Bu o sene en çok hangi isimler konulduyla alâkalı olan birşey, sonuçta sınıfta aynı yaşlarda olanlar olacak. Siz bence onu bi araştırın bu sene en çok hangi kız isimleri konulmuş diyeBaşlık saçma oldu farkindayim..
Bebislerimize isim düşünüyoruz hepimiz, fikirlere saygida duyarım saygida beklerim tabi.
Bende 22+6 haftalik gebiş olarak kız çocuğu annesi olacagim Allahin izniyle.
Bende isim düşünüyorum ama gelenekçi biri olarak simdinin moda isimleri;
Asel, Almina, Liya, Lila gibi manaları tartisilir isimler değil.
Anne babanin cocuk üzerindeki ilk hakki ona hayırlı isim vermektir bunu unutmayalım.
Dusunsenize bu günün Asel'leri, Liya'ları yarın okulda bir araya gelecek..
merhaba ben Asel ..
aa bende Asel Su..
aa bende Mira Asel..
bende Liya Asel..
sınıfta bir tane Zeynep olacak..
Bence Zeynep diğerlerinden daha sade, daha elit ve manen daha değerli olacak..
Şimdi illaki yazdiklarima defans olunacak, kime ne sanane denecek lakin..
Evladınıza vereceginiz isim ileride karakteri ile örtüşek mi bi düşünmeli ama değil mi?
Hem belkide ismi kaderine etki edecek..
Bu arada evet ben Zeynep ismini vereceğim inşallah minigime
/ Zeynep Nilhan /
hele bunu bilmek imkansız.. ama karakterine etki etmesi olası..Evladınıza vereceginiz isim ileride karakteri ile örtüşek mi bi düşünmeli ama değil mi?
Bu o sene en çok hangi isimler konulduyla alâkalı olan birşey, sonuçta sınıfta aynı yaşlarda olanlar olacak. Siz bence onu bi araştırın bu sene en çok hangi kız isimleri konulmuş diye
Her dönemin başına gelecek bir durum bu.
bazı dönem Merveler yoğunluktaydı, bazı dönem Sıla vs. vs. .. Şimdi de üstte saydıklarınız.
hele bunu bilmek imkansız.. ama karakterine etki etmesi olası..
Zeynep çok güzel isim.. ben kendi adıma iki isime karşıyım..
Haklısın artık isimler de bir değişikheh işte onu diyorum bende..
bir suru konu okudum ve mesaj konuyu acmadan once..
cogunluk değişik isim ariyor ama yine asel, almina, mira liya lila..
bende diyorum ki herkes ayni ismi verirken nasıl değişik olacak :))
sağlikla gelsin inşallahKızım olursa inşallah zeynep istiyorum bende çok hoş bir isim
Amin inşallahsağlikla gelsin inşallah
çocuğunuzun sınıfında birden fazla olması çok olası o zaman.Zeynep her dönemin tutulan sevilen bir ismi ayrıca.
Haklısın artık isimler de bir değişikgeçen gün çocukların yanlarından geçerken duydum biri diğerini Destina abla diye çağırıyor
çocuğunuzun sınıfında birden fazla olması çok olası o zaman.
benim ismim çok kullanılan bir isim değil ama hem ortaokulda hem de lisede sınıfta bir tane adaşım vardı.
Destina koy diye demedim gıDestina esasen kulağa ne kadar hoş geliyor..siir gibi.
bende 1 kişide duydum bu ismi..ama işte diyorum örf, adet öğreteceğim ben minigime kökeni Yunan olan bi isim vererek mi yapacagim bunu
Bende ateş derin ismini çok seviyorum ama ismiyle yaşar çocuk bunu gördüm bunu bilirim. O yüzden bu isimler asi kavgacı ve tehlikeli olur diye koymam. Benim ezelden belli kız erkek fark etmez Ege koyacağım erkek olursa sergen koyarım
Kumru da güzel isim aslında.
İzmirli olduğumu belli ETMEMELİYİM yine ben
Kızım kumru oğlum Ege
Destina koy diye demedim gıbana tuhaf geldi Destina abla ne diye yani isimler güzel değişik de yanına abla teyze nine yakışmayan isimler
Bu arada ne kadar Zeynep tanıdıysam hepsi de bir tuhaftı ismi mi taşıyamıyorlar nedir. Zeynep ismi tek konulunca mı böyle oluyor bilmiyorum bana denk gelenlerin huyu değişikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?