmeyen.

Aslında Asel sonradan türetilen bir isim değil liya mila gibi. Cengiz Aymatov'un Selvi boylum al yazmalım kitabındaki kadın karekterin adı Aseldi. Yani filmdeki Asya kitapta Aseldi. Ama çok fazla olduğu doğru 😊

Back
X